Tervetuloa Jukurien kausikorttilaiseksi!

Jukurien kausikortit runkosarjaan 2020 - 2021 ovat nyt myynnissä! Katso tältä sivulta ohjeet, kuinka lunastat itsellesi kausikortin Jukurien 50-vuotisjuhlakaudelle!

Tule mukaan juhlakauteen!

Kausi 2020 - 2021 on Jukurien 50-vuotisjuhlakausi!

Kaikki korttihinnat ennallaan!

Kausikorttien hinnat pysyvät samana edelliskauteen verrattuna!


Kausikortilla pääset katsomaan kaikki Jukurien kotipelit runkosarjassa 2020 - 2021!

Seisoma- ja istumapaikkakortit voit ostaa Jukurit Shopista Kauppakeskus Stellasta. Seisomapaikkakortteja on myynnissä myös Lippu.fi:n verkkokaupassa.

Valikoimassa ovat kaikki tutut kausikortit: istumapaikkakausikortit kuuteen eri kategoriaan alkaen vain 199 €, seisomapaikkakortit alkaen 199 €, 40 ja 60 euron hintaiset Junior Club -kortit lapsille sekä juhlakauden uutuutena 13 - 19-vuotiaille tarkoitettu vain 80 euron hintainen nuorisokausikortti!

Invalidit, eläkeläiset, veteraanit, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt ja nuoret 8 - 16 vuotta saavat 100 euron alennuksen istumakausikorteista kategorioissa 2 - 5.


Kausikorttilaisten edut

Kausikorttilaisena sinulla on tarjolla jatkuvia ja vaihtuvia etuja, joita sinulle tarjoavat Jukurit ja Jukurien kumppanit.

Kokoamme tälle sivulle kausikorttilaisten edut ja päivitämme niitä jatkuvasti, joten seuraathan tätä sivua ja muita kanaviamme!

 • Jukurit Shopilta kauppakeskus Stellasta -10 % alennus fanituotteista (pois lukien Kuoma-kengät, Leijona-tuotteet, jo alennetut tuotteet)
 • Vapaa pääsy Ikioma Areenalla pelattaviin Jukurien Liiga-harjoittusotteluihin
 • Vapaa pääsy Jukurien U20 SM-Liiga-runkosarjatteluihin Ikioma Areenalle
 • Mikkelin Fysikaalinen Hoitolaitos tarjoaa 10% alennuksen 45 min akupunktiohoidoista sekä 45 min ja 60 min hieronnoista
 • Jukurien Liiga-kausikortin haltijalle 25 % alennus matkapuhelin- ja tablet-tarvikkeista (suojakuoret, suojalasit, laturit, muistikortit ja muut tarvikkeet) Telia Kaupasta kausikorttia näyttämällä. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassa 20.6.2021 asti.


Hinnat kaudella 2020 - 2021

Jukurien istumapaikkakausikortit ovat tällä hetkellä myynnissä vain Jukurit Shopissa kauppakeskus Stellassa. Näin voimme turvata myös uusille kausikorttilaisille turvalliset paikat. Tervetuloa valitsemaan oma paikka Shopilla!

Seisomapaikkakortit normaalihinta 199 €, SarvisClubin jäsenille 149 €, istumapaikkakortit alkaen 199 €!

Muista myös lasten ja nuorten omat kortit seisomapaikoille:

Heimo Junior Club -kortit alle 12-vuotiaille, 40 ja 60 euroa

Nuorisokortti 13 - 19-vuotiaille 80 euroa

Huomioithan, että Ikioma Areena on toistaiseksi jaettu neljään eri sektoriin. Voit tutustua sektorijakoon Turvallisesti peliin -sivullamme!


Maksutavat

Normaalihintaisen kausikortin voit maksaa kerralla tai kolmessa erässä laskulla. Lippupiste tarjoaa oman yhteistyökumppaninsa kautta myös mahdollisuuden maksaa kortti 12 erässä. Autamme tarvittaessa mielellämme löytämään sinulle sopivan maksuajankohdan ja -rytmin, joten otathan yhteyttä!

Tarjoushintaiset kortit on maksettava kertamaksulla.

Jukurit Shopilla maksaessasi hyödynnettävissä ovat myös e-Passi, Smartum-setelit/kortti, Tyky+ -setelit, EazyBreak-mobiilipalvelu.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Sain laskun kausikorteista, mutta haluan maksaa kortit pankkikortilla tai käteisellä. Miten toimin?
V: Voit maksaa kausikortin käteisellä tai maksukorteilla Jukurit Shopilla. Shop palvelee kauppakeskus Stellassa, katso tästä tarkemmat aukioloajat.


K: Sain laskun kausikorteista, mutta haluan maksaa oman korttini virikeseteleillä. Miten toimin?
V: Voit maksaa kausikortin useimmilla virikeseteleillä Jukurit Shopilla. Shop palvelee kauppakeskus Stellassa, katso tästä aukioloajat.

