Jukurien ja Tehometin laadukas yhteistyö saa tulevalla kaudella koko heimon aktivoivan muodon: Jukurit-sovelluksessa äänestään jokaisessa ottelussa Valovoimaisin Viikinki

Jukurien ja Tehometin yhteistyössä nähdään Liiga-kaudella 2023-2024 täysin uutena konseptina Valovoimaisin Viikinki -äänestys, jossa kuka tahansa voi äänestää Jukurien parasta pelaajaa jokaisessa Jukurien liigaottelussa. Äänestys toteutetaan Jukurit-sovelluksessa.

Jukurit ja Tehomet jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023-2024. Viime kauden tapaan Tehomet valaisee myös tälläkin kaudella Jukurien otteluiden tapahtumat sekä lopputuloksen.

Täysin uutena konseptina Jukurien ja Tehometin yhteistyössä nähdään Liiga-kaudella 2023-2024 Valovoimaisin Viikinki -äänestys, jossa kuka tahansa voi äänestää Jukurien parasta pelaajaa jokaisessa Jukurien liigaottelussa. Valovoimaisin Viikinki -äänestykseen voit osallistua helposti Jukurit-sovelluksen kautta. Äänestys on voimassa ottelun loppuun saakka.

Kotiotteluissa Jukurien Valovoimaisin Viikinki julkaistaan mediakuutiolla välittömästi ottelun päätyttyä. Vierasotteluissa Jukurien Valovoimaisin Viikinki julkaistaan Jukurien sosiaalisen median kanavissa.

Äänestykseen osallistuminen vaatii ainoastaan rekisteröitymistä Jukurien-sovellukseen.

Jukurit ja Tehomet arpoo kauden 2023-2024 aikana Valovoimasin Viikinki -äänestykseen osallistuneiden kesken 2 kappaletta Jukurien seisomakausikorttia kaudelle 2024-2025. Seisomakausikorttien arvonta tullaan toteuttamaan perjantaina 15.12.2023 ottelussa Jukurit-Tappara sekä perjantaina 23.2.2024 ottelussa Jukurit-Lukko, jossa Tehomet toimii otteluisäntänä. Mikäli onnetar suosii Valovoimaisin Viikinki -äänestäjää, joka on paikan päällä Ikioma Areenalla edellä mainituissa otteluissa, tullaan palkitseminen toteuttamaan ottelutapahtuman yhteydessä. Muussa tapauksessa palkitseminen tapahtuu edellä mainittujen otteluiden jälkeen Jukurien sosiaalisen median kanavissa.

Valovoimaisin Viikinki -äänestykseen voi osallistua myös hyödyntämällä Ikioma Areenalla skannattavissa olevia QR-koodeja. Huomioithan, että osallistuessasi Valovoimaisin Viikinki -äänestykseen QR-koodia käyttämällä et ole mukana seisomakausikorttien arvonnassa. Toivommekin mahdollisimman monen osallistuvan arvontaan Jukurien-sovellusta hyödyntämällä.

Ottamalla käyttöösi Jukurien-sovellukseen näet vaivattomasti tulevat ja menneet ottelut, tilastot sekä viimeisimmät uutiset ja videot. Jukurien-sovelluksen avulla pääset tutustumaan myös Liigan sarjataulukkoon sekä pelaaja- ja joukkuetilastoihin. Sovellusta hyödyntämällä on myös mahdollista käyttää kausikorttia tai hankkia irtoliput helposti tuleviin otteluihin Ikiomalla. Sovelluksesta löydät myös tasaisin väliajoin vaihtuvia etukuponkeja.

Lataa Jukurit-sovellus käyttöösi, osallistu Valovoimaisin Viikinki-äänestykseen sekä ota sovelluksesta kaikki irti!