PÄÄSYLIPUT

Aina edullisemmin ennakkoon!

Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä vain niin varmistat pääsysi haluamaasi otteluun. Seisomapaikkaliput maksavat kaudella 2023-2024 ennakkoon 13 euroa (lapset 7 - 15 vuotta 10 €) ja istumapaikkaliput alkaen 15 euroa.

Lippuja Jukurien kotiotteluihin voit ostaa ennakkoon Jukurit Shopista Kauppakeskus Stellasta sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja Lippupisteen myyntipisteistä. Mikkelissä myyntipisteitä ovat Prisma Mikkeli, Citymarket Mikkeli, Kauppakeskus Stella ja R-kioskit. Katso kaikki myyntipisteet täältä: www.lippu.fi/myyntipisteet.

Muista: Jukurit Shopilla maksuvälineinä käyvät e-Passi, Smartum -setelit tai Smartum Mobiili, Tyky+ -setelit, Edenred Virike setelit ja Edenred Visa.

Lippuja on myynnissä myös Ikioma Areenalla. Lipunmyynti avautuu 1 tuntia ennen ottelun alkua pääovilla. Ovimyynnistä kaikki liput + 3 €.

Hallissamme on kaksi K-18-katsomoa, A7 ja B1. Nämä katsomot ovat K-18 aluetta, joihin pääsy on vain 18 vuotta täyttäneillä. Alle 18-vuotiaat eivät myöskään voi kulkea K-18-katsomoiden läpi. Lippua ostaessa valitaan näihin katsomoihin erillinen lipputyyppi K-18.


Perhelipuilla koko perhe matsiin edullisesti!

Perheille tarjoamme edullisen 40 euron hintaisen perhelipun. Lipulla otteluun pääsee joko 2 aikuista ja 2 lasta (alle 16-vuotiaita) tai yksi aikuinen ja 3 lasta istumapaikoille. Pienemmälle perheelle tarjolla on myös 30 euron hintainen kolmen lipun perhelippu (2 aikuista ja yksi alle 16-vuotias lapsi tai 1 aikuinen ja 2 alle 16-vuotiasta lasta). 40/30 euron hinta vain ennakkomyynnissä, ovella lisähinta +3 € / lippu. Perhelipun istumapaikat voi valita istumapaikkakategorioista 2-4.

Neljän hengen perhelippuun voi ostaa tarvittaessa lisää lasten lippuja hintaan 5 euroa / lapsi (ennakkohinta, ovelta 6 €). Perhelipun lisälapsiliput ovat myynnissä ainoastaan Jukurit Shopilla ja Lippupisteen palvelupisteissa, ei verkkomyynnissä.

Alennusryhmät

Opiskelijat, 7-15-vuotiaat, työttömät, varushenkilöt, invalidit ja eläkeläiset saavat kahden (2) euron alennuksen 2-4-kategorian istumapaikkalipuista.

7 - 15-vuotiaille lapsille seisomapaikkaliput maksavat 10 euroa ennakko- ja ovimyynnissä.

Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa Ikioma Areenan seisomakatsomoon veloituksetta. Alle 7-vuotiaan lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon.

Pyörätuolipaikkoja rajoitetusti

Mikäli tarvitsette pyörätuolipaikan, toivomme, että varaatte paikan ennakkoon, sillä esteettömiä pyörätuolipaikkoja on Ikioma Areenalla rajoitettu määrä. Pyörätuolipaikalle yksi avustaja pääsee halliin mukaan veloituksetta.

Jos tarvitset istumapaikalle henkilökohtaiselle avustajalle lipun, varaa liput Jukurit Shopista soittamalla 040 163 0855. Veloituksetonta avustajalippua varten avustettavalla tulee olla EU:n myöntämää vammaiskortti A-merkinnällä.Varo huijaussivustoja!

Emme suosittele lippujen ostamista muista kuin Lippu.fi:n virallisista kanavista tai suoraan Jukurien omista myyntipisteistä. Näin vältyt mahdollisilta huijausyrityksiltä ja lippujen ylihinnoittelulta.

Jukurit ja Lippu.fi eivät koskaan jälleenmyy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa kanavissa. Jukurit ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista, eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista.

LISÄTIETOJA LIPUISTA:

Jukurit Shop
​​​​​​​Kauppakeskus Stella
Maaherrankatu 13
50100 Mikkeli​​​​​​​
+358 40 163 0855


Lippujen myyntiehdot:

  1. Tarkista aina ostamasi pääsylippu.
  2. Lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. Lippujen palautus- ja vaihto-oikeus koskee tapahtumia vain silloin, jos tapahtuma peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu.
  3. Jukurit HC Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja sen mahdollisista muutoksista (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset).
  4. Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan.
  5. Jukurit HC Oy ei vastaa kadonneista lipuista.
  6. Alennuksiin oikeuttavat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti, työttömyystodistus) on pyydettäessä esitettävä lipun oston yhteydessä. Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle tapahtumaan saavuttaessa.
  7. Varauduthan turvallisuustarkastukseen hallille saapuessasi.
  8. Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Kuvaus sallittu järjestelmäkameralla vain ennakkoon sovitusti (esim. median edustajille).
  9. Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.
  10. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. VIP-lippuihin lisätään alv. Hinnat sisältävät myös lipun toimitusmaksun.