Jaa iloa ja tue seuraa - osta liput peliin ja anna ne eteenpäin niistä ilahtuville!

Jukurit tarjoaa mahdollisuuden tukea seuraa ja tarjota kiekkoelämyksiä heille, joille se ei ehkä muuten olisi mahdollista. Voit ostaa hyväntekeväisyyteen lahjoitettavan lipun Jukurien verkkokaupasta.


Mitä kovemmat ajat, sitä lujemmin tämä heimo pitää toisistaan huolta! Nyt voit tukea samalla kertaa seuraa ja jakaa kiekkoiloa eteenpäin!

Jukurit tuo myyntiin seisoma- ja istumapaikkalippulahjakortit, jotka lahjoitetaan eteenpäin niitä tarvitseville ja niistä erityisesti ilahtuville. Voit ostaa liput kätevästi Jukurien verkkokaupan kautta ja Jukurit toimittaa lippulahjakortit paikallisille hyväntekeväisyystoimijoille. Voit kohdentaa liput suoraan jollekin jo listassa olevalle yhdistykselle tai vaihtoehtoisesti ilmoittaa haluamasi kohteen. Nyt mukana kampanjassa ovat jo lapsia ja perheitä tukevat Hope ry ja Mikkelin turvakoti.

Voit valita 15 euron hintaisen seisomapaikkalipun tai 25 euron hintaisen istumapaikkalipun. Voit ostaa kerralla niin monta lippua kuin haluat! Hyväntekeväisyysjärjestöt vastaavat lahjakorttien jakamisesta, ja korttien saajat voivat valita oman valintansa mukaan ottelut, joissa liput käytetään.

Jukurien kannattajayhdistys SarvisClub aloitti kampanjan aiemmin tällä viikolla ostamalla 70 lippua jaettavaksi Hope ry:n kautta.

Hyväntekeväisyysjärjestö: Mikäli haluat mukaan lahjoituskohteeksi, ota yhteyttä osoitteeseen kristiina.tiippana@jukurit.fi.