Maanpuolustuspaitojen huutokauppa on nyt auki!

3.12. pelattava juhlaottelu kunnioittaa itsenäisen Suomen kadettikoulutuksen 100-vuotista taivalta. Paitojen myyntituotot käytetään vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi.


Jukurien Liiga-joukkueelle tehtyjen erikoispelipaitojen huutokauppa on nyt avattu! Tämän vuoden juhlapaita juhlistaa itsenäisen Suomen 100-vuotiasta kadettikoulutusta. Paidassa oleva kuosi jäljittelee Suomen Puolustusvoimien m05-pakkaskuosia, ja paidan etupuolella on kadettikoulutuksen 100-vuotisjuhlalogo. Paitojen myyntituotot käytetään vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi.

Huutokauppa sulkeutuu 8.12.2019 klo 21.00. Mikäli pelaaja on ollut pelaavassa kokoonpanossa, paita on myös game worn -paita ja sille on saatavissa virallinen aitoustodistus.

Paita on maksettava ja lunastettava viimeistään 13.12.2019 mennessä. Nouto järjestetään Jukurit - SaiPa-ottelussa 13.12.2019, jossa on myös korttimaksumahdollisuus. Huutoajan päätyttyä paidat voi myös noutaa Jukurit Shopilta Kauppakeskus Stellasta. Tällöin paita täytyy olla ennakkoon maksettu ja hakijalla täytyy olla esittää kuitti maksusta.