Onko sinulla hieno kuva tai piirros Jukureista? Se voi päätyä ensi kauden kausikorttiin!

50-vuotisjuhlakaudelle tehdään erä erikoiskausikortteja, joiden kuvituksen päättävät kannattajat. Lähetä kuva ja osallistu kisaan!


Mikkelin Jukurit perustettiin virallisesti heinäkuussa 1970, joten tulevalla kaudella 2020 - 2021 juhlitaan Jukurien 50-vuotista historiaa.

Juhlavuosi näkyy kauden aikana monin tavoin mm. pelipaidoissa, fanituotteissa ja juhlakauden tapahtumissa.

Juhlakaudelle teetetään myös erikoiserä kausikortteja, joiden kuvitukseen pääsevät kannattajat vaikuttamaan suoraan lähettämällä kuvia kisaan ja äänestämällä lopulta voittajan. Voittajakuva painetaan kausikortteihin ja lisäksi kuvan lähettänyt palkitaan omalla kausikortilla!

Toimi näin:

1. Lähetä vanha tai vaikka vähän uudempikin Jukurit-aiheinen valo- tai piirroskuva osoitteeseen kristiina.tiippana@jukurit.fi keskiviikkoon 11.3.2020 mennessä. Aihe on vapaa: tärkeintä on, että kuva liittyy Jukureihin. Merkitse sähköpostin viestikenttään "Kuvakisa". Kirjoita mukaan myös kuvaajan nimi, mahdollisia muita taustatietoja ja omat yhteystietosi.

2. Raati, jossa on mukana muun muassa kannattajien edustaja ja Jukurien pelaaja, valitsee parhaat ehdokkaat yleisöäänestykseen. Jukurit.fi-sivustolla järjestettävässä yleisöäänestyksessä eniten ääniä kerännyt kuva painetaan kausikortteihin. Voittajakuvan lähettänyt saa palkinnoksi valitsemansa kausikorttipaikan kaudelle 2020 - 2021 (kategoriat 2 - 6 tai seisomapaikka).

3. Kausikortit tulevat myyntiin keväällä 2020, ja erikoiskuvalla varustetut kortit ovat lunastettavissa Jukurit Shopista seisoma- ja istumapaikoille. Kortteja tulee myyntiin rajoitettu erä.

Nyt siis arkistoja tai piirustusvälineitä kaivamaan esiin!


Huomioithan, että kuvan lähettäessäsi luovutat kuvan käyttö- ja julkaisuoikeuden Jukureille, ja vakuutat, että sinulla on oikeus luovuttaa kuva ja sen oikeudet. Jukurit saa julkaista ja käyttää kuvia mahdollisen kausikortin lisäksi myös esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja kaupallisissa tarkoituksissa.