Tervetuloa Jukurien kausikorttilaiseksi!

Jukurien kausikortit runkosarjaan 2020 - 2021 ovat nyt myynnissä! Katso tältä sivulta ohjeet, kuinka lunastat itsellesi kausikortin Jukurien 50-vuotisjuhlakaudelle!

Tule mukaan juhlakauteen!

Kausi 2020 - 2021 on Jukurien 50-vuotisjuhlakausi!

Kaikki korttihinnat ennallaan!

Kausikorttien hinnat pysyvät samana edelliskauteen verrattuna!


Minulla oli kausikortti kaudella 2019 - 2020

Kiitos, että haluat jatkaa kanssamme ja tukea mikkeliläistä jääkiekkoilua!

Jos sinulla oli istumapaikkakausikortti kaudelle 2019 - 2020, tilauksesi jatkuu kausikorttiehtojen mukaisesti automaattisesti myös kaudelle 2020 - 2021. Saat uudesta kausikortista laskun kotiin postitse tai sähköpostitse. Postitamme sinulle uuden kortin, kun kausikortti on maksettu. Kortin voit myös noutaa Jukurit Shopilta, jolloin voit valita sen ulkoasun.

Mikäli haluat vaihtaa istumapaikkaa tai kausikorttityyppiä, otathan yhteyttä mahdollisimman pian Jukurit Shopiin joko vierailemalla Shopilla tai sähköpostitse osoitteeseen shop@jukurit.fi. Voit myös soittaa, p. 040 163 0855.

Jos sinulla oli seisomapaikkakausikortti, tilaus ei jatku automaattisesti. Voit lunastaa uuden kortin kätevästi joko Jukurit Shopilta, Jukurien verkkokaupasta tai Lippupisteen verkkokaupasta.


Olen uusi kausikorttilainen

Ensiksikin: Olet sydämellisesti tervetullut heimoon mukaan ja kausikorttilaisten etujen piiriin! Kiitämme jo nyt tuestasi mikkeliläiselle jääkiekkoilulle.

Uutena asiakkaana voit ostaa kausikorttisi kätevästi joko Jukurit Shopilta tai Lippu.fi:stä.

Näet kaikki kausikorttivaihtoehdot tältä sivulta. Muistathan, että tuomme tälle kaudelle myyntiin vain 80 euron hintaisen nuorisokausikortin, joka on tarkoitettu kaikille 13 - 19-vuotiaille. Katso tästä lisää!


Jukurit Shop (Kauppakeskus Stella, Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli)

Ma-Pe 11-17
​​​​​​​La 11-15

040 163 0855
shop@jukurit.fi


Maksutavat

Normaalihintaisen kausikortin voit maksaa kerralla tai kolmessa erässä laskulla. Lippupiste tarjoaa oman yhteistyökumppaninsa kautta myös mahdollisuuden maksaa kortti 12 erässä. Autamme tarvittaessa mielellämme löytämään sinulle sopivan maksuajankohdan ja -rytmin, joten otathan yhteyttä!

Tarjoushintaiset kortit on maksettava kertamaksulla.

Jukurit Shopilla maksaessasi hyödynnettävissä ovat myös e-Passi, Smartum-setelit/kortti, Tyky+ -setelit, EazyBreak-mobiilipalvelu.

Lisätiedot: Jukurit Shop, p. 040 163 0855 / shop@jukurit.fi


Kausikortin peruminen

Jos et halua jatkaa istumapaikkakausikorttiasi tulevalle kaudelle, voit perua tilauksen Kauppakeskus Stellassa Jukurit Shopilla tai soittamalla numeroon 040 163 0855.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 31.3.2020 mennessä.

Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa tai haluat vaihtaa kausikorttipaikkaa, otathan yhteyttä. Etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

Mikäli et peru tilausta ennen määräpäivää, laskutetaan silti kortin käsittelymaksu 15 euroa.


Hinnat kaudella 2020 - 2021

Kausikortilla pääset katsomaan kaikki Jukurien kotipelit runkosarjassa 2020 - 2021!

