Yhtenä Heimona: Näin olet mukana tukemassa

Kuten aiemmin julkaistussa avoimessa kirjeessä kerroimme, Jukurien taloudellinen tilanne on vakava. Toimimalla ja yhdessä nyt pystymme kuitenkin vielä muuttamaan suuntaa. Lue tästä, kuinka voit osallistua.

Nyt jos koskaan tarvitsemme koko heimon tukea.

Kuten aiemmin julkaistussa avoimessa kirjeessä kerroimme, Jukurien taloudellinen tilanne on vakava. Toimimalla nyt pystymme kuitenkin vielä muuttamaan suuntaa. Tilanteen korjaaminen vaatii toimia etenkin organisaatioltamme, mutta tarvitsemme siihen koko yhteisön tukea.

Tukea on helppo osoittaa: Tule hallille. Jokainen yksittäinen katsoja on aina askel kohti vahvempaa ja vakavaraisempaa Heimoa.
​​​​​​

Yhtenä Heimona -tuotteet

Osana kampanjaa julkaisemme Jukurit Shopin verkkokauppaan sekä Jukurit Shopille Yhtenä Heimona -tuotteita, joiden avulla on mahdollisuus näyttää yhteisömme voima.

Myyntiin tulee esimerkiksi Yhtenä Heimona -kaulahuivit, jotka ovat myynnissä vain tämän kampanjan ajan hintaan 49 euroa. Lisäksi valikoimassa on teemahintaiset loppukauden kausikortit sekä 10 kpl lippupaketit yhdistettyinä Yhtenä Heimona -kaulahuiviin. Huomioi, että huivit toimitetaan myöhemmin.

Myös yrityksille on Yhtenä Heimona -paketteja. Tarjolla on eri hintaisia näkyvyyspaketteja sekä muun muassa aitiotarjous.

Tutustu Yhtenä Heimona -tuotteisiin nyt verkkokaupassamme!


Täytetään Ikioma yhdessä: Yhtenä Heimona -peli 20. tammikuuta 2024

Osana Yhtenä Heimona -kampanjaa järjestämme 20. tammikuuta 2024 Yhtenä Heimona -pelin. Ottelun teema on yksinkertainen: Täytetään Ikioma Areena YHDESSÄ.

Taustalla on halu tarjota mahdollisimman monelle unohtumaton kokemus Heimossa. Toisille kokemus voi olla uusi, toisille taas vanha tuttu, tärkeintä on nauttia siitä yhdessä.

Osallistuminen on helppoa. Jukurit Shopin verkkokaupassa on myynnissä kuluttajille sekä yrityksille eri hintaisia lippupaketteja Yhtenä Heimona -peliin teemahinnoin. Ostaessasi liput voit valita noudatko ne itsellesi Jukurit Shopilta, ja jaat ne omalle lähipiirillesi, vai annatko liput Jukurien lahjoittavaksi.

Sillä miten osallistut, ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on, että olet mukana. Vain toimimalla yhdessä, pystymme varmistamaan Heimon tulevaisuuden.​​​​​​​