Tervetuloa turvallisesti peliin -
​​​​​​​VIP- JA AITIO-OHJEET

Teemme kaiken taataksemme turvallisuutesi Jukurien Liiga-otteluissa. Tältä sivulta löydät aina ajantasaiset ohjeet VIP-asiakkaillemme!

Yleistä

Aitio-, Business VIP- ja Viikinkiterassi-asiakkaat pääsevät otteluun kahta tuntia ennen ottelun alkua vaivattomasti ja ruuhkattomasti Ikioma Areenan pääovien kautta.

Mikäli saavut otteluun myöhemmin kuin tuntia ennen sen alkua, aitio- ja Viikinkiterassiasiakkaita palvelee sektori 2:n sisäänkäynti (raviradan puoleinen ovi). Business VIPiläisten sisäänkäynti on mahdollista aina Saimaa Stadiumin kierreportaiden kautta.

Aikataulu:
Klo 18.30 alkavat ottelut (arkiottelut + poikkeuslauantait)
- Ovet vip-asiakkaille avataan klo 16.30

Klo 17.00 alkavat ottelut (viikonloppu)
- Ovet vip-asiakkaille avataan klo 15.00

Mikäli Teillä herää kysyttävää lippuihin tai niiden noutoon liittyen, voitte olla yhteydessä lippuvastaavaamme Irina Hyvöseen, +358 40 197 5272.

Tiloihin liittyvissä kysymyksissä Teitä palvelee Jukurien myyntipäälliköt Pekka Pöyhönen, +358 44 306 7256 ja Otto Valavuo, +358 40 181 7988.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@jukurit.fi.

Katso yleiset, koko ottelua koskevat turvallisuusohjeet alla olevasta linkistä. Vip-tilojen tarkat ohjeistukset löydät tältä sivulta alempaa.


Aitiot

Turvallisuus aitiossa

Aition suojissa voit nauttia illallistarjoilusta vain oman seurueesi kesken, ja pääset osaksi ottelun huumaa omasta katsomostasi. Pääset Ikioma Areenalle ennen muita katsojia, ja saat
kaikki haluamasi tarjoilut suoraan aitioon jonottamatta. Aitiot ovat desinfioituja, ja huolehdimme turvallisuudestasi tarjoamalla veloituksetta kasvomaskeja ja käsidesiä jokaisessa aitiossa. Jokaisessa aitiossa on myös omat wc-tilat.

Liput ja saapuminen

Voitte saapua Ikioma Areenalle jo kahta tuntia ennen ottelun alkua. Tällöin voitte käyttää Ikioma Areenan pääovia, josta saatte tarvittaessa myös ennakkovaratut lippunne (noutoliput, VIP, media).

Mikäli saavutte myöhemmin kuin tuntia ennen, käytössä on vain sektori 2:n sisäänkäynti (raviradan puoleinen ovi, katso alta kartasta). Ilmoitattehan ennakkoon, mikäli saavutte myöhemmin kuin tuntia ennen ottelun alkua, jotta voimme toimittaa liput teille oikealle sisäänkäynnille.

Aitiot ovat käytettävissänne kaikissa otteluissa kello 23 asti. Tarvittaessa voitte sopia myös pidemmän aukioloajan.


Sijainti

Ikioma Areenan aitiot sijaitsevat sisääntulosta katsottuna hallin vasemmalla puolella 2. kerroksessa A-katsomoiden yläpuolella.


Ruokailu

Toivomme, että tilaatte haluamanne tarjoilut vähintään 2 päivää ennen ottelua klo 12 mennessä (linkki alla). Aitioemännät ovat palvelemassa Teitä koko illan ajan aition lähettyvillä.

Sopimuksen mukaan aitoon voi myös saapua ennen ovien aukeamista ja saatte halutessanne kutsupohjia vieraita varten Jukureilta. Aitiotarjoilut laskutetaan jälkikäteen, maksu onnistuu myös paikan päällä.

Valitettavasti tällä hetkellä turvallisuussyistä Jukurien joukkueen edustajia ei voi vierailla aitioissa. Teidän on kuitenkin mahdollisuus tilata esimerkiksi aito pelipaita haluamanne pelaajan tai pelaajien nimikirjoituksilla ottelusta muistoksi!

Otteluisännän aition lisäohjeet

Otteluisäntä mainitaan otteluilmoituksissa, joten toimitathan logomateriaalin Jukureille hyvissä ajoin ennen ottelua.

Otteluisännän aitiossa (aitio nro 9) on sauna. Mikäli haluat saunan lämpimäksi ennen ottelua, ilmoitathan siitä etukäteen. Sauna on mahdollista lämmittää myös pelin päätteeksi.

