NUORET VIIKINGIT - UUTISET


Otteluraportti: Lukko tyly isäntä U20-joukkueelle - "Oltiin vähän joka osa-alueella jäljessä"

U20-joukkue ei saanut itsestään parasta irti vahvasti pelannutta Lukkoa vastaan. Raumalaisryhmä karkasi jo avauserässä kahden maalin johtoon ja vei voiton lopulta 5-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen hallinta jäi vaille palkintoa Tampereella

U20-joukkue hallitsi pelitapahtumia Tapparaa vastaan, mutta tehottomuus vaivasi jälleen kerran. Tamperelaisryhmä nappasi ottelusta voiton päätöserän osumalla 3-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: TPS taivutti U20-joukkueen erikoistilanteissa - "Pienten marginaalien peli"

Erikoistilanteet nousivat isoon rooliin U20-joukkueen vääntäessä TPS:n vieraana. Turkulaisisäntä osui todella tasaisessa kamppailussa kahdesti ylivoimalla ja vei voiton 2-0-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue nollasi Kooveen

U20-joukkue nappasi kotikaukalossaan täyden pistepotin Kooveeta vastaan. Vaikka suurin peli-intesiteetti katosikin ensimmäisen erän jälkeen, otti Jukurit voiton selvin 4-0-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue tylyllä työnteolla voittoon HPK:sta

U20-joukkue hallitsi pelitapahtumia HPK:ta vastaan, mutta tehokkuus oli hieman hukassa. Toisen erän onnistumiset kuitenkin riittivät voittoon, kun pisteet jäivät Ikiomalle 2-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue jätti KooKoon jalkoihinsa jo alkurynnistyksessä

U20-joukkue karautti jo alkumetreillä kolmen maalin karkumatkalle KooKoota vastaan. Mikkeliläisryhmä pelasi läpi ottelun varsin jämäkästi ja otti lopulta täydet pisteet 5-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueelle tiukka tappio Helsingissä

U20-joukkue väänsi tiukan kamppailun Jokereiden vieraana. Mikkeliläisryhmä johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta ottelussa niskan päällä ollut Jokerit kiri Niclas Tenhovuoren kypärätempulla rinnalle ja ohi vieden voiton lopulta 4-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueelle avauspisteet värikkäässä jännitysnäytelmässä - "Pääasia, että kolme pistettä jäi Ikiomalle"

Jukurien ja Ilveksen välinen U20 SM-sarjan avausottelu runsaasti maaleja ja viihdettä yleisölle. Kotijoukkue oli pelissä aavistuksen verran niskan päällä, mutta huolimattomuusvirheet kostautuivat rankasti. Täysi pistepotti jäi kuitenkin lopulta Mikkeliin 7-6-lukemin.

Lue lisää


U20-joukkue lähtee nuorentuneella ja taitavalla ryhmällä rakentamaan historiansa parasta kautta

Jukurien U20-joukkue lähtee uuteen kauteen hieman aiempaa nuoremmalla, mutta nälkäisellä ja taitavalla ryhmällä. Tavoitteet ovat joukkueella kuitenkin korkealla, sillä viime kauden puolivälieräpaikasta halutaan pistää paremmaksi.

Lue lisää


"Meissä on potentiaalia ja koitetaan saada se ulosmitattua mahdollisimman hyvin" - U20-joukkueessa halutaan parantaa viime kaudesta

Jukurien U20-joukkue aloittaa sarjakautensa perjantaina. Topias Kaski ja Niilo Romppanen lähtevät uuteen kauteen luottavaisin mielin hyvin sujuneen harjoituskauden jälkeen.

Lue lisää


Otteluraportti: KalPa ylivoimaosumien verran U20-joukkuetta parempi

Jukurien U20-joukkue kamppaili KalPan kanssa tasaisesti Kuopiossa. Erikoistilanteet nousivat ottelussa ratkaisurooliin KalPan onnistuessa kahdesti ylivoimalla. Kuopiolaiset veivät voiton lopulta 3-0-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Lopun musta hetki U20-joukkueen harmina Jyväskylässä - JYP kampesi voittoon jatkoajalla

U20-joukkue otti vaikean alun jälkeen pelin JYPiä vastaan hallintaansa ja johtikin ottelua jo kahdella maalilla. Jyväskyläläiset nousivat kuitenkin vielä lopussa tasoihin ja veivät lopulta voiton jatkoajalla 5-4-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkuelle oman tason mittauksesta hyvä tulos - Mestis-SaPKo taipui savolaisväännössä

