Jukurien järjestämien yleisökilpailujen säännöt

Gatorade-arvonnan säännöt

  1. Kilpailuaika on 14.– 20.12.2020. Kilpailun järjestää Jukurit HC Oy (”kilpailun järjestäjä”).

  2. Kilpailussa osallistujat arvaavat leikkimielisen kilpailun lopputuloksen. Kampanja on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ja markkinointitarkoituksessa Gatorade brändin kanssa.

  3. Kilpailun palkintona arvotaan kahdelle (2) voittajalle 24 pulloa Gatorade-juomaa. Kumpikin voittaja saa 24 pullon erän juomia.

  4. Kilpailuun osallistutaan Jukurien sosiaalisen median kanavissa julkaistujen postausten alla olevassa kommenttikentässä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 13-vuotiaat paitsi kilpailun järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, joilla on sosiaalisen median tili ja jotka noudattavat alustan omia sääntöjä.

  5. Voittaja arvotaan 21.12.2020. Voittajaan otetaan yhteyttä sosiaalisen median kautta yksityisviestillä viimeistään 3 vuorokauden kuluttua arvonnasta. Kaikki osallistujien ilmoittamat henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä kilpailun järjestäjä julkaise niitä ilman osallistujan suostumusta tai jaa niitä kolmansien osapuolten kanssa.

  6. Kilpailun järjestäjä vapautuu kilpailun palkinnon arpomiseen ja jakamatta jättämiseen liittyvästä vastuusta, jos kilpailuun osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä tai hänen ilmoittamansa tiedot ovat paikkansapitämättömiä tai virheellisiä sekä myös muista kilpailun järjestäjästä riippumattomista syistä. Sinulla on oikeus vaatia rekisterinpitäjältä pääsyä henkilötietoihisi sekä henkilötietojesi muuttamista, poistamista ja käsittelyn rajoittamista sekä oikeus pyytää tietojesi siirtämistä.

  7. Palkinto on noudettavissa Jukurit Shopilta kauppakeskus Stellasta 31.1.2021 asti. Mikäli voittaja ei voi noutaa palkintoa itse tai valtuuttaa edustajaa noutamaan, tuotteet voidaan myös postittaa, mutta voittaja vastaa tällöin toimituskuluista.

  8. Mikäli voittaja ei ole vastannut saamaansa viestiin 31.12.2020 mennessä, on kilpailun järjeställä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tuotteeseen tai rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei ole velvollinen eikä vastuullinen korvaamaan palkintoa, mikäli sen toimittaminen ei onnistu kilpailun järjestästäjästä riippumattomista syistä.

  9. Kilpailun järjestäjä voi muuttaa sääntöjä, ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.