Kausikorttilainen, nauti ilmaiset kahvit matsissa ja nouda kaveriliput veloituksetta!

Kiitoksena tuesta tarjoamme kausikorttilaisille ilmaiset kahvit lopuissa runkosarjaotteluissa ja kolme vapaalippua kausikorttilaisen kavereille!


Tuloksellisesti kautemme on ollut odotuksiin nähden alavireinen, mutta vielä on paljon kiinnostavia ja kovia pelejä jäljellä, kun kauden lopuissa kotiotteluissa Ikioma Areenalle saapuvat vastustajaksi Lukko, HIFK, Kärpät, JYP ja HPK.

Kiitoksena kausikorttilaisille koko kauden kestäneestä tuesta tarjoamme kaikille seisoma- ja istumakausikorttilaisille kaksi rahanarvoista etua:


Kahvit matsissa
Tarjoamme lopuissa viidessä kotiottelussamme kaikille kausikorttilaisille kupin maistuvaa kahvia veloituksetta.
Saat kahvin Ikioma Areenan pääaulan isolta myyntipisteeltä kausikorttia näyttämällä. Etu on henkilökohtainen ja se on lunastettava viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.
Ilmainen kuppi kahvia on tarjolla 21.2., 29.2., 3.3., 6.3. ja 12.3. pelattavissa kotiotteluissa.

Kaverille kanssa!
Tarjoamme maaliskuun kolmeen runkosarjaotteluun kausikorttilaisille maksuttoman istumapaikkalipun, joten ota kaveri mukaan matsiin tai lahjoita lippu siitä erityisesti ilahtuvalle. Liput 3.3., 6.3. ja 12.3. pelattaviin otteluihin ovat lunastettavissa Jukurit Shopilta katsomoihin B2 ja B7. 1 maksuton lippu / ottelu / kausikortti.