Otteluisäntä saa valita ottelun parhaat pelaajat molemmista joukkueista. Parhaiden pelaajien nimet pyydetään kolmannen erän aikana. Palkintojen luovutus jäällä ei tällä hetkellä ole turvallisuussyistä mahdollista, vaan otteluisännän palkinnot toimitetaan suoraan koppiin ja valitut pelaajat kuulutetaan ottelun päättyessä.

Muistathan, että tarjoamme lisäpalveluina myös muita otteluisännyyteen hyvin sopivia tapahtuma- ja näkyvyyselementtejä: kokouspäivä Ikioma Areenalla, mediakuutiolla näkyvät haastattelut tai esimerkiksi promootioständi tapahtumassa.


Business VIP

Turvallisuus Business VIPissä

Business Vipissä ruokailet laadukkaasti ja omassa rauhassa, ja katsot ottelua parhailta 1-kategorian istumapaikoilta. Business VIP -katsomon istumapaikkojen määrää on rajoitettu niin, että turvavälien pitäminen on mahdollista. Pääset otteluun omasta sisäänkäynnistä Saimaa Stadiumin kautta jonottamatta. Tiloissa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja veloituksetta turvallisuutesi takaamiseksi. Kaikki tilamme siivotaan aina ennen asiakkaiden saapumista.

Liput ja saapuminen

Business VIP-asiakkaat pääsevät vaivattomasti vip-tiloihin Saimaa Stadiumin kautta. Business VIP -kausikortilla tai -pääsylipuilla sisäänkäynti on mahdollista koko ottelun ajan Saimaa Stadiumin sisäänkäynnistä, kierreportaita pitkin ylös tilaan. Stadiumin aulassa on myös hissit liikuntarajoitteisille.
Mikäli ette ole saaneet varattuja lippuja ennakkoon, voitte noutaa ne Ikioma Areenan pääsisäänkäynnin palvelupisteestä (oikeanpuolinen ovi, noutoliput, VIP & media).


Parkkipaikat

Business VIP -korttilaisille on varattu oma parkkialue. Koko kauden ajan voimassa olevat pysäköintikortit ovat saatavilla Business VIPissä ottelutapahtuman yhteydessä. Pysäköintikortteja on rajoitettu määrä / VIP-kortti.


Sijainti

Business VIP sijaitsee jäähallin toisessa kerroksessa Saimaa Stadiumin tiloissa, sisäänkäynnistä katsottuna hallin vasemmalla puolella. Business VIPin istumapaikat ottelun aikana sijaitsevat A5-katsomossa. (ks. sivun alla oleva kartta)


Ruokailu ja muut palvelut

Business VIP -tilassa on joka ilta tarjolla illallinen tunti ennen ottelua, ovet tilaan avautuvat 2 tuntia ennen ottelua. Erätauolla on tarjolla kahvia ja jälkiruokaa. Juomat voidaan maksaa paikan päällä tai laskuttaa jälkikäteen.

Mikäli noudatat erikosruokavaliota tai Sinulla on allergioita, tarkistathan ennakkoon päivän menun. Mikäli haluat muun kuin menussa olevan ruoan, olethan yhteydessä vähintään 3 päivää ennen ottelutapahtumaa omaan yhteyshenkilöösi Jukureissa.

Valitettavasti tällä hetkellä turvallisuussyistä Jukurien joukkueen edustajia ei voi vierailla vip-tiloissa.


Viikinkiterassi

Turvallisuus Viikinkiterassilla

Näyttävällä Viikinkiterassilla jokaisella seurueella on oma pöytäpaikka käytössä koko
ottelun ajan, ja pääset tilaan ruuhkattomasti ennen muita. Tiloissa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja veloituksetta turvallisuutesi takaamiseksi. Tilan enimmäisasiakasmäärää on rajoitettu 40 pöytäpaikkaan (norm 100 henkilöä). Kaikki tilamme siivotaan aina ennen asiakkaiden saapumista.


Liput ja saapuminen otteluun

Voitte saapua Viikinkiterassille jo kaksi tuntia ennen ottelun alkua, ja käyttää tällöin pääovea. Mikäli ette ole saaneet lippuja ennakkoon, käynti Ikioma Areenalle tapahtuu viimeistään tuntia ennen ottelun alkua pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta (noutoliput, VIP & media).

Mikäli saavutte myöhemmin kuin tuntia ennen, käytössä on vain sektori 2:n sisäänkäynti (raviradan puoleinen ovi, katso alta kartasta). Ilmoitattehan ennakkoon, mikäli saavutte myöhemmin kuin tuntia ennen ottelun alkua, jotta voimme toimittaa liput teille oikealle sisäänkäynnille.


