PÄÄSYLIPUT

Aina edullisemmin ennakkoon!

Lippuja Jukurien kotiotteluihin voit ostaa ennakkoon Jukurit Shopista Kauppakeskus Stellasta sekä Lippu.fi:n verkkokaupasta ja Lippupisteen myyntipisteistä. Mikkelissä myyntipisteitä ovat Prisma Mikkeli, Citymarket Mikkeli, Kauppakeskus Stella ja R-kioskit. Katso kaikki myyntipisteet täältä: www.lippu.fi/myyntipisteet.

Muista: Jukurit Shopilla voit hyödyntää e-Passin, Smartum -setelit/kortin, Tyky+ -setelit, EasyBreak-mobiilipavelu.

Lippuja on myynnissä myös Ikioma Areenalla. Lipunmyynti avautuu 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Ovimyynnistä kaikki liput + 3 €.

<p>Alennusryhmille (opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, invalidit ja eläkeläiset) kahden (2) euron alennus ottelulipusta kategorioissa 2 - 5.</p>

Alennusryhmille (opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, invalidit ja eläkeläiset) kahden (2) euron alennus ottelulipusta kategorioissa 2 - 5.Alennusryhmät

Opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, invalidit ja eläkeläiset saavat kahden (2) euron alennuksen ottelulipusta kategorioissa 2-5. Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa Ikioma Areenan seisomakatsomoon veloituksetta. Lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon.

Varo huijaussivustoja!

Emme suosittele lippujen ostamista muista kuin Lippu.fi:n virallisista kanavista tai suoraan Jukurien omista myyntipisteistä. Näin vältyt mahdollisilta huijausyrityksiltä ja lippujen ylihinnoittelulta.

Jukurit ja Lippu.fi eivät koskaan jälleenmyy lippuja muissa kuin omissa, virallisissa kanavissa. Jukurit ei vastaa muiden kuin virallisten kanavien kautta hankituista lipuista, eikä niistä koituvista ylimääräisistä kustannuksista.

LISÄTIETOJA LIPUISTA:

Jukurit Shop
​​​​​​​Kauppakeskus Stella
Maaherrankatu 13
50100 Mikkeli​​​​​​​
+358 40 163 0855


Lippujen myyntiehdot:

  1. Tarkista aina ostamasi pääsylippu.
  2. Lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin. Lippujen palautus- ja vaihto-oikeus koskee tapahtumia vain silloin, jos tapahtuma peruuntuu tai sen ajankohta muuttuu.
  3. Jukurit HC Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja sen mahdollisista muutoksista (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset).
  4. Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan.
  5. Jukurit HC Oy ei vastaa kadonneista lipuista.
  6. Alennuksiin oikeuttavat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti, työttömyystodistus) on pyydettäessä esitettävä lipun oston yhteydessä. Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle tapahtumaan saavuttaessa.
  7. Varauduthan turvallisuustarkastukseen hallille saapuessasi.
  8. Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Kuvaus sallittu järjestelmäkameralla vain ennakkoon sovitusti (esim. median edustajille).
  9. Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.
  10. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. VIP-lippuihin lisätään alv. Hinnat sisältävät myös lipun toimitusmaksun.