Jukurien U20-joukkue laittoi SaPKon Mestis-joukkueen ahtaalla alusta alkaen. Toisessa erässä verkkokin alkoi heilua ja lopulta jämäkästi esiintynyt jukuriryhmä otti voiton 4-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen loppukiihdytys liikaa KalPalle - Topias Kaski pommitti kypärätempun

Jukurien U20-joukkue oli pitkän aikaa pinteessä KalPan kanssa. Oma pelikin alkoi kuitenkin pikku hiljaa rullaamaan ja päätöserässä joukkue nousi vielä kahden maalin takaa 4-3-voittoon kolmesti osuneen Topias Kasken johdolla.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen syksy käyntiin voitokkaasti

Jukurien U20-ryhmä aloitti harjoituskautensa voitokkaasti JYPiä vastaan. Hyökkäyspelissä oli havaittavissa pientä huolimattomuutta, mutta tiivis puolustaminen ja neljä täysosumaa toivat ottelusta 4-1-voiton.

Lue lisää


Jukurien U20-joukkueen harjoitusotteluohjelma on julki

Jukurien U20-joukkue avaa harjoitusottelut elokuun ensimmäisellä viikolla kahdella kotiottelulla Ikioma Areenalla.

Lue lisää


U20-joukkueelta vahvoja esityksiä Kuopiossa - JYP ja KalPa kaatuivat harjoituskauden avauksessa

U20-joukkue pelasi poikkeuksellisesti ensimmäiset harjoitusottelunsa jo ennen omatoimijaksolle siirtymistä. Kuopiossa käydyissä kamppailuissa sarvipäät kaatoivat paikallisvastustajat KalPan ja JYPin.

Lue lisää


U20-joukkue nuorentuneella ryhmällä uuteen kauteen - "Porukassa hyvä yhdessä tekemisen ilmapiiri"

U20-joukkueen runko säilyy pitkälti viime kaudelta tuttuna, mutta mukaan mahtuu myös muutamia uusia kasvoja.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen hieno kausi päätökseen sitkeästä taistelusta huolimatta - kiri jäi vajaaksi Raumalla

Jukurien U20-joukkue pisti kolmannessakin puolivälieräkamppailussa tiukasti kampoihin Lukkoa vastaan. Joukkue teki vielä vahvaa kiriä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, mutta joutui kuitenkin lopulta toteamaan isännät vahvemmaksi 5-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue taisteli sarjan tasoihin erikoistilanteiden ottelussa

Jukurien ja Lukon välinen toinenkin puolivälieräottelu oli täynnä tunnetta ja taistelua. Mikkeliläisryhmä oli tällä kertaa jäähyjen värittämässä kamppailussa vahvempi ja tasoitti ottelusarjan 4-2-voitollaan. Ottelun kaikki osumat syntyivät erikoistilanteista.

Lue lisää


Otteluraportti: Lukko taivutti U20-joukkueen päätöserässä pudotuspeliavauksessa

Jukurit ja Lukko väänsivät tasaisesti pudotuspeliavauksessa Raumalla. Kotijoukkue oli kuitenkin lopussa hieman terävämpi ja käänsi ottelun voitokseen 6-2-lukemin.

Lue lisää


U20-joukkue yhtenäisellä tekemisen meiningillä murtamaan Lukkoa

Jukurien U20-joukkueen matkalla pudotuspeleihin on ollut monenlaisia haasteita. Niistä joukkue on kuitenkin selviytynyt yhdessä ja nyt edessä ovat odotetut pudotuspelihaasteet Lukkoa vastaan.

Lue lisää


U20-sarjan tähdistöön valittu Grönblom haluaa jatkaa pitkälle kevääseen - "Se olisi tietysti kaikista suurin kirsikka kakun päälle"

U20-joukkueen pudotuspelitaival alkaa lauantaina Raumalla. Vahvan kauden pelannut puolustaja Tom Grönblom lähtee kovalla innolla koviin kamppailuihin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue jatkosarjan päätöksessä voittoon SaiPasta

Jukurien U20-joukkue menetti SaiPaa vastaan kahden maalin johtonsa, mutta taisteli lopulta vielä voiton ottelusta. Voittomaalikisaan venynyt kamppailu kääntyi Jukureille 4-3-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: Pelicansin kiri liikaa U20-joukkueelle

Jukurien U20-joukkue kärsi kitkerän tappion Pelicansia vastaan. Lahtelaisryhmä kiri kolmen maalin takaa tasoihin ja käänsi ottelun päätöserässä lopulta 4-3-voitokseen.

