Uudella asulla uuteen kauteen – tältä näyttää Jukurien uusi pelipaita!

Jukurien kannattajat valitsivat tuttua sini-keltaista myös juhlakauden asuun.


Tänä vuonna Jukurien kannattajat saivat sanoa sanansa ja päättää Jukurien kotipelipaidan ulkoasun. Keväällä järjestetyssä yleisöäänestyksessä annettiin yli 1300 ääntä, jotka jakautuivat hyvin tasaisesti kaikkien viiden vaihtoehdon kesken.

Yleisösuosikiksi ja ensi kauden kotipaidaksi nousi lopulta vaihtoehto numero 5, joka keräsi yhteensä 337 ääntä.

Lopulliseen paitaan tehtiin vain pieniä muutoksia: hihanumero on sijoitettu raidan keskelle ja selän numerot ovat kiiltävän kullankeltaiset. Paidat ovat lähes paikallista työtä, sillä ne painetaan ja ommellaan Imatralla toimivassa Liiga Sport Wearissa.

Uusi paita nähdään ensimmäisen kerran Jukurijoukkueen päällä jo harjoitusotteluissa. Jukurien 50-vuotisjuhlaottelussa lauantaina 3.10.2020 kotijoukkue pelaa ensimmäisen erän paidalla, joka on kopio seuran ensimmäisestä pelipaidasta.

Kaikkien äänestyksessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin pelipaita. Sen voitti Hanna Kurronen. Onnittelut, Hanna!

Jukurien peliasuissa näkyvät seuraavat yhteistyökumppanit: Osuuskauppa Suur-Savo, Mitos, Lumme Energia, Kauppakeskus Akseli, Kauppakeskus Stella, Savonlinja, Etelä-Savon Energia Ese, Kuoma, Pelaser, Mikkelin kaupunki, Bauer, Hartwall/Karjala, Osuuspankki, Mainostoimisto Groteski, Mainospuu, K-Citymarket Mikkeli, Matrel, Mipro, Calix, Värska Originaal, Pieksämäen kaupunki, Mikkelin Lasiasennus, Bewi, Stark, Leader Foods, Pirkan Suunnittelu. Haluatko yrityksesi näkymään Jukurien peliasussa? Se on vielä mahdollista! Ota yhteyttä myyntiimme!

Jukurien kauden 2020 - 2021 fanipaidat ovat tulossa pian myyntiin verkkokauppaan ja Jukurit Shopille. Uutuutena on, että jatkossa voit tilata verkkokaupan kautta fanipaitaan haluamasi nimen ja numeron sekä myös viralliset mainokset. Painatus sisältyy aina hintaan (79 €)!