Mikkelin pääkirjastosta voi pian lainata myös Jukurien kausikortteja

Mikkelin pääkirjastoon tulee lainattavaksi tästä viikosta alkaen neljä Jukurien kausikorttia.


Mikkelin pääkirjastoon tulee lainattavaksi tästä viikosta alkaen neljä Jukurien kausikorttia.

Idea korttien tuomisesta kaikkien kirjastonkäyttäjien ulottuville on napattu pääkaupunkiseudulta, jossa Helsingin Töölön kirjastosta on voinut lainata koripallojoukkue Helsinki Seagullsin kausikortteja lokakuun alusta asti.

Jukurit on nyt tiettävästi ensimmäinen Liiga-joukkue, joka tarjoaa kausikortteja paikallisen kirjaston kautta lainattavaksi.
- Tämän kauden teemanamme on toimia ja pelata omien puolesta, ja tämä sopii siihen teemaan erityisen hyvin. Haluamme, että ihan jokaisella olisi mahdollisuus olla mukana ja kokea se yhteisöllisyys, joka Jukurien kotiotteluissa on, sanoo Jukurien markkinointi- ja tapahtumavastaava Kristiina Tiippana.

Kirjaston kausikortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin, ja kausikortti voi olla kerralla lainassa viikon ajan. Se kattaa yleensä yksi tai kaksi Jukurien kotiottelua.
- Vaikka kausikortit eivät ole aivan keskeisintä kirjaston toiminta-aluetta, toteuttavat ne kirjastoille tärkeää yhdenvertaisuuden teemaa. Olemme mielellämme mukana mahdollistamassa myös tällaista yhteisöllisyyttä, kertoo Virpi Launonen Mikkelin seutukirjastosta.
- Pyrimme saamaan kortit lainattavaksi perjantaina, jolloin niillä ehtii jo perjantain Kärpät-kotiotteluun, hän jatkaa.

Kirjaston kausikortit ovat lainattavissa koko runkosarjan ajan eli maaliskuuhun 2020 asti.

Virpi Launonen (oik.) Mikkelin seutukirjastosta vastaanotti Jukurien kausikortit Kristiina Tiippanalta tiistaina, ja kortit valmistellaan lainauskuntoon mahdollisimman pian.