NUORET VIIKINGIT - UUTISET


Viikkoraportti: Pohjoisen kiertueelta voittoputkessa tauolle

U20-joukkue venytti viikonlopun pohjoisen reissullaan voittoputkensa seitsemään otteluun kaatamalla Hermeksen ja RoKin selvänumeroisesti ja nousi sarjataulukossa toiselle sijalle.

Lue lisää


Viikkoraportti: U20-joukkueella maalien värittämä viikonloppu Kouvolassa ja Vaasassa

U20-joukkue iski viikonlopun otteluissa KooKoon ja Sportin verkkoon kaikkiaan 14 maalia ja nappasi täydet kuusi sarjapistettä matkaansa.

Lue lisää


Viikkoraportti: U20-joukkueella voitokkaat vierailut Turussa ja Tampereella

U20-joukkue punnersi kapealla miehistöllä komeat voitot viikonlopun molemmista otteluista. TUTO kaatui 4-1-lukemin ja Ilvekseltä pisteet vietiin 5-1-numeroin.

Lue lisää


Viikkoraportti: U20-joukkueelle repaleisella ryhmällä viikonlopusta voitto ja tappio

U20-joukkueen peliesitykset olivat rikkonaisesta kokoonpanosta huolimatta SaiPaa ja Hermestä vastaan vahvoja. Tehottomuudenkin kanssa painiva ryhmä taipui SaiPaa vastaan, mutta Hermeksestä otettiin täydet pisteet.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue taisteli voiton Sportista

U20-joukkue näytti jo avauserän vahvalla esityksellä karkaavan Sportilta, mutta vaasalaisryhmä nousi vielä jälkimmäisissä erissä taisteluun mukaan. Jukurit kuitenkin väänsi lopulta kamppailusta arvokkaan 4-2-voiton.

Lue lisää


Otteluraportti: Tehokas SaiPa kaatoi U20-joukkueen

U20-joukkue oli SaiPaa vastaan pelin päällä, mutta kiekollinen huolimattomuus ja tehottomuus omissa paikoissa maksoivat hintaa. Täysi pistepotti jäi lopulta Lappeenrantaan 4-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue taipui tiukassa taistelussa HIFK:lle

Jukurien U20-joukkueen tiukka taistelu ei riittänyt voittoon HIFK:n vieraana, vaan isännät väänsivät voiton 2-1-lukemin. Jukurien pelit jatkuvat alemmassa jatkosarjassa.

Lue lisää


Otteluraportti: JYP ryösti isot pisteet U20-joukkueelta

Jukurit ja JYP kamppailevat viimeisistä paikoista ylempään U20 SM-sarjaan. Sunnuntai-illan väännössä liigakokemuksella ryyditetty jyväskyläläisryhmä nappasi kolme sarjapistettä 4-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue taisteli ison voiton Kuopiosta

Jukurien U20-joukkue nappasi tiukan taistelun jälkeen kolme sarjapistettä matkaansa Kuopiosta, kun KalPa kaatui 3-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: SaiPa murjoi ylivoimalla U20-joukkuetta

Erikoistilanteet muodostuivat ratkaisuksi U20-joukkueen kamppailussa SaiPaa vastaan. Lappeenrantalaisryhmä iski ottelussa viidesti ylivoimalla ja vei voiton 7-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Sitkeä RoKi kampesi viime hetkillä voittoon U20-joukkueesta

Sinnikkäästi läpi ottelun puolustanut RoKi oli varsinkin päätöserässä pahasti alakynnessä Jukurien U20-joukkuetta vastaan, mutta taisteli pelin silti jatkoajalle ja vei lopulta lisäpisteen 4-3-voitolla.

Lue lisää


Otteluraportti: Kiekko-Espoo kumoon kypärätempun takoneen Kasken johdolla

U20-joukkue nappasi viikonlopun toisestakin ottelustaan täyden pistepotin, kun Kiekko-Espoo kaatui jämäkällä peliesityksellä 6-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue väänsi tylyllä pelillä TUTOn nurin

TUTO piti sinnikkäällä puolustamisellaan Jukurit tiukoilla Ikiomalla. Mikkeliläisryhmä sai kuitenkin aikaan lopulta tarvittavat maalit ja nappasi kolme pistettä 2-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen tappioputki poikki maali-iloittelussa

U20-joukkue otti hienon voiton kotiyleisön edessä Kärppiä vastaan ja katkaisi viiden ottelun tappioputkensa. Vauhdikkaassa kamppailussa jukuriryhmä sai maalihanojaan myös auki vieden voiton 8-4-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Ässät tiukassa taistossa U20-joukkuetta vahvempi

