Näin teemme ottelutapahtumasta turvallisen - katso Liiga-otteluiden järjestelyt tästä!

Katso tästä ohjeesta, millaiset ovat Ikioma Areenan uudet turvajärjestelyt ja kuinka huolehdimme jokaisen katsojan turvallisuudesta!


Tervetuloa Jukurien Liiga-otteluihin kaudella 2020 - 2021!

Haluamme taata kaikille turvallisen ottelukokemuksen katsojille, henkilökunnallemme ja joukkueille, joten noudatathan ohjeitamme. Ohjeemme alusta löydät yleisiä ohjeita ja artikkelista myöhemmin sektorikohtaiset ohjeet. Tutustuthan kaikkiin huolellisesti - kiitos yhteistyöstä! Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa, ja kerromme mahdollisista muutoksista mm. sosiaalisen median kanavissamme.

Ikioma Areenan turva- ja tapahtumajärjestelyt on hyväksytetty paikallisilla terveysviranomaisilla.

Tervetuloa terveenä! Älä tule otteluun, mikäli sinulla on esimerkiksi flunssa- tai vatsatautioireita. Noudata hygieniaohjeita eli pese ahkerasti käsiä tai käytä käsidesiä, yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaasi, vältä turhaa pintojen koskettelua. Kaikilla sisäänkäynneillä ja myyntipisteissä on tarjolla käsidesiä. Käytä niin paljon kuin haluat!

Osta kausikortti tai irtolippu ennakkoon. Kausikortilla pääset otteluihin ilman turhia jonoja ja sinulla on aina oma paikkasi varattuna. Liput ja kausikortit saat Jukurit Shopilta tai osoitteesta lippu.fi/Jukurit. Kausikortti ja ennakkoliput ovat myös selvästi edullisimmat vaihtoehdot!

Pidä vähintään 1–2 metrin turvaväli katsomossa, käytävillä ja jonoissa. Mikäli huomaat, että turvaväliä ei noudateta, kerrothan siitä viipymättä järjestyksenvalvojillemme. He auttavat ja opastavat mielellään. Istumakatsomossa riittävä turvaväli on vähintään 2 tyhjää istuinta seurueiden välillä.

Otteluissamme on kasvomaskipakko 2.12.2020 alkaen. Saat kasvomaskin tarvittaessa veloituksetta saapuessasi otteluun ja myös ostosten yhteydessä ravintola- ja myyntipisteiltämme. Lue lisää tästä!

Lisäksi suosittelemme lataamaan älypuhelimeen THL:n Koronavilkku-sovelluksen.

Katsomokartan näet tämän sivun alaosasta.Saapuminen Ikioma Areenalle

Ovet Ikioma Areenalle avautuvat jatkossa 1 tunti ennen ottelun alkua eli joko kello 16 tai 17.30. Sisäänkäynnit ovat sektorikohtaisia ja sektoreiden välillä ei voi liikkua kesken ottelun.

Vip-asiakkaat (aitiot, Business VIP, Viikinkiterassi ja kabinetit) pääsevät Ikioma Areenalla kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Katso vip-asiakkaiden ohjeet erikseen tästä!

Pysäköinti tapahtuu entiseen tapaan isolla parkkipaikalla Saimaa Stadiumin ja Ikioma Areenan edustalla.

Otteluihin pääsee tuttuun tapaan myös Heimobusseilla. Katso lisää tästä!


Kausikorttilaisilla merkityt paikat katsomoissa

Kausikortti on tällä kaudella ehdottomasti edullisin tapa nauttia mikkeliläisestä livelätkästä. Lasten kortit ovat alkaen 40 euroa, nuorten 80 euroa ja normaalihintaiset seisoma- ja istumakortit alkaen 199 euroa.
Istumakausikortteja voi ostaa vain Jukurit Shopista kauppakeskus Stellasta. Näin pystymme takaamaan kaikille uusille kausikorttilaisille turvallisen paikan. Seisomakausikortteja voi ostaa edelleen Jukurit Shopista, Jukurien verkkokaupasta ja osoitteesta lippu.fi/Jukurit.

