Vakuuttaako Hyssy sinut tarinoillaan? Tule kisaamaan LähiTapiolan Kaamoskaboihin ja voita hienoja palkintoja!

LähiTapiola Savo-Karjala tarjoaa viiden viikon mittaiset Kaamoskabat, joissa pääset arvuuttelemaan Jukurien pelaajien suorituksia mitä erilaisimmissa tehtävissä. Joka viikko arvotaan kivoja tuotepalkintoja ja viiden viikon kisailun päätteeksi pääpalkintona aitio Jukurien kotiotteluun!


Tervetuloa karkottamaan kaamosta LähiTapiola Savo-Karjalan tarjoamiin Kaamoskaboihin!

Seuraavat viisi viikkoa edessä on hauskoja tehtäviä ja kisoja, joihin pääset osallistumaan Jukurien some-kanavissa ja tällä sivulla. Uusi tehtävä julkaistaan aina maanantaisin ja tehtävän ratkaisu saman viikon sunnuntaina.

Joka viikko kisassa arvotaan LähiTapiola Savo-Karjalan sekä Jukurien tuotepalkintoja. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan viiden viikon kilpailujakson päätyttyä pääpalkintona aitio Jukurien kotiotteluun!

Viikko 4: Vakuuttaako Hyssy sinut tarinoillaan?


Jukurien varakapteeni, puolustaja Ville "Hyssy" Hyvärinen on tunnettu värikkäiden tarinoiden kertoja - ja niitähän riittää, sillä miehelle on ehtinyt sattua ja tapahtua kaikenlaista. Tämän viikon Kaamoskaboissa Hyssy kertoo kolme väittämää sattumuksista, joista kaksi on totisinta totta ja yksi palturia. Arvaa, mikä väitteistä ei ole totta ja voita hienoja palkintoja!

Sinun tehtäväsi: Arvaa, mikä Hyssyn kertomista tapauksista ei ole totta eli ei ole sattunut Hyssylle.

Osallistuminen: Voit osallistua kisaan vastaamalla alla olevalla lomakkeella tai Jukurien somekanavissa.

Viikkopalkinnot: 1: LähiTapiola-juomapullo, 2: Jukurien muki juhlavuoden logolla, 3: kaksi istumapaikkalippua Jukurien kotiotteluun.
Osallistumisaika: Osallistumisaika on lauantaihin 28.11. kello 23.59 asti. Oikea vastaus pitkine taustatarinoineen julkaistaan sunnutaina 29.11.!Menneet kisat ja vastaukset

Viikko 3: Kuinka monta heijastinta Sisu ja Raju löytävät?Jukurien kannattajat ja etenkin vastustajat tietävät, kuinka taitava maalivahti Sami Rajaniemi on löytämään kiekkoja kaikenlaisten pelaajamuurien välistä ja takaa. Mutta kuinka taitava onkaan Rajun Sisu-koira löytämään näin syksyn pimeillä tuikitarpeellisia heijastimia? Piilotimme Ikioma Areenalle tasan kymmenen heijastinta, joiden etsimiseen annoimme Sisulle ja isännälle enintään 5 minuuttia aikaa. Helpotimme hiukan etsintäurakkaa laittamalla heijastimiin mukaan pienet herkkupalat - Sisulle, ei isännälle!

Sinun tehtäväsi: Arvaa, kuinka monta heijastinta Sisu löysi! Maksimimäärä on 10.

Osallistuminen: Voit osallistua kisaan vastaamalla alla olevalla lomakkeella tai Jukurien somekanavissa.

Viikkopalkinnot: 1: LähiTapiola-juomapullo, 2: Jukurien muki juhlavuoden logolla, 3: kaksi istumapaikkalippua Jukurien kotiotteluun.
Osallistumisaika: Osallistumisaikaa on päättynyt! Katso viikkotehtävän oikea vastaus alla olevalta videolta!Viikko 2: Kumpi joukkue on tarkin sijoittaja?Kuinka vakaa on asiakkuusjohtajan ja sijoitusasiantuntijan käsi, kun tehtävänä on sijoittaa kolikko tilin sijaan kuppiin? Entä kuinka onnistuu kiekon käsittely Pulkkiselta ja Rindelliltä, kun tarkoitus on saada mustaa maalin sijaan ämpäriin?

Jukurien kaksikko Teemu Pulkkinen - Axel Rindell mittelevät tämän viikon tehtävässä kahdessa tarkkuutta vaativassa tehtävässä LähiTapiola Savo-Karjalan kaksikon sijoitusasiantuntijan Antti Issakaisen ja asiakkuusjohtaja Juha-Matti Murtosen kanssa.

Sinun tehtäväsi: Arvaa, kumpi joukkue vie voiton eli on tarkin sijoittaja!

Osallistuminen: Voit osallistua kisaan vastaamalla alla olevalla lomakkeella tai Jukurien somekanavissa.

Viikkopalkinnot: 1: LähiTapiola-juomapullo, 2: Jukurien tupsupipo, 3: kaksi istumapaikkalippua Jukurien kotiotteluun.
Osallistumisaika: Osallistumisaika on päättynyt! Katso kisa ja tulokset alla olevasta videosta!Viikko 1: Liiku kuin Jukurit - arvaa Jullen burpee-saldo!


Jukurien hyökkääjä Julius Vähätalo loistaa vuodesta toiseen joukkueen kuntotesteissä, mutta kuinka kovakuntoinen hän onkaan? Se selviää kovassa 30 sekunnin burpee-haasteessa!

Ensimmäisessä viikkotehtävässä Vähätalo haastaa itsensä ja sinut tekemään klassista, koko vartaloa kuormittavaa, erittäin tehokasta burpee-liikettä. Liike menee näin: seiso aluksi suorana ja laskeudu sitten kyykkyyn niin, että kämmenesi koskettavat lattiaa vartalosi etupuolella. Ponnista sen jälkeen jaloilla taaksepäin punnerrusasentoon ja hyppää sen jälkeen takaisin kyykkyasentoon. Ponnista ylös ja hyppää liikkeen lopuksi mahdollisimman korkealle ja toista liike uudelleen!

Viikon tehtävänä on arvata, kuinka monta tällaista liikettä Julle tekee 30 sekunnin aikana!

Viikkopalkinnot: 1: LähiTapiola-juomapullo, 2: Jukurien tupsupipo, 3: kaksi istumapaikkalippua Jukurien kotiotteluun.
Osallistumisaika päättynyt - arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!


Kilpailun säännöt

Säännöt: Kilpailuihin voi osallistua Jukurien somekanavissa ja tällä sivustolla olevalla lomakkeella. Sekä viikko- että kokonaiskilpailun voittaja arvotaan kaikkien osallistujien kesken eli vastauksen oikeellisuus ei vaikuta arvontatulokseen.

Somekanavissa osallistuminen tapahtuu aina kunkin tehtävän julkaisussa olevassa kommenttikentässä.

Jukurit on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti viimeistään kahden (2) arkipäivän sisällä viikkokilpailun päättymisestä. Sosiaalisessa mediasssa yhteydenotto tapahtuu yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei ole reagoinut viestiin viiden (5) arkipäivän sisällä ilmoituksesta, on kisan järjestäjillä oikeus arpoa palkinto uudelleen.

Osallistumisaika on rajoitettu kunkin tehtävän kohdalla ilmoitettuun aikaan.