Näin teemme ottelutapahtumasta turvallisen - katso Liiga-otteluiden järjestelyt tästä!

Katso tästä ohjeesta, millaiset ovat Ikioma Areenan uudet turvajärjestelyt ja kuinka huolehdimme jokaisen katsojan turvallisuudesta!


Tervetuloa Jukurien Liiga-otteluihin kaudella 2021-2022!

Haluamme taata kaikille turvallisen ottelukokemuksen katsojille, henkilökunnallemme ja joukkueille, joten noudatathan ohjeitamme. Tutustuthan kaikkiin huolellisesti - kiitos yhteistyöstä!

Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa, ja kerromme mahdollisista muutoksista mm. sosiaalisen median kanavissamme. ​​​​​​​

Tervetuloa terveenä! Älä tule otteluun, mikäli sinulla on esimerkiksi flunssaoireita. Noudata hygieniaohjeita eli pese ahkerasti käsiä tai käytä käsidesiä, yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaasi, vältä turhaa pintojen koskettelua. Kaikilla sisäänkäynneillä ja myyntipisteissä on tarjolla käsidesiä.

Osta kausikortti tai irtolippu ennakkoon. Kausikortilla pääset otteluihin ilman turhia jonoja ja sinulla on aina oma paikkasi varattuna. Liput ja kausikortit saat Jukurit Shopilta tai osoitteesta lippu.fi/Jukurit. Kausikortti ja ennakkoliput ovat myös selvästi edullisimmat vaihtoehdot!

Pidä vähintään 1–2 metrin turvaväli käytävillä ja jonoissa.

Otteluissamme on voimassa kasvomaskisuositus. Saat kasvomaskin tarvittaessa veloituksetta saapuessasi otteluun ja myös ostosten yhteydessä ravintola- ja myyntipisteiltämme. Lue lisää tästä!​​​​​​​


Saapuminen Ikioma Areenalle

Ovet Ikioma Areenalle avautuvat 1 tunti ennen ottelun alkua eli joko kello 16 tai 17.30.

Vip-asiakkaat (aitiot, Business VIP, Viikinkiterassi ja kabinetit) pääsevät Ikioma Areenalla 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Katso vip-asiakkaiden ohjeet erikseen tästä!

Pysäköinti tapahtuu entiseen tapaan isolla parkkipaikalla Saimaa Stadiumin ja Ikioma Areenan edustalla.

Otteluihin pääsee tuttuun tapaan myös Heimobusseilla. Katso lisää tästä!


Kausikorttilaiset

Kausikortti on tällä kaudella ehdottomasti edullisin tapa nauttia mikkeliläisestä livelätkästä. Lasten kortit ovat alkaen 40 euroa, nuorten 80 euroa ja normaalihintaiset seisoma- ja istumakortit alkaen 199 euroa.

Oman kausikorttisi voit ostaa joko Jukurit Shopista, Jukurien verkkokaupasta tai osoitteesta lippu.fi/Jukurit.


Irtolippu kannattaa hankkia hyvissä ajoin

Suosittelemme irtolippujen ostamista ennakkoon, sillä näin vältät jonottamisen ja varmistat itsellesi paikan Ikioma Areenalla. Irtolippuja tulee myyntiin kuukausikohtaisesti. Lippuja voit ostaa Jukurit Shopista ja verkosta osoitteesta Lippu.fi/Jukurit.

Seisomapaikkaliput maksavat otteluihin ennakkoon alkaen 12 € ja istumapaikkaliput alkaen 12 €. Lisäksi tarjolla on aiemmilta kausilta tuttu perhelippu (40 ja 30 euroa). Alennusryhmät saavat 2 euron alennuksen normaalihintaisista seisoma- ja istumapaikkalipuista.

Mikäli ennakkomyynnistä lippuja jää jäljelle, niitä on myynnissä Ikioma Areenan pääsisäänkäynnillä. Ovilisä lippuun on 3 euroa/lippu. Ovimyynti avautuu 1 tuntia ennen ottelun alkua eli kello 18.30 alkavissa otteluissa kello 17.30 ja kello 17 alkavissa otteluissa kello 16.VIP-asiakkaat: Business VIP, aitiot ja Viikinkiterassi

Olemme koonneet VIP-asiakkaille oman ohjesivuston, johon pääset alla olevasta linkistä!


Jukurit MiniShop

Jukurien fanituotekauppa MiniShop palvelee Ikioma Areenalla otteluiden yhteydessä.

Jukurit Shop palvelee kauppakeskus Stellassa arkisin kello 10-16. Muista myös verkkokauppamme!


Heimobussit

Jukurien ja Savonlinjan Heimobussit kuljettavat myös tällä kaudella turvallisesti Jukurien kotimatseihin. Kausikorttilaisille matkat ovat täysin ilmaisia ja muiltakin hinta on vain 5 euroa. Busseissa tulee käyttää maskia tai visiiriä.

Katso aikataulut ja muut tärkeät tiedot alla olevasta linkistä!


Pelaajien tapaaminen

Niin mielellämme kuin haluaisimmekin tarjota mahdollisuuden tavata pelaajiamme ennen ottelua tai sen jälkeen, se ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista kaikkien osapuolien turvallisuuden takaamiseksi.

Noudathan turvaetäisyyksiä niin koti- kuin vierasjoukkueen osalta. Kiitos yhteistyöstä!


Olemme sinua varten!

Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää ottelutapahtumaamme liittyen, otathan meihin yhteyttä.

Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaa turvallisuuspäällikkö Mikko Romo (p. 045 238 2568, mikko.romo@jukurit.fi).

Henkilöstömme auttaa ja opastaa mielellään myös ottelutapahtumassa.

Lätkä on täällä taas. Kiitos, että teet yhdessä tapahtumastamme turvallisen!