Jukurit ja Mikkelin Palloilijat täysin uuteen yhteistyöhön – seurojen tuplakausikortit myyntiin perjantaina

Mikkelin urheilun kaksi kärkiseuraa, Mikkelin Jukurit ja Mikkelin Palloilijat, tuovat myyntiin molempien seurojen kausikortit sisältävän kausikorttipaketin.


Mikkelin urheilun kaksi kärkiseuraa, Mikkelin Jukurit ja Mikkelin Palloilijat, tuovat myyntiin molempien seurojen kausikortit sisältävän kausikorttipaketin.

149 euron hintainen paketti sisältää Jukurien loput tämän kauden runkosarjaottelut kattavan seisomakausikortin ja Ykköseen ensi kaudeksi nousevan Mikkelin Palloilijoiden kausikortin kaudelle 2020.

Vaihtoehtona on 99 euron hintainen lippupaketti, joka sisältää 10 seisomapaikkalippua Jukurien runkosarjaotteluihin kuluvalle kaudelle ja Mikkelin Palloilijoiden kausikortin ensi kaudelle.

Pakettitarjoukset ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti, ja niitä on myynnissä rajattu määrä. Jukurien tapahtuma- ja markkinointivastaavan Kristiina Tiippanan ja Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtajan Mika Roivaksen mukaan yhteiskampanjan tarkoitus on saada mikkeliläiset liikkeelle yli lajirajojen. Mikkelissä vastaavaa kausikorttien yhteismyyntiä ei ole aiemmin tehty.

- Meillä molemmilla on hienot perinteet ja myös yhteinen historia. Ei ole mitään syytä, miksi emme voisi yhdistää voimaamme myös tässä. Molemmat joukkueet tarvitsevat kotiyleisönsä tuen, ja nyt yhdessä olemme tehneet sen mahdollisimman helpoksi, Tiippana sanoo.

- Tämä on todella hieno ja konkreettinen pään avaus yhteistyöllemme. Yhteiskampanja tukee varmasti molempia seuroja ja tarjoaa hienon mahdollisuuden hankkia molempien seurojen kausikortit sopivaan hintaan. Meillä on yhteisiä kannattajia, jotka käyvät talvella hallilla ja kesällä Urskissa katsomassa pelejä. Lisäksi uskon, että kampanjamme myötä saamme molemmat myös uusia kausikorttilaisia, Roivas kertoo.

Yhteistempaus on osa molempien seurojen juhlavuosia: Mikkelin Palloilijat juhli tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan, Jukureilla puolestaan on edessä ensi vuonna 50-vuotisjuhlakausi.

Kausikortit ja lippupaketit tulevat myyntiin perjantaina 18.10. Jukurit Shopilla kauppakeskus Stellassa. Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä laaja valikoima liikunta- ja kulttuuriseteleitä.
​​​​​​​Kausikortti- ja lippupakettitarjous on voimassa 31.12.2019 asti. Kausikortteja on myynnissä rajattu, 350 kappaleen erä.