Tiukka taistelu ei tuonut tälläkään kertaa palkintoa U20-joukkueelle. Isännät nousivat kahdesti ottelussa tasoihin, mutta Ässät vei lopulta voiton 4-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Pelicans niukasti U20-joukkuetta parempi

U20-joukkueen haasteet maaliteon kanssa jatkuivat Pelicansia vastaan. Lahtelaisryhmä käänsi tasaisen taistelun edukseen 3-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Lukko tyly isäntä U20-joukkueelle - "Oltiin vähän joka osa-alueella jäljessä"

U20-joukkue ei saanut itsestään parasta irti vahvasti pelannutta Lukkoa vastaan. Raumalaisryhmä karkasi jo avauserässä kahden maalin johtoon ja vei voiton lopulta 5-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen hallinta jäi vaille palkintoa Tampereella

U20-joukkue hallitsi pelitapahtumia Tapparaa vastaan, mutta tehottomuus vaivasi jälleen kerran. Tamperelaisryhmä nappasi ottelusta voiton päätöserän osumalla 3-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: TPS taivutti U20-joukkueen erikoistilanteissa - "Pienten marginaalien peli"

Erikoistilanteet nousivat isoon rooliin U20-joukkueen vääntäessä TPS:n vieraana. Turkulaisisäntä osui todella tasaisessa kamppailussa kahdesti ylivoimalla ja vei voiton 2-0-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue nollasi Kooveen

U20-joukkue nappasi kotikaukalossaan täyden pistepotin Kooveeta vastaan. Vaikka suurin peli-intesiteetti katosikin ensimmäisen erän jälkeen, otti Jukurit voiton selvin 4-0-numeroin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue tylyllä työnteolla voittoon HPK:sta

U20-joukkue hallitsi pelitapahtumia HPK:ta vastaan, mutta tehokkuus oli hieman hukassa. Toisen erän onnistumiset kuitenkin riittivät voittoon, kun pisteet jäivät Ikiomalle 2-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue jätti KooKoon jalkoihinsa jo alkurynnistyksessä

U20-joukkue karautti jo alkumetreillä kolmen maalin karkumatkalle KooKoota vastaan. Mikkeliläisryhmä pelasi läpi ottelun varsin jämäkästi ja otti lopulta täydet pisteet 5-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueelle tiukka tappio Helsingissä

U20-joukkue väänsi tiukan kamppailun Jokereiden vieraana. Mikkeliläisryhmä johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta ottelussa niskan päällä ollut Jokerit kiri Niclas Tenhovuoren kypärätempulla rinnalle ja ohi vieden voiton lopulta 4-2-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueelle avauspisteet värikkäässä jännitysnäytelmässä - "Pääasia, että kolme pistettä jäi Ikiomalle"

Jukurien ja Ilveksen välinen U20 SM-sarjan avausottelu runsaasti maaleja ja viihdettä yleisölle. Kotijoukkue oli pelissä aavistuksen verran niskan päällä, mutta huolimattomuusvirheet kostautuivat rankasti. Täysi pistepotti jäi kuitenkin lopulta Mikkeliin 7-6-lukemin.

Lue lisää


U20-joukkue lähtee nuorentuneella ja taitavalla ryhmällä rakentamaan historiansa parasta kautta

Jukurien U20-joukkue lähtee uuteen kauteen hieman aiempaa nuoremmalla, mutta nälkäisellä ja taitavalla ryhmällä. Tavoitteet ovat joukkueella kuitenkin korkealla, sillä viime kauden puolivälieräpaikasta halutaan pistää paremmaksi.

Lue lisää


"Meissä on potentiaalia ja koitetaan saada se ulosmitattua mahdollisimman hyvin" - U20-joukkueessa halutaan parantaa viime kaudesta

Jukurien U20-joukkue aloittaa sarjakautensa perjantaina. Topias Kaski ja Niilo Romppanen lähtevät uuteen kauteen luottavaisin mielin hyvin sujuneen harjoituskauden jälkeen.

