Ville Jokinen ja Petteri Naumanen jatkavat Jukurien U20-joukkueen valmennuksessa myös ensi kaudella

Jukurien U20-joukkue jatkaa Ville Jokisen komennossa seuraavat kaksi kautta.

Jukurien U20-joukkue jatkaa myös ensi kaudella Ville Jokisen ja Petteri Naumasen komennossa.

Ville Jokinen jatkaa Jukurien U20-joukkueen päävalmentaja myös kausilla 2024-2025 ja 2025-2026. Joukkueen valmentajana kaudesta 2023-2024 saakka toiminut Jokinen kertoo tavoitteeksi ensisijaisesti kehittää pelaajia kohti Liigaa ja ammattilaisuutta, mutta isossa kuvassa myös joukkueen menestyminen on tähtäimessä.

- Jatkan Jukureissa todella hyvillä mielin, sillä koen, että meidän projekti on vielä kesken. Meillä oli isoja muutoksia joukkueessa täksi kaudeksi uuden ikäluokan sisääntulon myötä, ja olemme päässeet rakentamaan hyvin jo heidän kanssaan.

- Olemme jo nyt onnistuneet joukkueena ja organisaationa luomaan toimivan harjoitteluympäristön, jossa pelaajat pystyvät kehittymään seuraavalle tasolle ja aina liigarinkiin saakka. Tästä on hienoa jatkaa myös tulevina kausina, hän iloitsee.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kehuu niin Jokista kuin ensi kaudella valmennuksessa jatkavaa Petteri Naumasta työstä pelaajien kehittämisessä.

- He ovat tehneet hienoa työtä pelaajien kanssa jo kahden kauden ajan, ja sen myötä olemme pystyneet nostamaan pelaajia myös Liiga-joukkueen mukaan. Odotamme innolla, mitä projekti pystyy tuottamaan myös seuraavien kausien ajan, hän jatkaa.