Viikkoinfo 43/24: Syyslomalaisia hemmotellaan – Jukurit kotikaukalossa kahdesti

Ennen keskiviikon TPS-ottelua Let´s Go Areenalla Jäädisco ja perjantaina Savon derbyssä vietetään Kapteenien iltaa.

Syysloma Let's Go Areenalla tarjoaa puuhaa koko perheelle!

Mikkelissä vietetään syyslomaa viikolla 43. ja viikon aikana kaupungissa on tarjolla toinen toistaan houkuttelevampaa puhaa lomalaisille.

Let's Go Areenalla Jukuri-heimolle tarjoillaan mukavaa ajanvietettä, kun keskiviikkona 23.10. ohjelmassa on kaikille avoin jäädisco ja illan Jukurit-TPS -liigakamppailu. Perjantaina 25.10. pelattavan Jukurien ja KalPa:n välisen Savon Derbyn lisäksi ottelussa muistellaan seuran historiaa Kapteenien illan merkeissä.

Keskiviikkona 23.10.

Let's Go Areenan kaukalo täyttyy disco-tunnelmasta, kun valojen välkkeessä ja musiikin soidessa jäällä on ohjelmassa:

  • Juniori-Jukurien temppurata,
  • pientä kisailua,
  • rentoa luistelua,
  • discomusiikin tahdissa jorailua
  • ja lähestyvän halloweenin kunniaksi: jäädiscon paras asu palkitaan!


Jäädisco on kaikille avoin ja maksuton, mailaton tapahtuma, johon perheiden pienimmät voivat ottaa vanhemman mukaan. Jäädiscoon osallistuville lapsille ikäraja on 15v.

Jäädisco Let's Go Areenalla keskiviikkona 23.10. klo 16-17.

Jäädiscon järjestävät Juniori-Jukurit ja ESE.

- Tervetuloa luistelemaan ja nauttimaan liikunnasta syyslomalla! Viime vuonna toteutettu Jäädisco sai suuren suosion, joten tervetuloa nauttimaan jäätunnelmasta nyt Let's Go areenalle, kannustaa Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Jäädiscon päätyttyä ilta jatkuu Jukurit-TPS -liigaottelun merkeissä. Ovet avataan klo 17.30 ja ottelu alkaa klo 18.30. Jäädiscon ja liigaottelun välissä ehtii hyvin herkutella Viikinki ravintolan Heimobuffetilla tai Let's Go Areenan muiden myyntipisteiden herkuilla.

Jukurit - TPS Let's Go Areenalla keskiviikkona 23.10. klo 18.30

Liput illan otteluun kätevästi Jukurit Shopilta tai lippu.fi/jukurit

Perjantaina 25.10.

Liigakauden ensimmäinen Savon Derby Let's Go Areenalla taistellaan syyslomaviikon perjantaina.

Savon herruudesta taistelun lisäksi ottelu on täynnä historian havinaa, sillä ottelussa vietetään Jukurien Kapteenien iltaa ja saamme toivottaa vieraaksemme sinikeltaisen heimon eteen tärkeää työtä tehneitä Jukurien historian kapteeneita.

Ennen ottelun alkua näemme jäällä Jukurien kapteeneita ja muistelemme seuran menneitä vuosikymmeniä kapteenien aikakausien siivittämänä.

Jukurit-KalPa Let's Go Areenalla perjantaina 25.10. klo 18.30

Liput kätevästi Jukurit Shopilta tai lippu.fi/jukurit.

Kaksi kovaa kotimatsia

Jukurit on sarjassa viimeisenä ja kerännyt 16 ottelusta kasaan 10 pistettä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä.

Viime viikolla Jukurit kaatoi keskiviikkona kotona jännittävien vaiheiden jälkeen Lukon maalein 4–3. Jukurien ykköstähtenä hääräsi kaksi maalia ja rankkariratkaisun peippaillut Jesper Piitulainen.

Lauantaina Jukurit oli pitkään pisteissä ja jopa voitossa kiinni Nokia Areenalla Tapparaa vastaan, mutta taipui lopulta 3–5-lukemin. Mikkeliläisten taitava ja juonikas sentteri Sakke Hämäläinen iski ottelussa kaksi maalia.

Tällä viikolla Jukurit pelaa kaksi äärimmäisen tärkeää kotiottelua. Keskiviikkona vastassa on Turun Palloseura. Tommi Miettisen luotsaama TPS on sarjassa viimeisellä pudotuspelipaikalla eli sijalla 12. TPS on viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

TPS voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen 20. syyskuuta kotikaukalossa loppuhetken maalilla 3–2.

Perjantaina pelataan kauden toinen Savon derby, joka tuskin taaskaan jättää ketään kylmäksi. KalPa voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen maalein 2–1.

