Viikkoinfo 40/24: Kahden ottelun viikko huipentuu OP Suur-Savon perhepeliin lauantaina

Mikkelin Jukureilla on edessä tärkeä kahden ottelun viikko. Lauantaina pelataan OP Suur-Savon perhepeli, kun Let´s Go Areenalle vieraaksi saapuu Pelicans.

Perjantaina haastetaan sarjakärki

Jukurit on sarjassa toiseksi viimeisenä ja kerännyt yhdeksästä ottelusta kasaan vain viisi pistettä. Joukkue on esittänyt parhaimmilaan erinomaisia otteita, mutta toivottua tulosta ei ole tullut. Maaliodottama hyökkäyspäähän on sarjan suurin, mutta omassa päässä vastaavasti lukema on koko Liigan huonoin.

Jukurit lähtee kääntämään kurssia perjantaina sarjakärki Ilveksen vieraana Nokia Areenalla. Jukurit on viimeksi voittanut Ilveksen vieraskaukalossa 19. helmikuuta 2022.

Tommi Niemelän luotsaama Ilves on aloittanut kauden vahvasti, sillä se on voittanut kaikki kauden kuusi otteluaan.

Lauantain vastustaja Pelicans on puolestaan sarjassa viimeisenä. Viime kauden hopeajoukkue on voittanut seitsemästä ottelustaan ainoastaan kaksi. Pelicans lähti kauteen suurin odotuksin.

Muun muassa Ryan Laschin ja Iikka Kangasniemen tähdittämä Pelicans otti viime viikonloppuna ison päänahan kaatamalla lauantaina HIFK:n Nordiksella maalein 2–5.

Jukurit pelasi viime viikolla kolme ottelua. Keskiviikkona Let´s Go Areenalla Jukurit tuli takaa rinnalle ja ohi voittaen Porin Ässät jatkoaikatrillerissä Peter Abbandonaton näyttävällä osumalla 4–3. Perjantaina kauden ensimmäisessä Savon derbyssä KalPa oli parempi niukasti 2–1-lukemin. Lauantaina Jukurit ei saanut kotikaukalossa parastaan irti, vaan KooKoo vei pisteet mukanaan 2–5-tuloksella.

VIIKON OTTELUT:

PE Ilves–Jukurit I Klo 18.30 I Nokia Areena

LA Jukurit–Pelicans I Klo 17.00 I Let´s Go Areena

Lauantaina pelataan OP Suur-Savon perhepeli

Lauantaina 5.10. Pelattava Jukurit-Pelicans on OP Suur-Savon kanssa yhteistyössä toteutettava perhepeli!

Luvassa mm.

- Heimo-maskotin ystävät Hanna ja Henri Hippo ilahduttamassa.

- ⁠Juniori-jukurien kikkailupiste

- ⁠OP Suur-Savon pisteellä arvonta, josta voit voittaa Jukurien loppukauden kausikortin

- ⁠Jukurit-sovelluksessa avautuu hauska piirustuspeli, jonka satunnaisesti valitut piirustukset näytetään ottelun aikana mediakuutiolla

– Blue Diamondsin kasvomaalauspiste ennen peliä ja ensimmäisellä erätauolla

Jukurien terveystilanne

Jukurien sairaslista:

Isaac Johnson (paluu viikolla 46 tai 47)

Jesper Piitulainen (päivä kerrallaan)

Ole osa tarinaa - liity sinikeltaiseen Heimoon: Tule mukaan omistajaksi ja Heimon sisäpiiriin

Mikkelin Jukurit pelaa yhdeksättä Liiga-kauttaan. Seuran ja joukkueen identiteetti on viime vuosina kirkastunut. Liigataipaleen alkuvuosina sekä viime kausina rakennetun ja saavutetun osaamisen pohjalta on hyvä jatkaa seuraaviin kausiin uusiutuvan joukkueen kanssa.