Istumakausikorttilaisten paikat on merkitty katsomoon tarroilla. Huolehdithan, että katsomossa toteutuvat turvavälit kaikissa tapauksissa. Voit halutessasi siirtyä myös sektorisi sisällä olevalle vapaalle paikalle, mikäli haluat lisätilaa ympärillesi. Jos haluat vaihtaa kausikorttipaikkaa, olethan meihin yhteydessä!

Seisomapaikkakortin omistavat voivat valita sektorin 1 tai 3, mutta varauduthan siihen, että saatamme joutua rajoittamaan seisomakorttilaisten määriä eri sektoreissa henkilömäärärajoitusten vuoksi.


Irtolippu kannattaa hankkia hyvissä ajoin

Suosittelemme irtolippujen ostamista ennakkoon, sillä näin vältät jonottamisen ja varmistat itsellesi paikan Ikioma Areenalla. Koko Ikioma Areenan kapasiteetti on kauden alkaessa hiukan yli 2200 katsojaa. Irtolippuja tulee myyntiin kuukausikohtaisesti eli ensimmäisenä tulevat myyntiin lokakuun otteluiden irtoliput. Lippuja voit ostaa mm. Jukurit Shopista ja verkosta osoitteesta Lippu.fi/Jukurit.

Seisomapaikkaliput maksavat otteluihin 15 € ja istumapaikkaliput 25 €. Lisäksi tarjolla on aiemmilta kausilta tuttu perhelippu (50 ja 45 euroa). Alennusryhmät saavat 2 euron alennuksen normaalihintaisista seisoma- ja istumapaikkalipuista.

Kaikki irtoliput ovat numeroimattomia, mutta sektori- ja lohkokohtaisia. Ostaessasi lipun Lippupisteen verkkokaupasta näet kartassa vapaat paikat, mutta liput eivät ole paikkanumeroituja eli et voi valita paikkakohtaista lippua. Katsojat voivat valita paikkansa vapaasti oman sektorin ja lohkon sisältä niin, että turvavälit säilyvät. Muista jättää kausikorttilaisten paikat tyhjiksi ja turvavälin päähän! Lue lisää lippujen hinnoista ja myyntipaikoista tästä!

Mikäli ennakkomyynnistä lippuja jää jäljelle, niitä on myynnissä Ikioma Areenan pääsisäänkäynnillä. Ovilisä lippuun on 5 euroa/lippu. Ovimyynti avautuu 1 tuntia ennen ottelun alkua eli kello 18.30 alkavissa otteluissa kello 17.30 ja kello 17 alkavissa otteluissa kello 16.


Alueet, sisäänkäynnit ja palvelupisteet

Ikioma Areena on jaettu neljään sektoriin, joilla jokaisella on oma sisäänkäynti, palvelupisteet ja wc-tilat. Alueiden välillä ei ole mahdollista liikkua ottelun aikana. Myyntipisteiden valikoimaan voit käydä tutustumassa jo ennakkoon jukurit.fi/myyntipisteet.

Ovet avautuvat muille kuin vip-asiakkaille yhtä tuntia ennen ottelun alkua eli joko kello 16 tai 17.30. VIP-asiakas, katso tarkemmat saapumisohjeet tästä.


Alue 1: Lohkot A1, A2 ja pääsisäänkäynnin puoleinen seisomakatsomo
Sisäänkäynti alueelle pääovien vasemmasta reunasta.
Myyntipisteinä palvelevat alakerrassa portaiden vieressä oleva alakioski ja pääaulan anniskelualue.
Wc-tiloina on käytettävissä alakerran isot wc:t.
Seisomakatsomo on käytettävissä, mutta henkilömäärää on rajoitettu. Muistathan pitää turvavälit myös seisomakatsomossa!

