Lauantaina Ikiomalla vietetään Heimopäivää - Muista myös mikkeliläisen superurheilupäivän etu: MP:n lipuilla alennusta Jukureiden peliin!

Lauantaina Kalevankankaalla vietetään koko perheen Heimopäivää, joka huipentuu illalla Ikiomalla pelattavaan Jukurit-JYP-otteluun.

Lauantaina Kalevankankaalla vietetään koko perheen Heimopäivää, joka huipentuu illalla Ikiomalla pelattavaan Jukurit-JYP-otteluun.

Päivä Kalevankankaalla käynnistyy Juniori-Jukurien kanssa, kun lauantaina klo 10-14 on mahdollisuus päästä tutustumaan Leijonakouluihin harjoitushallilla. Kaikenikäisille lapsille suunnatut Leijonakoulut on erinomainen, matalankynnyksen tapa aloittaa jääkiekko.

Varusteina tutustumispäivään tarvitset liikuntavarustuksen, luistimet, ristikkokypärän sekä mailan.

Katso tarkemmin aikatauluun sekä Leijonakouluun Juniori-Jukurien sivuilta

Kaikki lauantain tutustumispäivään osallistuneet lapset saavat liput illan Jukurit-JYP-otteluun.

Heimopäivä jatkuu Ikiomalla klo 16 alkaen, jolloin hallin ovet avataan. Lauantain ottelussa perhelipun ostaneille on luvassa huikea Heimobuffet-tarjous. Kolmen hengen perhelippu ja Heimobuffet koko porukalle maksaa vain 50 euroa ja nelihenkiselle perheelle vain 65 euroa! Heimobuffetin tarjouskupongin saa joko lipunoston yhteydessä Jukurit Shopilta tai ottelussa perhelippua näyttämällä Mini Shopilta. Tarjous voimassa vain Heimopelissä lauantaina 16.9. Heimobuffet avatuu heti klo 16.

Heimopäivänä tunnustetaan totta kai myös heimovärejä, ja sen myötä kaikki Juniori-Jukurien jäsenet pääsevät peliin ilmaiseksi omat pelipaidat päällä

Ottelutapahtuman aikana hallilla on mahdollisuus kasvomaalauksiin, ja klo 16.30 nimikirjoituksia ovat jakamassa kokoonpanon ulkopuolisia Jukurit-pelaajia. Itse ottelu Jukurit-JYP käynnistyy klo 17.

Lauantaina Mikkelissä vietetään urheilun superpäivää, kun MP aloittaa Ykkösen ylemmän jatkosarjan Urskissa. Klo 14 alkavassa ottelussa vastaan asettuu SJK Akatemia. Superpäivän kunniaksi MP:n lauantain ottelulipulla sekä kausikortilla saa alennuksen myös Jukurien otteluun JYPiä vastaan. Näyttämällä MP:n lippua tai kausikorttia ostaessa lippua Ikioman ovelta, saat seisomalipun 8 eurolla tai istumalipun 2-kategoriasta 20 eurolla. Tarjous on voimassa vain lauantaina 16.9. ja vain ovelta ostettaviin lippuihin. Yhtä MP:n ottelulippua/kausaria vastaan saa yhden lipun.

Lisäksi myös kaikki MP:n juniorit pääsevät pelipaita päällä ilmaiseksi illan otteluun Ikiomalle!