Lue lisää


Otteluraportti: KalPa ylivoimaosumien verran U20-joukkuetta parempi

Jukurien U20-joukkue kamppaili KalPan kanssa tasaisesti Kuopiossa. Erikoistilanteet nousivat ottelussa ratkaisurooliin KalPan onnistuessa kahdesti ylivoimalla. Kuopiolaiset veivät voiton lopulta 3-0-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: Lopun musta hetki U20-joukkueen harmina Jyväskylässä - JYP kampesi voittoon jatkoajalla

U20-joukkue otti vaikean alun jälkeen pelin JYPiä vastaan hallintaansa ja johtikin ottelua jo kahdella maalilla. Jyväskyläläiset nousivat kuitenkin vielä lopussa tasoihin ja veivät lopulta voiton jatkoajalla 5-4-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkuelle oman tason mittauksesta hyvä tulos - Mestis-SaPKo taipui savolaisväännössä

Jukurien U20-joukkue laittoi SaPKon Mestis-joukkueen ahtaalla alusta alkaen. Toisessa erässä verkkokin alkoi heilua ja lopulta jämäkästi esiintynyt jukuriryhmä otti voiton 4-1-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen loppukiihdytys liikaa KalPalle - Topias Kaski pommitti kypärätempun

Jukurien U20-joukkue oli pitkän aikaa pinteessä KalPan kanssa. Oma pelikin alkoi kuitenkin pikku hiljaa rullaamaan ja päätöserässä joukkue nousi vielä kahden maalin takaa 4-3-voittoon kolmesti osuneen Topias Kasken johdolla.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen syksy käyntiin voitokkaasti

Jukurien U20-ryhmä aloitti harjoituskautensa voitokkaasti JYPiä vastaan. Hyökkäyspelissä oli havaittavissa pientä huolimattomuutta, mutta tiivis puolustaminen ja neljä täysosumaa toivat ottelusta 4-1-voiton.

Lue lisää


Jukurien U20-joukkueen harjoitusotteluohjelma on julki

Jukurien U20-joukkue avaa harjoitusottelut elokuun ensimmäisellä viikolla kahdella kotiottelulla Ikioma Areenalla.

Lue lisää


U20-joukkueelta vahvoja esityksiä Kuopiossa - JYP ja KalPa kaatuivat harjoituskauden avauksessa

U20-joukkue pelasi poikkeuksellisesti ensimmäiset harjoitusottelunsa jo ennen omatoimijaksolle siirtymistä. Kuopiossa käydyissä kamppailuissa sarvipäät kaatoivat paikallisvastustajat KalPan ja JYPin.

Lue lisää


U20-joukkue nuorentuneella ryhmällä uuteen kauteen - "Porukassa hyvä yhdessä tekemisen ilmapiiri"

U20-joukkueen runko säilyy pitkälti viime kaudelta tuttuna, mutta mukaan mahtuu myös muutamia uusia kasvoja.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkueen hieno kausi päätökseen sitkeästä taistelusta huolimatta - kiri jäi vajaaksi Raumalla

Jukurien U20-joukkue pisti kolmannessakin puolivälieräkamppailussa tiukasti kampoihin Lukkoa vastaan. Joukkue teki vielä vahvaa kiriä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, mutta joutui kuitenkin lopulta toteamaan isännät vahvemmaksi 5-3-lukemin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue taisteli sarjan tasoihin erikoistilanteiden ottelussa

Jukurien ja Lukon välinen toinenkin puolivälieräottelu oli täynnä tunnetta ja taistelua. Mikkeliläisryhmä oli tällä kertaa jäähyjen värittämässä kamppailussa vahvempi ja tasoitti ottelusarjan 4-2-voitollaan. Ottelun kaikki osumat syntyivät erikoistilanteista.

Lue lisää


Otteluraportti: Lukko taivutti U20-joukkueen päätöserässä pudotuspeliavauksessa

Jukurit ja Lukko väänsivät tasaisesti pudotuspeliavauksessa Raumalla. Kotijoukkue oli kuitenkin lopussa hieman terävämpi ja käänsi ottelun voitokseen 6-2-lukemin.

Lue lisää


U20-joukkue yhtenäisellä tekemisen meiningillä murtamaan Lukkoa

Jukurien U20-joukkueen matkalla pudotuspeleihin on ollut monenlaisia haasteita. Niistä joukkue on kuitenkin selviytynyt yhdessä ja nyt edessä ovat odotetut pudotuspelihaasteet Lukkoa vastaan.

Lue lisää


U20-sarjan tähdistöön valittu Grönblom haluaa jatkaa pitkälle kevääseen - "Se olisi tietysti kaikista suurin kirsikka kakun päälle"

U20-joukkueen pudotuspelitaival alkaa lauantaina Raumalla. Vahvan kauden pelannut puolustaja Tom Grönblom lähtee kovalla innolla koviin kamppailuihin.

Lue lisää


Otteluraportti: U20-joukkue jatkosarjan päätöksessä voittoon SaiPasta

Jukurien U20-joukkue menetti SaiPaa vastaan kahden maalin johtonsa, mutta taisteli lopulta vielä voiton ottelusta. Voittomaalikisaan venynyt kamppailu kääntyi Jukureille 4-3-numeroin.

Lue lisää