K: Kuinka Jukurien kotitotteluissa huolehditaan katsojien turvallisuudesta?
V: Turvallinen otteluelämys on meille kaikkein tärkein asia. Noudatamme kaikkia viranomaisten ja Liigan ohjeistuksia ja määräyksiä, ja teemme niiden lisäksi useita omia toimenpiteitä, joilla lisäämme turvallisuutta ottelutapahtumassa. Tehostamme muun muassa siivousta entisestään, pyrimme vähentämään jonotusaikoja myyntipisteissä ja suunnittelemme Ikioma Areenalla kulkemisen mahdollisimman sujuvaksi ja ruuhkattomaksi. Katso tarkemmat turvallisuusjärjestelyt osoitteesta jukurit.fi/turvallisestipeliin.

Minulla oli kausikortti kaudella 2019 - 2020

Mikäli sinulla oli istumapaikkakausikortti kaudelle 2019 - 2020, tilauksesi on jatkunut kausikorttiehtojen mukaisesti automaattisesti myös kaudelle 2020 - 2021, mikäli et ole perunut tilaustasi 31.3.2020 mennessä. Saat uudesta kausikortista laskun kotiin postitse. Postitamme sinulle uuden kortin, kun kausikortti on maksettu. Katso tarvittaessa myös usein kysytyt kysymykset tämän sivun alaosasta!

Mikäli haluat vaihtaa istumapaikkaa tai kausikorttityyppiä, otathan yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen shop@jukurit.fi. Voit myös soittaa, p. 040 163 0855.

Jos sinulla oli seisomapaikkakausikortti, tilaus ei jatku automaattisesti. Voit lunastaa uuden kortin kätevästi Jukurien verkkokaupasta tai Lippupisteen verkkokaupasta.

Mikäli et perunut istumakausikortintilausta ennen määräpäivää, laskutetaan silti kortin käsittelymaksu 15 euroa.


NAUTI EDUISTA

Jukurien yhteistyökumppanit tarjoavat kausikorttilaisille loistavia etuja!
VÄLTY JONOILTA

Peleihin kätevästi omaa kulkuväylää pitkin vain korttia näyttämällä omalle tutulle paikalle!

VAPAA PÄÄSY A-NUORTEN OTTELUIHIN

Liiga-otteluiden lisäksi pääset katsomaan veloituksetta kaikki A-nuorten kotiottelut!


Kausikorttien tilausehdot


 • Kausikorttitilaukset ovat kestotilauksia runkosarjaan. Ilman erillistä perumisilmoitusta runkosarjan loppuun mennessä (tai erikseen ilmoitettuun aikarajaan), kausikortti jatkuu automaattisesti mahdollisiin jatkopeleihin ja seuraavalle kaudelle voimassa olevin hinnoin.
 • Ennen seuraavan kauden korttien laskuttamista asiakkaita infotaan seuraavan kauden hinnoista Jukurien kotisivuilla ja asiakkaalla on mahdollisuus perua seuraavan kauden kortti aikarajaan mennessä.
 • Jatkopelit
  • Jatkopelien osalta Playoffs-kausikortin hinta julkaistaan ennen jatkopelien alkamista
  • Asiakas voi ilmoittaa, ettei ota Playoffs-korttia, jolloin myös seuraavan kauden osalta varaus paikalle lakkaa.
  • Seuraavan kauden kausikorttilaskussa hyvitetään Playoffs-kausikortin maksua niiltä osin, kun jatkopelejä on jäänyt pelaamatta
 • Kausikortin maksuvälineiksi käyvät myös Luottokunnan, Tykyn, Eazybreakin ja Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit sekä Sporttipassi. Niillä voit maksaa laskun osittain tai kokonaan käymällä Jukurit Shopilla henkilökohtaisesti.
 • Mikäli kausikorttien maksu tai osamaksuerä jää maksamatta, Jukureilla on oikeus peruuttaa voimassa oleva kausikortti, mutta lasku peritään normaalisti (kun lasku on maksettu, voidaan katsoa uusi paikka katsomosta)
 • Jukurit Sarvis Clubin kausikorttialennus on voimassa vain voimassa oleviin Jukurit SarvisClubin jäsenyyksiin. Mikäli JSC:n jäsenyys päättyy kesken kauden, Jukureilla on oikeus peruuttaa myös voimassa oleva alennusryhmän kausikortti.
 • Uuden kortin (esim. rikkoutuneen ja kadonneen tilalle tehtävän kortin) yhteydessä peritään materiaalimaksu 20€
 • Laskuihin lisätään laskutuslisä
 • Järjestyssääntörikkomukset ja turvallisuussääntörikkomukset johtavat tapahtumasta poistamiseen ja Jukurit HC Oy:llä on oikeus evätä pääsy ottelutapahtumiin ja heimokortin mitätöimiseen. Näissä tapauksissa rahoja ei palauteta heimokorttien osalta.


K-18 katsomot kaudella 2020 - 2021: Ei käytössä toistaiseksi.

Huomioithan, että seisomakausikorttien tilaukset eivät jatku automaattisesti seuraavalle kaudelle!