Sijainti

Viikinkiterassi sijaitsee Ikioma Areenan sisääntulosta katsottuna vasemmalla puolella 2. kerroksessa A1-katsomon yläpuolella. (ks. sivun alla oleva kartta)


Ruokailu ja muut palvelut

Buffet-ruoka tarjoillaan tunti ennen ottelua. Viikinkiterassilla Teitä palvelevat terassin tarjoilijat. Ottelua voi seurata pöydistä. Juomien maksu onnistuu sekä paikan päällä että laskulla.


Kabinetit

Turvallisuus kabinetissa

Kabinettitila ja istumapaikkaliput A-puolella sopivat hyvin työ- ja kaveriporukoille tai vaikka
rauhallisille asiakastapaamisille. Pääset Ikioma Areenalle ennen muita katsojia jonottamatta ja voit viettää erätauot omassa rauhassa omassa tilassa. Kabineteissa on tarjolla veloituksetta kasvomaskeja ja käsidesiä turvallisuutesi takaamiseksi. Voit halutessasi tilata tarjoilut suoraan kabinettiin, jolloin vältyt jonottamiselta. Kaikki tilamme siivotaan aina ennen asiakkaiden saapumista.

Liput ja saapuminen otteluun

Mikäli ette ole saaneet kabinettilippujanne ennakkoon, käynti Ikioma Areenalle tapahtuu oikeanpuoleisesta ovesta (noutoliput, VIP & media) viimeistään tuntia ennen ottelun alkua, josta saatte lunastettua liput nimellänne.

Mikäli saavutte myöhemmin kuin tuntia ennen, käytössä on vain sektori 2:n sisäänkäynti (raviradan puoleinen ovi, katso alta kartasta). Ilmoitattehan ennakkoon, mikäli saavutte myöhemmin kuin tuntia ennen ottelun alkua, jotta voimme toimittaa liput teille oikealle sisäänkäynnille.


Sijainti

Ikioma Areenan kabinetit sijaitsevat sisääntulosta katsottuna hallin vasemmalla puolella 2. kerroksessa A-katsomoiden yläpuolella aitiokäytävällä. (ks. sivun alla oleva kartta)

Ruokailu ja muut palvelut

Osa kabinettipaketeista sisältää buffet-ruokailun kabinetissa. Mikäli haluat tilata erikseen ruokailun kabinettiin, se on tilattavissa alla olevasta linkistä. Ruoka on tilattava viimeistään 3 päivää ennen ottelua klo 12 mennessä.

Tilassa Teidät ottaa vastaan ja palvelee aitioemännät. Sopimuksesta kabinettiin voi myös saapua ennen pääovien aukeamista. Tarjoilut voidaan maksaa paikan päällä tai laskuttaa jälkikäteen.

Valitettavasti tällä hetkellä turvallisuussyistä Jukurien joukkueen edustajia ei voi vierailla aitioissa tai muissa vip-tiloissa. Teidän on kuitenkin mahdollisuus tilata esimerkiksi aito pelipaita haluamanne pelaajan tai pelaajien nimikirjoituksilla ottelusta muistoksi!


Viikinki VIP


Viikinki VIP palvelee tilauksista yli 30 hengen ryhmiä!

Liput

Mikäli ette ole saaneet lippuja ennakkoon, käynti Ikioma Areenalle tapahtuu oikean puoleisesta ovesta (noutoliput, VIP & media) viimeistään tuntia ennen, josta saatte liput lunastettua nimellänne. Jos Teiltä löytyy liput ennakkoon, on mahdollista saapua myös myöhemmin, mutta silloin käytössä on sektori 2:n sisäänkäynti (raviradan puoleinen ovi, katso alta kartasta).


Sijainti

Viikinki VIP palvelee ottelutapahtumissa Mikkelin Raviradan pääkatsomossa (käynti jäähallin tiloista), jossa oma baaritiski palvelee VIPin asiakkaita. Viikinki VIP -istumapaikat sijaitsevat A-puolen katsomossa. (ks. sivun alla oleva kartta)


Ruokailu ja muut palvelut

Viikinki VIP -tilassa on joka ilta tarjolla illallinen tunti ennen ottelua. Ovet tilaan avautuvat 1,5 tuntia ennen ottelua. Tilassa on näytöt, joista voi katsella alkulämmittelyt ja ottelun. Erätauolla tarjolla on kahvia ja jälkiruokaa. Juomat maksetaan paikan päällä.


Varausten peruminen

Aitiovarauksen voi perua veloituksetta 30 päivää ennen ottelutapahtumaa. Mikäli perut varauksen vähintään 14 vuorokautta ennen ottelutapahtumaa, veloitamme varauksen hinnasta 50 %. Alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta veloitamme koko varaushinnan. Varauksen peruminen tulee tehdä kirjallisesti.Voit tilata ryhmällesi taksin ennakkoon Jukurien kotiotteluun Ikioma Areenalle ja/tai sieltä pois.


Tilaa taksi numerosta 0600 300 55.