Vuoden sinikeltaisin joulukalenteri on täällä! Lue tästä kaikki kalenterijuttumme

Jukurien joulukalenteri 2020 annetaan nostalgiatakuulla: kalenterissa nostetaan päivittäin esiin ihminen, luku tai tapahtuma Jukurien 50-vuotisen historian varrelta. Tervetuloa seuraamaan ja muistelemaan!


Alla olevista linkeistä pääset lukemaan kunkin päivän artikkelin:

Ensimmäisessä luukussa muistellaan ensimmäisiä maalintekijöitä!

Tonttujen kirjoissa on ehkä näistä miehistä merkintöjä... toisen päivän kalenterijutussa listataan siis Jukurien jäähykuninkaita!

Jukuritkin ovat matkansa varrella joutuneet urakoimaan todellisia maratonotteluita. Kolmannessa luukussa palautamme mieliin näiden otteluiden tunnelmia!

Neljännessä luukussa muistellaan takavuosien taitureita, joiden jäädytetyt pelinumerot koristavat nykyään Ikioma Areenan kattoa!

Nyt etsitään kaikkien aikojen parasta jukuriviisikkoa!

Itsenäisyyspäivän kunniaksi kuudennessa luukussa valokeilaan nousevat maajoukkueväreissäkin esiintyneet jukurit!

Mestis-vuosina Jukurit sai juhlia seitsemän kertaa mestaruutta. Tässä luukussa muistellaan noita mestaruuskausia!

Joskus huippupelaajillekin tulee heikompia jaksoja, mutta kun hanat on saatu auki, niin sen jälkeen onnistumisia tuntuu tulevan kuin liukuhihnalta.

Näin kävi myös Roope Rannalle joulukuussa 2015. Nyt muistelemme kuinka tehohyökkääjän ketsuppipullo ryöpsähti tuolloin auki jopa poikkeuksellisen kovalla voimalla

Te äänestitte tähdistökentällistä ja nyt on aika kertoa tulokset: tässä on Jukurien kaikkien aikojen tähdistöketju!

Jukureissa on vuosien varrella nähty useita eri tavoin mielen jääneitä pelaajia. Toisille visiitti on jäänyt lyhyeksi piipahdukseksi, mutta muutamille vierailu on muuttunut vuosikymmenen kestäväksi. Tämän päivän luukussa esillä ovat todelliset iki-jukurit!

Välillä jääkiekko-ottelut muodostuvat todellisiksi maalijuhliksi ja lopputulokset repeävät isoiksi. Toisinaan pääsee juhlimaan suurta voittoa ja välillä tulee valtaisia tappioita, jotka haluaisi vain unohtaa.

Tässä luukussa käsittelyssä ovatkin Jukurien isonumeroiset voitot sekä tappiot!

Jukureissa on pelannut vuosien varrella yli kymmenen eri kansallisuuden pelaajaa Kanadasta Puolaan ja Italiasta Meksikoon - muistatko heidät kaikki?

Sunnuntain 13.12. joulukalenteriluukusta paljastuu Jukurit Shopin verkkokaupan alekoodi!

Saat verkkokaupastamme koodilla "KALENTERI" tänään sunnuntaina 13.12. ja huomenna maanantaina 14.12. Jukurien tyylikkään beanie-pipon nahkaisella logolla vain 15 eurolla

Jukurit oli mukana kolmesti kansainvälisessä Continental Cupissa, jossa se eteni parhaimmillaan aina finaaliturnaukseen saakka. Tässä luukussa pääsemme muistelemaan, millainen matka ja saavutus tuo kyseinen turnaus oikein oli!

Päivän joulukalenteriluukussa arvuutellaan, minkä joulupallon alle kiekko on piiloutunut. Onko se mielestäsi vihreän, punaisen vai keltaisen alla? Kilpailu käydään Facebookissa.

Tämän päivän luukussa on vieras vuosien takaa, kun erikoishaastattelussa ääneen pääsee seurahistorian ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus, Chuck Marshall!

Käy lukemassa, mitä Chuckille kuuluu nykyään ja millaisia tarinoita miehelle jäi ajastaan Mikkelissä!

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat alkavat pian, ja mukana on jälleen hienosti kaksi Jukurien omaa kasvattia Mikko Kokkonen ja Henri Nikkanen.

Jukurijoukkueen ja Pikkuleijonien yhteinen historia alkoi näyttävästi jo joulukuussa 1970 - lue, kuinka ensimmäisessä kohtaamisessa kävi päivän joulukalenteriluukusta!

Jukurien oma takavuosien erikoisuus olivat pelaajakohtaiset maalibiisit. Kokosimme parhaimmista kappaleista listan päivän joulukalenteriluukkuun - muistatko ne kaikki?

Luukusta 19 löytyy videokooste syyskauden komeimmista maaleista, torjunnoista ja tuuletuksista!

Päivän artikkelissa muistellaan Jukurien kotikenttiä Ilmarisen kentästä nykyiseen Ikioma Areenaan.

Jos Jukurit ei olisi Jukurit, niin mikä se olisi? Näppärä, Marskit vai joku muu?