Lue lisää


Otteluraportti: Tehokas KooKoo takoi U20-joukkueen tylysti kumoon

Tehojen puute oli U20-joukkueen ongelmana KooKoon vieraana. Mikkeliläisryhmä oli pelin päällä, mutta viimeistely ontui. Kotijoukkue taisteli kovaa ja iski tehokkaasti paikoistaan vieden voiton 6-0-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue tyrmäsi KooKoon toisessa erässä

Jukurien U20-joukkue jatkoi vahvoja otteitaan jatkosarjassa. Mikkeliläisryhmä takoi toisessa erässä neljä täysosumaa ja vei täydet pisteet matkaansa 5-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue takoi KooKoon kumoon selvin numeroin

Jukurien maalihanat aukesivat kunnolla KooKoota vastaan. Toisen erän lopun pientä suvantovaihetta lukuun ottamatta tiukasti kuskin paikalla ollut mikkeliläisryhmä korjasi voiton 8-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue mahtavalla kirillä voittoon Pelicansista

Jukurit näytti venymiskykyään Pelicansia vastaan päätöserässä. Kahden maalin takaa-ajoasema kääntyi viimeisellä kaksikymmenminuuttisella makeaksi 5-3-voitoksi ja kolmeksi sarjapisteeksi.

Lue lisää


Otteluraportti: Tehottomuus U20-joukkueen murheena Lappeenrannassa

Jukurien U20-joukkue pelasi vahvan pelin SaiPan vieraana, mutta viimeistely oli tehotonta. SaiPa nappasi ottelusta lopulta täydet pisteet 3-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueelle piste matkaan Lahdesta

Jukurit ja Pelicans väänsivät kovan ja tasaisen kamppailun. Ratkaisua haettiin lopulta voittolaukauskisasta saakka, josta Pelicans nappasi lisäpisteen 3-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: KooKoo vei pisteet vaisulta U20-joukkueelta

Jukurit ei saanut omia koneitaan KooKoota vastaan täysin käyntiin missään kohti ottelua. Kouvolalaisvieras vei ottelusta täydet pisteet lopulta 5-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: SaiPa ryösti tulikuuman Markkasen johdolla pisteet U20-joukkueelta

Jukurit ei saanut palkintoa valtaisasta hallinnastaan SaiPaa vastaan pisteiden muodossa. Juho Markkasen loistotorjunnat ja tehokas viimeistely käänsivät pelin lopulta lappeenrantalaisille 5-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue haki maukkaat pisteet Lahdesta

Pienen alkukangertelun jälkeen U20-joukkue sai koneensa käyntiin Pelicansia vastaan. Kovasta taistelusta pisteet lähtivät lopulta Mikkeliin 5-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Matikaisen kypärätemppu siivitti U20-joukkueen voittoon SaiPasta

Jukurien U20-joukkue aloitti jatkolohkon ottelunsa voitokkaasti SaiPaa vastaan. Lappeenrantalaisryhmä pysyi toisen erän tehokkuutensa ansiosta tuloksellisesti mukana pelissä, mutta Jukurit korjasi täydet pisteet kuitenkin lopulta selvin 7-4-lukemin.

Lue lisää


U20-joukkue vahvan syksyn siivittämänä tavoittelemassa pitkää kevättä

U20-joukkueen jatkopelit alkavat keskiviikkona SaiPaa vastaan. Vahvan alkusarjan myötä joukkueessa on kova usko omaan tekemiseen ja halu pelata keväällä pitkään.

Lue lisää


Otteluraportti: TUTO antoi oppitunnin U20-joukkueelle

Jukurien pitkä pisteputki tuli päätökseensä perjantai-illan väännössä TUTOa vastaan, kun kovemmin töitä tehnyt vierailija vei voiton 7-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen kova kiri toi pisteen Tampereelta

Jukurien U20-joukkue osoitti jälleen sitkeytensä Tapparan vieraana tehtyään hienon kirin loppuhetkillä kahden maalin takaa tasoihin. Isännät katkaisivat kuitenkin mikkeliläisten pitkän voittoputken viemällä voiton jatkoajalla 4-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Erikoistilannemaalien ilta kääntyi U20-joukkueen voitoksi

Jukurien U20-joukkueen voittoputki sai jatkoa tiukan taistelun jälkeen HPK:ta vastaan. Erikoistilanteiden värittämässä ottelussa pisteet jäivät Mikkeliin lopulta 5-3-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen voittokulku jatkuu - Ilves taipui runsasmaalisessa kamppailussa

Jukurien U20-joukkueen vahva vire jatkui kotikaukalossa Ilvestä vastaan. Tasaisen avauserän jälkeen isännät ottivat pelin haltuunsa ja käänsivät kamppailun edukseen 7-5-lukemin.

Lue lisää