Vitali Abramov kutsuttiin Ottawan harjoitusleirille - "Kiitos kaikesta saamastani tuesta"

Jukureissa syyskaudella häikäissyt hyökkääjä Vitali Abramov on lähtenyt Kanadaan osallistuakseen Ottawa Senatorsin NHL-seuran harjoitusleirille. Ajasta Mikkelissä jäi miehelle vain hyviä muistoja, ja myös kotiseura Ottawa oli tyytyväinen.

Vitali Abramov


NHL-seura Ottawa Senators on kutsunut Jukureissa tällä kaudella kahdeksan ottelua pelanneen venäläishyökkääjä Vitali Abramovin harjoitusleirille.

Abramov on lähtenyt Mikkelistä ja Jukureista tiistaiaamuna kohti Kanadaa. NHL-joukkueiden harjoitusleirien odotetaan alkavan tammikuussa, mutta niitä ennen pelaajat ovat karanteenissa.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan Abramovin paluu takaisin sinikeltaisiin ei ole poissuljettua.
- Luonnollisesti pelaajan kannalta toivomme, että hän saisi paikan NHL:ssä, mutta jos niin ei käy, olemme hänelle vakavasti otettava vaihtoehto loppukaudeksi. Olemme pitäneet säännöllisesti yhteyttä Ottawan kanssa koko syksyn ajan, ja he ovat olleet hyvin tyytyväisiä täällä tehtyyn työhön. Siellä on tiedossa, että täällä toiminta on laadukasta ja heille Jukurit on yksi ehdoton vaihtoehto.
- NHL:n lisäksi paljon riippuu siitä, pelataanko AHL:ää ja kuinka Suomessa Liiga-kausi etenee, Holtari sanoo.

Abramov ehti tehdä kahdeksassa pelaamassaan ottelussa tehot 5+2=7. Vaikka mies joutui olemaan sivussa muutaman viikon ajan loukkaantumisen vuoksi, jää Mikkelistä ja Jukureista huippulahjakkuudelle vain hyviä muistoja.
- Todella pidin kaupungista ja ajastani täällä. Tottakai se, että loukkaannuin, oli ikävää, mutta se on osa jääkiekkoa ja sen kanssa pitää vain elää. Olen saanut täällä ammattilaisilta todella hyvää kuntoutusta ja apua toipumiseeni.
- Haluan kiittää kannattajia ja seuraa kaikesta tuesta, jota sain osakseni koko täällä oloni aikana. Ehkä tapaamme vielä jonakin päivänä täällä Mikkelissä tai muualla, Abramov sanoo.