MEDIALLE


Pyrimme auttamaan median edustajia heidän työssään kaikin mahdollisin tavoin.

Pelaaja- ja valmentajahaastattelut sovitaan lähtökohtaisesti aina etukäteen (pois lukien ottelutapahtumien lehdistötilaisuudet) yhdessä median ja Jukurien edustajan kanssa.

Mikäli haluat haastatella pelaajiamme tai valmentajimme, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kristiina.tiippana@jukurit.fi.

Kaudelle 2019 - 2020 avaamme tälle sivulle median käyttöön (ei kaupallinen käyttö) avoimen kuvapankin.

Kiitos yhteistyöstä!


Median palvelut ottelutapahtumassa

Akkreditoituminen

Liiga-otteluun tulee akkreditoitua ottelupäivänä arkisin kello 14 mennessä, ja viikonlopun otteluihin viimeistään perjantaina kello 14.

Akkreditoituminen tapahtuu osoitteessa www.liiga.fi/mediasivut tai sähköpostitse media@jukurit.fi.

Median palvelut

Median edustajat pääsevät halliin pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisista ovista (VIP, media-sisäänkäynti). Akkreditoituneet median edustajat saavat tästä palvelupisteestä tarvitsemansa materiaalit.

Median katsomopaikat löytyvät Viikinkiterassin alapuolelta, katsomon A1 kulman yläriviltä. Paikkoja on yhteensä 10 ja pöytätason alta löytyy sähköpistokkeet. Selostajien ja kuvaajien pisteet sijaitsevat B4- ja B5-katsomoiden yläpuolella.

Ottelun jälkeen

Kaudella 2019 - 2020 järjestetään virallinen tiedotustilaisuus, jossa paikalla ovat molempien joukkueiden valmentajat. Tarkemmat ohjeet pelaajien haastatteluista saat median infopaketin yhteydessä.

Tiedotustilaisuutta ei järjestetä harjoitusotteluissa.