Alue 2: Lohkot A3 - A8
Sisäänkäynti alueelle raviradan puoleisesta ovesta (ns. entinen VIP-ovi/vierasjoukkueen sisäänkäynti). Voit halutessasi kulkea Saimaa Stadiumin aulatilan läpi raviradan puoleiselle kulkuväylälle. Ei kulkua Ikioma Areenan pääovien ja sisätilojen kautta muille kuin VIP-asiakkaille 120 - 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
​​​​​​​

Myyntipisteinä palvelevat yläkerran Viikinkiravintola ja SunBar.
Wc-tiloina 2.kerroksen aitiokäytävän wc:t.

Katsomot A3 - A6 varattu kokonaan kausikorttilaisille, irtolippulaisille käytössä katsomot A7 ja A8.


Alue 3: Lohkot B6 ja B7 sekä seisomakatsomo Päämajapääty (Jukurien kannattajakatsomo)

Sisäänkäyntejä kaksi: seisomakatsomon pääty ja harjoitushallin puoleinen ovi.
Myyntipisteinä Viikinki Pub, Päämaja-baari ja Pepsi-kulma. Viikinki Pubin ja Päämaja-baarin anniskelupaikkoja on rajoitettu ja kaikille asiakkaille on tarjolla oma pöytäpaikka.
Wc-tilat löytyvät seisomakatsomon päädystä.
Seisomakatsomo on käytettävissä, mutta henkilömäärää on rajoitettu. Muistathan pitää turvavälit myös seisomakatsomossa!

Alue 4: Lohkot B1 - B5

Kolme sisäänkäyntiä: ns. vieraskannattajien ovi pääovien oikealla puolella sekä harjoitushallin puoleiset ovet.
Myyntipisteenä palvelee juoksusuoran iso myyntipiste ja erillinen kahvipiste. Alueen anniskelupiste käytössä 15.10. alkaen!
Wc-tilat löytyvät Skidipisteen läheisyydestä, juoksusuoran alkupäästä.


VIP-asiakkaat: Business VIP, aitiot ja Viikinkiterassi

Olemme koonneet VIP-asiakkaille oman ohjesivuston, johon pääset alla olevasta linkistä!


Jukurit MiniShop

Jukurien fanituotekauppa MiniShop palvelee Ikioma Areenalla otteluiden yhteydessä. Sektoroinnista johtuen MiniShopille on toistaiseksi pääsy vain sektori 1:n katsojilla. Suosituimpia fanituotteitamme on kuitenkin myynnissä kaikkien sektoreiden isoimmilla myyntipisteillä!

Jukurit Shop palvelee kauppakeskus Stellassa arkisin kello 11 - 16 ja lauantaisin kello 11 - 15. Muista myös verkkokauppamme!


Heimobussit

Jukurien ja Savonlinjan Heimobussit kuljettavat myös tällä kaudella turvallisesti Jukurien kotimatseihin. Kausikorttilaisille matkat ovat täysin ilmaisia ja muiltakin hinta on vain 5 euroa. Busseissa tulee käyttää maskia tai visiiriä.

Katso aikataulut ja muut tärkeät tiedot alla olevasta linkistä!


Pelaajien tapaaminen

Niin mielellämme kuin haluaisimmekin tarjota mahdollisuuden tavata pelaajiamme ennen ottelua tai sen jälkeen, se ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista kaikkien osapuolien turvallisuuden takaamiseksi.

Noudathan turvaetäisyyksiä niin koti- kuin vierasjoukkueen osalta. Kiitos yhteistyöstä!


Olemme sinua varten!

Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää ottelutapahtumaamme liittyen, otathan meihin yhteyttä.

Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaa turvallisuuspäällikkö Mikko Romo (p. 045 238 2568, mikko.romo@jukurit.fi).

Henkilöstömme auttaa ja opastaa mielellään myös ottelutapahtumassa.

Lätkä on täällä taas. Kiitos, että teet yhdessä tapahtumastamme turvallisen!