KalPa on pelannut todella hyvän alkukauden ja löytyykin sarjataulukosta kolmannelta sijalta. Petri Karjalaisen käskyttämä KalPa on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

VIIKON OTTELUT:

KE Jukurit–TPS I klo 18.30 I Let´s Go Areena

PE Jukurit–KalPa I klo 18.30 I Let´s Go Areena

Jukurien loukkaantumistilanne

Jukurien sairaslista:

Isaac Johnson (paluu viikolla 46)

Thomas Olsen (paluu viikolla 46)

Ludwig Persson (paluu viikolla 44)

Eetu Anttila (paluu viikolla 44)

Max Ellis (päivä kerrallaan)

Viljam Sandvik (päivä kerrallaan)

Aaron Hakala (päivä kerrallaan)


Ole osa tarinaa - liity sinikeltaiseen Heimoon: Tule mukaan omistajaksi ja Heimon sisäpiiriin

Mikkelin Jukurit pelaa yhdeksättä Liiga-kauttaan. Seuran ja joukkueen identiteetti on viime vuosina kirkastunut. Liigataipaleen alkuvuosina sekä viime kausina rakennetun ja saavutetun osaamisen pohjalta on hyvä jatkaa seuraaviin kausiin uusiutuvan joukkueen kanssa.

Olemme osoittaneet, että Jukurien resursseilla voi rakentaa menestyvän joukkueen SM-liigaan. Jukurien tapa toimia, harjoitella ja pelata on tuonut positiivisen ja vahvan lisän muiden liigaseurojen rinnalle. Tarinamme ytimessä on myös yhteisöllisyys - Vahvistamme koko Heimon voimin alueen elävyyttä ja elinvoimaisuutta.

Liigassa pelaamisen ja menestymisen ohella myös seuran urheilutoiminnan ja talouden kehittyminen on keskeistä. Kauden 2023-2024 menestyksestä huolimatta viime tilikausi tulee olemaan tappiollinen​​​​​​​. Varmistaaksemme toiminnan kehitysmahdollisuudet myös jatkossa, järjestämme Heimolle osakeannin.

Osakeannilla kerättävillä varoilla on tarkoituksena vahvistaa Jukurit HC Oy:n omaa pääomaa sekä kassavaroja. Kerättävillä varoilla mahdollistetaan osaltaan Jukurien liiketoiminnan kehittäminen, urheilullisen menestyksen tavoittelu myös tulevaisuudessa sekä toiminnan kehittäminen taloudellisesti kestävälle pohjalle.

Pääset omistajaksi merkitsemällä vähintään kymmenen osaketta (á 50 euroa) 500 eurolla. Annin jälkeen Jukurit HC Oy:ssä on enintään 56 000 osaketta, joista 36 000 tulee nykyisten osakkaiden osakkeista.

Osakeanti toteutetaan, mikäli osakemerkintöjä tulee vähintään 5 000 osakkeelle.

Liity mukaan sinikeltaiseen Heimoon!​​​​​​​

Heimobuffet hemmottelee nälkäisiä

Lämmin ruoka ennen matsia?
-Kyllä, kiitos!


Heimobuffetissa on tarjolla koko perheen maistuvaa ruokaa alkaen tunti ennen kotiottelun alkua. Buffetiin katetaan jokaisena kotiotteluiltana salaatteja, lämmin ruoka, leipää, ruokajuomat (vesi, mehu) sekä jälkiruokakahvit.

Ruokalippuja voi ostaa ennakkoon Jukurit Shopista tai ruokailun voi maksaa suoraan Viikinkiravintolassa. Buffet on tarjolla aina ensimmäiselle erätauolle saakka.

Aikuiset 12€
Lapset 8€ (8-12v)
Lapset 6€ (3-7v)

Menu tällä viikolla:

Ke 23.10. Jauhelihapihvejä choronkastikkeessa ja kermaperunoita (L, G), Nakkiranskalaisia (L, G)
Pe 25.10. Paneroituja broilerileikkeitä, perunamuusia ja hedelmäistä dippiä (L), Nakkiranskalaisia (L, G)

Tervetuloa Let´s Go Areenalle!

Toivotamme koko heimon tervetulleeksi Let's Go Areenalle liigakiekon pariin!

Alla muistilista Let's Go Areenalle saapumisesta ja ottelutapahtuman palveluista:

  • Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä ennakkolipulla pääset edullisemmin peliin! Hankkimalla ennakkolipun tai kausikortin, pääset myös aina sujuvammin areenalle sisälle.
  • Let's Go Areenan ovet avataan 1 tunti ennen ottelun alkua, keskiviikkona klo 17.30 ja lauantaina 16.00.
  • Saavut areenalle kävetästi Heimobussilla tai taksilla. Autolla saapuville katsojille löytyy Let's Go Areenan välittömästä läheisyydestä reilusti maksutonta parkkitilaa. Myös kävellen tai polkupyörällä areenalle pääsee helposti, sillä areena sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, noin. 3 kilometrin päässä Mikkelin torilta.
  • Areenan pääsisäänkäynniltä löytyy kausikortti- ja ennakkolippujen sisäänkäynnin lisäksi noutolippujen ja vip-asiakkaiden sisäänkäynnit sekä lipunmyynti. Kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet pääsevät areenalle sisälle myös B-puolen ovista (harjoitushallin puolelta).
  • Viikinkiravintolamaailma palvelee hallin kaikissa myyntipisteissä koko ottelutapahtuman ajan. Ravintoloidemme tuotevalikoimat vaihtelevat myyntipisteittäin, joten opasteita seuraamalla löydät juuri sinulle maistuvimmat peli-eväät.
  • Osa katsomoistamme on anniskelualuetta, joten katsomoiden ikäraja on K-18.