Arvaa tiistain painavin laukaus - voita Jukurit-säkkituoli!

Tiistain Jukurit - JYP-ottelun otteluisäntä Grano arpoo uniikin Jukurit-säkkituolin. Arvaa painavin laukaus ja tule matsiin!


Kenen Jukuripelaajan veto on kaikkein kovin tiistain JYP-pelissä? Arvaa tai tiedä, ja voit voittaa itsellesi taatusti ainutlaatuisen, Granon valmistaman Jukurit-säkkituolin!

Kyseistä säkkituolia ei ole missään myynnissä, vaan niitä on valmistettu tiistain ottelua varten kaksi: toinen yleisökilpailun voittajalle ja toinen otteluisäntä Granon valitsemalle ottelun parhaalle Jukuripelaajalle.

Voit osallistua kisaan alla olevalla lomakkeella.

Säännöt:

1. Arvausaikaa on tiistaina 8.10.2019 ottelun toisen erän loppuun asti. Arvauksen voi esittää vain alla olevalla lomakkeella. Jokaiselta osallistujalta hyväksytään vain yksi arvaus.

2. Kovin laukaus määritellään älykiekkojärjestelmän keräämästä datasta ottelun kahden ensimmäisen erän osalta.

3. Voittajan on lunastettava palkinto tiistain 8.10. ottelussa. Säkkituolin saa joko ottelun jälkeen mukaansa tai vaihtoehtoisesti sen voi noutaa lahjakorttia vastaan sovittuna aikana Jukurit Shopista Mikkelistä.

4. Mikäli oikein arvanneita on useita, arvotaan palkinto heidän kesken.


Onnea veikkaukseen!

Mikäli luet tämän uutisen sovelluksesta, vastauslomake ei välttämättä näy. Voit osallistua arvontaan tällöin osoitteessa jukurit.fi/grano!