PÄÄSYLIPUT

Valitse ensin oma alueesi!

Ikioma Areena on jaettu turvallisuussyistä tällä kaudella neljään toisistaan erilliseen sektoriin, joilla jokaisella on omat sisäänkäynnit, palvelupisteet ja wc-tilat. Sektoreiden välillä ei voi liikkua ottelun aikana, joten varmistathan, että seurueellasi on varmasti liput samaan sektoriin! Sektorikartan löydät alempaa tältä sivulta.

Irtolippuja myydään sektori- ja lohkokohtaisesti, ja ne ovat kaikki numeroimattomia. Voit siis valita itsellesi haluamasi istumapaikan kunhan varmistat turvaetäisyyden muihin seurueisiin. Ostaessasi lipun Lippupisteen verkkokaupasta näet kartassa vapaat paikat, mutta liput eivät ole paikkanumeroituja eli et voi valita paikkakohtaista lippua. Katsojat voivat valita paikkansa vapaasti oman sektorin ja lohkon sisältä niin, että turvavälit säilyvät.

Kausikorttilaisten paikat on merkitty tarroin istumakatsomoissa, joten jätähän myös nämä paikat tyhjiksi ja riittävän turvavälin.

Tutustuthan ennakkoon myös turva- ja saapumisohjeisiimme tästä linkistä!


Aina edullisemmin ennakkoon!

Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä vain niin varmistat pääsysi haluamaasi otteluun. Seisomapaikkaliput maksavat kaudella 2020 - 2021 15 euroa (lapset 7 - 15 vuotta 10 €) ja istumapaikkaliput 25 euroa.

Lippuja Jukurien kotiotteluihin voit ostaa ennakkoon Jukurit Shopista Kauppakeskus Stellasta sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja Lippupisteen myyntipisteistä. Mikkelissä myyntipisteitä ovat Prisma Mikkeli, Citymarket Mikkeli, Kauppakeskus Stella ja R-kioskit. Katso kaikki myyntipisteet täältä: www.lippu.fi/myyntipisteet.

Muista: Jukurit Shopilla voit hyödyntää e-Passin, Smartum -setelit/kortin, Tyky+ -setelit, EasyBreak-mobiilipavelu.

Lippuja on myynnissä myös Ikioma Areenalla. Lipunmyynti avautuu 1 tuntia ennen ottelun alkua pääovilla. Ovimyynnistä kaikki liput + 5 €.


Perhelipuilla koko perhe matsiin edullisesti!

Perheille tarjoamme edullisen 50 euron hintaisen perhelipun. Lipulla otteluun pääsee joko 2 aikuista ja 2 lasta (alle 15-vuotiaita) tai yksi aikuinen ja 3 lasta istumapaikoille. Pienemmälle perheelle tarjolla on myös 45 euron hintainen kolmen lipun perhelippu (2 aikuista ja yksi alle 15-vuotias lapsi tai 1 aikuinen ja 2 alle 15-vuotiasta lasta). 50/45 euron hinta vain ennakkomyynnissä, ovella lisähinta +5 € / lippu.

Perhelippuun voi ostaa tarvittaessa lisää lasten lippuja hintaan 10 euroa / lapsi (ennakkohinta, ovelta 15 €).


Alennusryhmät

Opiskelijat, alle 15-vuotiaat, työttömät, varushenkilöt, invalidit ja eläkeläiset saavat kahden (2) euron alennuksen istuma- ja seisomapaikkalipuista.

7 - 15-vuotiaille lapsille seisomapaikkaliput maksavat 10 euroa ennakko- ja ovimyynnissä.

Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa Ikioma Areenan seisomakatsomoon veloituksetta. Alle 7-vuotiaan lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Alle 7-vuotiaat tarvitsevat kuitenkin 0-hintaisen lipun. Lipun voi noutaa Jukurit Shopilta tai hallin ovilta peliin saapuessa.

Pyörätuolipaikkoja rajoitetusti

Mikäli tarvitsette pyörätuolipaikan, toivomme, että varaatte paikan ennakkoon, sillä esteettömiä pyörätuolipaikkoja on Ikioma Areenalla rajoitettu määrä.

Henkilökohtainen avustaja / saattaja saa veloituksettoman lipun avustettavan viereltä. Saat maksuttoman saattajan lipun lippuoston yhteydessä Jukurit Shopista.


Varo huijaussivustoja!

Emme suosittele lippujen ostamista muista kuin Lippu.fi:n virallisista kanavista tai suoraan Jukurien omista myyntipisteistä. Näin vältyt mahdollisilta huijausyrityksiltä ja lippujen ylihinnoittelulta.

Jukurit ja Lippu.fi eivät koskaan jälleenmyy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa kanavissa. Jukurit ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista, eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista.

LISÄTIETOJA LIPUISTA:

Jukurit Shop
​​​​​​​Kauppakeskus Stella
Maaherrankatu 13
50100 Mikkeli​​​​​​​
+358 40 163 0855


Lippujen myyntiehdot:

  1. Tarkista aina ostamasi pääsylippu.
  2. Lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. Lippujen palautus- ja vaihto-oikeus koskee tapahtumia vain silloin, jos tapahtuma peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu.
  3. Jukurit HC Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja sen mahdollisista muutoksista (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset).
  4. Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan.
  5. Jukurit HC Oy ei vastaa kadonneista lipuista.
  6. Alennuksiin oikeuttavat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti, työttömyystodistus) on pyydettäessä esitettävä lipun oston yhteydessä. Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle tapahtumaan saavuttaessa.
  7. Varauduthan turvallisuustarkastukseen hallille saapuessasi.
  8. Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Kuvaus sallittu järjestelmäkameralla vain ennakkoon sovitusti (esim. median edustajille).
  9. Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.
  10. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. VIP-lippuihin lisätään alv. Hinnat sisältävät myös lipun toimitusmaksun.