Kaikki kausikorttiemme hinnat pysyvät samana kuin edelliskaudella. Katso paikat ja hinnat alla olevasta kuvasta tai tästä linkistä!

Valikoimassa ovat kaikki tutut kausikortit: istumapaikkakausikortit kuuteen eri kategoriaan, seisomapaikkakortit, Junior Club -kortit lapsille sekä juhlakauden uutuutena 13 - 19-vuotiaille tarkoitettu vain 80 euron hintainen nuorisokausikortti!

Invalidit, eläkeläiset, veteraanit, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt ja nuoret 8 - 16 vuotta saavat 100 euron alennuksen istumakausikorteista kategorioissa 2 - 5.


NAUTI EDUISTA

Jukurien yhteistyökumppanit tarjoavat kausikorttilaisille loistavia etuja!
VÄLTY JONOILTA

Peleihin kätevästi omaa kulkuväylää pitkin vain korttia näyttämällä omalle tutulle paikalle!

VAPAA PÄÄSY A-NUORTEN OTTELUIHIN

Liiga-otteluiden lisäksi pääset katsomaan veloituksetta kaikki A-nuorten kotiottelut!


Kausikorttien tilausehdot


 • Kausikorttitilaukset ovat kestotilauksia runkosarjaan. Ilman erillistä perumisilmoitusta runkosarjan loppuun mennessä (tai erikseen ilmoitettuun aikarajaan), kausikortti jatkuu automaattisesti mahdollisiin jatkopeleihin ja seuraavalle kaudelle voimassa olevin hinnoin.
 • Ennen seuraavan kauden korttien laskuttamista asiakkaita infotaan seuraavan kauden hinnoista Jukurien kotisivuilla ja asiakkaalla on mahdollisuus perua seuraavan kauden kortti aikarajaan mennessä.
 • Jatkopelit
  • Jatkopelien osalta Playoffs-kausikortin hinta julkaistaan ennen jatkopelien alkamista
  • Asiakas voi ilmoittaa, ettei ota Playoffs-korttia, jolloin myös seuraavan kauden osalta varaus paikalle lakkaa.
  • Seuraavan kauden kausikorttilaskussa hyvitetään Playoffs-kausikortin maksua niiltä osin, kun jatkopelejä on jäänyt pelaamatta
 • Kausikortin maksuvälineiksi käyvät myös Luottokunnan, Tykyn, Eazybreakin ja Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit sekä Sporttipassi. Niillä voit maksaa laskun osittain tai kokonaan käymällä Jukurit Shopilla henkilökohtaisesti.
 • Mikäli kausikorttien maksu tai osamaksuerä jää maksamatta, Jukureilla on oikeus peruuttaa voimassa oleva kausikortti, mutta lasku peritään normaalisti (kun lasku on maksettu, voidaan katsoa uusi paikka katsomosta)
 • Jukurit Sarvis Clubin kausikorttialennus on voimassa vain voimassa oleviin Jukurit SarvisClubin jäsenyyksiin. Mikäli JSC:n jäsenyys päättyy kesken kauden, Jukureilla on oikeus peruuttaa myös voimassa oleva alennusryhmän kausikortti.
 • Uuden kortin (esim. rikkoutuneen ja kadonneen tilalle tehtävän kortin) yhteydessä peritään materiaalimaksu 20€
 • Laskuihin lisätään laskutuslisä
 • Järjestyssääntörikkomukset ja turvallisuussääntörikkomukset johtavat tapahtumasta poistamiseen ja Jukurit HC Oy:llä on oikeus evätä pääsy ottelutapahtumiin ja heimokortin mitätöimiseen. Näissä tapauksissa rahoja ei palauteta heimokorttien osalta.


Kauden 2020 - 2021 osalta katsomokartassa on katsomonosia, minne pääsevät ainoastaan 18 vuotta täyttäneet. Nämä katsomot löytyvät katsomokartasta.

K-18 katsomot kaudella 2020 - 2021: A7 & B1, molemmissa seisomakatsomoissa rajattu K-18-alue.

Huomioithan, että seisomakausikorttien tilaukset eivät jatku automaattisesti seuraavalle kaudelle!