Viikkoinfo 37/24: pitkä odotus palkitaan! Liigakausi käyntiin kotiottelulla HPK:ta vastaan

VIHDOIN SE ON TÄÄLLÄ - LIIGAKAUSI 2024-2025! Mikkelissä päästään herkuttelemaan liigakiekolla heti avauskierroksella, kun kotiavauksessa vastaan saapuu HPK.

Vihdoin se on täällä - liigakausi 2024-2025!

Kauan odotettu liigakausi käynnistyy Let's Go Areenalla tiistaina 10.9. kun Jukurit saa vastaansa Hämeenlinnan HPK. Kiekko putoaa jäähän klo 18.30 ja areenan ovet avataan klo 17.30.

Jukurit yhdessä Let's Go:n kanssa toivottaa koko heimon tervetulleeksi historiansa ensimmäiseen liigaotteluun Let's Go Areenalla ja näkemään Marko Tuomaisen luotsaama Jukurit-joukkue tositoimissa.

Syyskuun ottelut Let's Go Areenalla:
ti 10.9. Jukurit-HPK
ke 18.9. Jukurit- K-Espoo
ke 25.9. Jukurit-Ässät
la 28.9. Jukurit-KooKoo


"Ollaan tarpeeksi valmiita voittamaan se ensimmäinen peli."

Jukurit pelasi harjoituskauden aikana seitsemän ottelua, joista voittoja käteen jäi kaksi. Runkosarja avataan kotikaukalossa heti avauskierroksella. Jukurien päävalmentaja Marko Tuomainen ei epäröi kertoessaan joukkueen olevan valmis kauteen.

- Odottavaisin ja luottavaisin mielin lähdetään sarja-avaukseen. Pakettia ollaan rakennettu alkukausi ja koko harjoituskausi. Monelle pelaajalle paljon uutta, uusia pelaajia, uusi valmennus ja vähän uusi systeemi. Varmasti ottaa aikansa, että kaikki loksahtaa kohdalleen, mutta kuten joukkueelle sanoin, niin nyt ollaan tarpeeksi valmiita voittamaan se ensimmäinen peli, Tuomainen summasi.


Tervetuloa liigaotteluun Let's Go Areenalle!

Toivotamme koko heimon tervetulleeksi Let's Go Areenalle liigakiekon pariin!

Alla muistilista Let's Go Areenalle saapumisesta ja ottelutapahtuman palveluista:

  • Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä ennakkolipulla pääset edullisemmin peliin! Hankkimalla ennakkolipun tai kausikortin, pääset myös aina sujuvammin areenalle sisälle.
  • Let's Go Areenan ovet avataan 1 tunti ennen ottelun alkua, klo 17.30.
  • Saavut areenalle kävetästi Heimobussilla tai taksilla. Autolla saapuville katsojille löytyy Let's Go Areenan välittömästä läheisyydestä reilusti maksutonta parkkitilaa. Myös kävellen tai polkupyörällä areenalle pääsee helposti, sillä areena sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, noin. 3 kilometrin päässä Mikkelin torilta.
  • Areenan pääsisäänkäynniltä löytyy kausikortti- ja ennakkolippujen sisäänkäynnin lisäksi noutolippujen ja vip-asiakkaiden sisäänkäynnit sekä lipunmyynti. Kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet pääsevät areenalle sisälle myös B-puolen ovista (harjoitushallin puolelta).
  • Viikinkiravintolamaailma palvelee hallin kaikissa myyntipisteissä koko ottelutapahtuman ajan. Ravintoloidemme tuotevalikoimat vaihtelevat myyntipisteittäin, joten opasteita seuraamalla löydät juuri sinulle maistuvimmat peli-eväät.
  • Osa katsomoistamme on anniskelualuetta, joten katsomoiden ikäraja on K-18.

Juniori-Jukurien ja Mikkelin Luistelijoiden kanssa toteutetut elementit Jukurien ottelutapahtumissa vahvistuvat entisestään

Yhteistyö Let's Go Areenalla toimivien seurojen välillä on tärkeää ja vahvistuu vuosi vuodelta. Liigakauden alkaessa näemme Jukurien ottelutapahtumissa jälleen eri seurojen edustusta niin jäällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Jukurien ottelutapahtumissa on jo usean kauden ajan tehty hyvää yhteistyötä jäähallilla toimivien seurojen kanssa. Erityisesti Juniori-Jukurien ja Mikkelin Luistelijoiden kanssa toteutetut yhteistyömuodot ovat tuoneet ottelutapahtumiin upeita oheisohjelmia ja mieluista sisältöä.

Iloksemme voimme kertoa, että yhteistyö seurojen kanssa jatkuu myös kaudella 2024-2025.


Varmista paikkasi heimossa ja hanki kausikorttisi Jukurit Shopilta!

Älä jää paitsi kauden huippuhetkistä - vaan varaa paikkasi Let's Go Areenan lämmöissä jo nyt!

Kausikorttisi saat kätevästi Jukurit Shopilta kauppakeskus Stellasta tai verkkokaupastamme osoitteesta kauppa.jukurit.fi.

Jukurien kausikorttilaisena saat seuraavia etuja:

  • Jukurit Shopilta kauppakeskus Stellasta -10 % alennus fanituotteista (poislukien jo alennetut tuotteet ja pelipaidat)
  • Vapaa pääsy Jukurien U20 SM-Liiga-runkosarjatteluihin Let's Go Areenalla
  • Kausikorttilaiset pääsevät kotiotteluihin ilmaiseksi Heimobussilla
  • Etuoikeus varata oma paikkasi playoffs-otteluihin.