LET'S GO AREENA (Mikkelin jäähalli)


Osoite

Raviradantie 24 A, 50100 MIKKELI
(Kalevankangas, Mikkeli)

Sijainti kartalla (Google Maps)​​​​​​​

Yleisökapasiteetti

4200 (2600 istumaan / 1600 seisomaan)

Yleisöennätys

4357 (3.4.2002, Jukurit - KooKoo 5-1)


Mikkelin Jäähalli valmistui vuonna 1982 Kalevankankaalla sijainneen vanhan tekojääradan paikalle. Halliin mahtui ennen remontin alkamista yhteensä 5900 katsojaa istuma- ja seisomapaikoille. Hallin tuolloinen yleisöennätys rikottiin vuoden 2002 kevään Jukurit–KooKoo -pelissä, jota oli seuraamassa 4357 katsojaa.

Jäähallin vieressä sijaitsee vuonna 2000 valmistunut harjoitusjäähalli. Jäähallit ovat vuokrattavissa erilaisia messuja, näyttelyitä, konsertteja ym. yleisötapahtumia varten.
​​​​​​​PALVELUT
Let's Go Areena (Mikkelin Jäähalli) toimii monitoiminäyttämönä urheilutapahtumille ja konserteille. Jäähallin eri käyttäjäryhmät järjestävät hallissa (myös harjoitusjäähallissa) oman lajinsa kilpailuja niin harrastus- kuin kilpatasollakin.

Mikkelin jäähalli on toiminut myös monien valtakunnallisten ja kansainvälisten kilpailujen kilpailupaikkana. Tästä osoituksena mm. taitoluistelun yksinluistelun ja jäätanssin SM-kilpailut 2016, Jukurien liigatason ottelut jääkiekon pääsarjassa vuodesa 2016 alkaen.

HARJOITTELU JA URHEILU
Mikkelin kilpajäähallista (Let's Go Areenalla) löytyy jääalue, kuntosali, juoksurata, pituushyppypaikka ja kiipeilyseinä. Pukukoppikäytävällä ensimmäisessä kerroksessa on yhdeksän pukukoppia ja yksi junioreiden tavaroiden kuivaushuone. Hallin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös Jukurien edustusjoukkueen pukukoppi. Lisäksi hallin toisessa kerroksessa on liikuntasali, joka soveltuu kanssa mm. tanssiin.

Lattiapintana liikuntasalissa on muovimatto. Let's Go Areenan toisesta kerroksesta löytyy myös Jukurien joukkueenjohtajan ja A-nuorten valmennuksen toimisto.

Harjoitusjäähallista löytyy jääalue ja neljä pukukoppia. Lisäksi Juniori-Jukureiden toimitilat ovat harjoitushallin toisessa kerroksessa.

VIIKINKIRAVINTOLAMAAILMA
Areenalla toimii upea Viikinkiravintolamaailma, joka tarjoaa mainiot mahdollisuudet kokousten, juhlien ja erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. Oli kyseessä sitten kymmenen hengen lounaspalaveri tai kahden sadan ihmisen illallinen, Areenan catering-palvelut loihtivat juuri asiakkaan tarpeet täyttävät tarjoilut. Tilat sopivat mainiosti myös erilaisten esittely-, lehdistö- ja promotilaisuuksien järjestämiseen.

Kysy lisää Jukurien myynnistä!

VIP-AITIOT
Yhdeksän uutta ja nykyaikaista VIP-aitiota tarjoavat erinomaiset puitteet seurata tapahtumia omassa rauhassa, omalla porukalla – tarjoiluista nauttien!

VIP-aitiot on kalustettu tyylikkään toimiviksi. Lisää istumapaikkoja on myös aition terassilla katsomon puolella. Kaikissa aitioissa on keittiöpiste ja oma WC. Aitiossa yhdeksän on lisäksi myös sauna.
​​​​​​​