Olemme osoittaneet, että Jukurien resursseilla voi rakentaa menestyvän joukkueen SM-liigaan. Jukurien tapa toimia, harjoitella ja pelata on tuonut positiivisen ja vahvan lisän muiden liigaseurojen rinnalle. Tarinamme ytimessä on myös yhteisöllisyys - Vahvistamme koko Heimon voimin alueen elävyyttä ja elinvoimaisuutta.

Liigassa pelaamisen ja menestymisen ohella myös seuran urheilutoiminnan ja talouden kehittyminen on keskeistä. Kauden 2023-2024 menestyksestä huolimatta viime tilikausi tulee olemaan tappiollinen​​​​​​​. Varmistaaksemme toiminnan kehitysmahdollisuudet myös jatkossa, järjestämme Heimolle osakeannin.

Osakeannilla kerättävillä varoilla on tarkoituksena vahvistaa Jukurit HC Oy:n omaa pääomaa sekä kassavaroja. Kerättävillä varoilla mahdollistetaan osaltaan Jukurien liiketoiminnan kehittäminen, urheilullisen menestyksen tavoittelu myös tulevaisuudessa sekä toiminnan kehittäminen taloudellisesti kestävälle pohjalle.

Pääset omistajaksi merkitsemällä vähintään kymmenen osaketta (á 50 euroa) 500 eurolla. Annin jälkeen Jukurit HC Oy:ssä on enintään 56 000 osaketta, joista 36 000 tulee nykyisten osakkaiden osakkeista.

Osakeanti toteutetaan, mikäli osakemerkintöjä tulee vähintään 5 000 osakkeelle.

Liity mukaan sinikeltaiseen Heimoon!​​​​​​​

Tervetuloa Let´s Go Areenalle!

Toivotamme koko heimon tervetulleeksi Let's Go Areenalle liigakiekon pariin!

Alla muistilista Let's Go Areenalle saapumisesta ja ottelutapahtuman palveluista:

  • Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä ennakkolipulla pääset edullisemmin peliin! Hankkimalla ennakkolipun tai kausikortin, pääset myös aina sujuvammin areenalle sisälle.
  • Let's Go Areenan ovet avataan 1 tunti ennen ottelun alkua, keskiviikkona klo 17.30 ja lauantaina 16.00.
  • Saavut areenalle kävetästi Heimobussilla tai taksilla. Autolla saapuville katsojille löytyy Let's Go Areenan välittömästä läheisyydestä reilusti maksutonta parkkitilaa. Myös kävellen tai polkupyörällä areenalle pääsee helposti, sillä areena sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, noin. 3 kilometrin päässä Mikkelin torilta.
  • Areenan pääsisäänkäynniltä löytyy kausikortti- ja ennakkolippujen sisäänkäynnin lisäksi noutolippujen ja vip-asiakkaiden sisäänkäynnit sekä lipunmyynti. Kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet pääsevät areenalle sisälle myös B-puolen ovista (harjoitushallin puolelta).
  • Viikinkiravintolamaailma palvelee hallin kaikissa myyntipisteissä koko ottelutapahtuman ajan. Ravintoloidemme tuotevalikoimat vaihtelevat myyntipisteittäin, joten opasteita seuraamalla löydät juuri sinulle maistuvimmat peli-eväät.
  • Osa katsomoistamme on anniskelualuetta, joten katsomoiden ikäraja on K-18.

Heimobuffet hemmottelee nälkäisiä

Lämmin ruoka ennen matsia?
-Kyllä, kiitos!


Heimobuffetissa on tarjolla koko perheen maistuvaa ruokaa alkaen tunti ennen kotiottelun alkua. Buffetiin katetaan jokaisena kotiotteluiltana salaatteja, lämmin ruoka, leipää, ruokajuomat (vesi, mehu) sekä jälkiruokakahvit.

Ruokalippuja voi ostaa ennakkoon Jukurit Shopista tai ruokailun voi maksaa suoraan Viikinkiravintolassa. Buffet on tarjolla aina ensimmäiselle erätauolle saakka.

Aikuiset 12€
Lapset 8€ (8-12v)
Lapset 6€ (3-7v)

Lauantain Pelicans-ottelussa tarjolla lihapullia ruskeassa kermakastikkeessa ja perunamuusia (L, G).