Kuka tietää tarkimmin? - Kauden viimeinen Reiferin tarkkaa työtä -kisa on ratkennut

Kisassa etsittiin vastausta kuukausittain vaihtuvaan kysymykseen. Palkintona oli lippupaketti Jukurien kotiotteluihin ensi kaudeksi.


Reiferin tarkkaa työtä -kisa oli tällä kaudella käynnissä kuukausittain. Kisassa arvuuteltiin vastausta vaihtuviin kysymyksiin, ja palkintona saattoi voittaa itselleen ja neljälle ystävälleen liput Jukurien kotipeliin kaudelle 2021-2022.
​​​​​
Huhtikuun kysymys oli kuka Jukurien pelaajista on hallinnut koko kauden aikana kiekkoa pisinpään?

Oikea vastaus oli Aleksandr Jakovenko, jonka hallussa kiekko oli 55 ottelussa yhteensä 90:52 minuuttia.

Yksi oikein arvannut palkittiin joka kuukausi viiden istumapaikkalipun lippupaketilla Jukurien ensi kauden kotiotteluun! Jos useampi vastaaja arvasi oikein, arvottiin palkinto heidän kesken. Mikäli kukaan ei vastannut täysin oikein, arvottiin palkinto kaikkien osallistujien kesken. Kisaan pystyi osallistumaan alla olevalla lomakkeella tai Facebookissa ja Instagramissa olevien somepostausten kommenttikentissä. Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä viimeistään viiden (5) arkipäivän kuluttua arvonnan päättymisestä. Mikäli emme tavoita voittajaa viiden (5) arkipäivän kuluttua yhteydenotosta, on kisajärjestäjällä oikeus arpoa palkinto uudelle voittajalle. Osallistuessasi kisaan annat luvan julkaista nimesi voiton osuessa kohdallesi jukurit.fi:ssä ja Jukurien somekanavissa. Facebook tai muut somealustat eivät ole osallisena arvonnan järjestelyissä.

Kilpailun tarjoaa vaativan ja tarkan konepajatyön ammattilainen Reifer Oy.