Viikkoinfo 39/24: Kahdesti kotona ja kauden ensimmäinen Savon derby

Tällä viikolla Jukurit esiintyy peräti kahdesti kotikaukalossa. Perjantaina puolestaan edessä on kauden ensimmäinen Savon derby Kuopiossa.

Maaliverkot laitetaan tötterölle taas kotikaukalossa keskiviikkona.

Kolmen ottelun viikko – kaksi teemaottelua ja Savon derby

Ottelutahti jatkuu kiivaana myös tällä viikolla, sillä Mikkelin Jukureilla on jälleen edessä kolmen matsin viikko. Jukurit pelaa tällä viikolla peräti kaksi kotiottelua: keskiviikkona Let´s Go Areenalle vieraaksi saapuu Jarno Pikkaraisen luotsaama Porin Ässät ja Mikkelin lauantai-illan saunaan pääsee Kouvolan KooKoo.

Perjantaina pelataan kauden ensimmäinen Savon derby, kun Jukurit matkustaa KalPan vieraaksi.

Jukurit on sarjassa sijalla 14. Voitokkaan sarja-avauksen jälkeen Etelä-Savon ylpeys on hävinny viisi ottelua putkeen.

Viime viikolla Jukurit pelasi kolme ottelua siipirikkoisena, sillä flunssa-aalto koetteli joukkuetta. Pahimmilaan peräti kahdeksan pelaajaa oli sivussa loukkaantumisten tai sairastumisten vuoksi.

Keskiviikon kotipelissä Kiekko-Espoota vastaan erien alut olivat vaikeita ja sarjanousija rokottikin armotta paikoistaan vieden kolme pistettä loppulukemin 4–6. Viikonlopun vieraskiertueella Jukurit koki perjantaina 2–3-tappion Turun Palloseuralle viime hetken takaiskulla ja lauantaina puolestaan hallinta ei tuottanut tulosta, vaan Kiekko-Espoo voitti jännittävän sinikeltaisten välisten kamppailun 3–2.

Jukurien viime viikon pisterohmu oli Alex Berardinelli, joka saalisti kolmessa ottelussa tehot 3+3. Yhdysvaltalaishyökkääjä on Liigan pistepörssissä toisena ja tällä hetkellä jo neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa.

KE Jukurit–Ässät I Klo 18.30 I Let´s Go Areena

PE KalPa–Jukurit I Klo 18.30 I Olvi Areena

LA Jukurit–KooKoo I Klo 17 I Let´s Go Areena

Jukurien terveystilanne

Jukurien sairaslista:

Isaac Johnson (paluu viikolla 46 tai 47)

Thomas Olsen (tutkimukset kesken)

Max Ellis (päivä kerrallaan)

Eetu Anttila (päivä kerrallaan)

Keskiviikkona 25.9. pelataan tärkeän asian puolesta

Keskiviikon 25.9. Jukurit-Ässät -ottelu pelataan tärkeän asian puolesta, sillä peli on yhdessä Saimaan Syöpäyhdistyksen kanssa järjestettävä Roosa nauha -teemaottelu.

Ottelutapahtumassa on mahdollista tukea paikallisen Saimaan Syöpäyhdistyksen työtä ostamalla vuoden 2024 Roosa nauha tai lahjoittamalla tahtomansa summan lipaskeräykseen tai Mobile Pay:n keräykseen.

Lauantaina 28.9. jääkiekkohuuman lisäksi ottelussa on luvassa ruokajuhlan tunnelmaa Oktoberfest-teemalla

Viime kausilta tuttu Oktoberfest-teemaottelu tulee taas!

Let's Go Areenan käytävät saavat ylleen Oktoberfesteiltä tuttua ilmettä ja riemukas tunnelma leviää niin kaukaloon kuin sen ulkopuolellekin.

  • Ennen ottelua Heimobuffetissa tarjolla Oktoberfest-teemainen menu: Saksalaista pottusalaattia, chorizopyöryköitä tummassa olutkastikkeessa, erilaisia makkaroita ja paistettua perunaa (L, G) Omenapiirakkaa vaniljakastikkeella (L)

  • Livemusiikkia koko ottelutapahtuman ajan: Emmajulia duo esiintyy 2.kerroksen Viikinki ravintolassa ennen ottelua sekä ottelun erätauoilla. Jari Valjakka puolestaan ylläpitää tunnelmaa takasuoran ravintolassa ennen ottelua sekä ensimmäisellä erätauolla.

  • Happy hour 2.kerroksen Viikinki -ravintolassa ottelun päätyttyä: Yläkerran ravintolassa pelin jälkeen nähtävissä lehdistötilaisuus, jonka jälkeen tunnelmaa ylläpitää Emmajulia duo, kaikille tutuilla ja mukaansa tempaavilla kappaleilla - happy hour -hintaisia juomia ja teemaan sopivia herkkuja unohtamatta!

Tue Jukurien junioritoimintaa

Ole mukana tukemassa lasten- ja nuorten liikuntaa. Heimo koki haasteita, kun Mikkelin harjoitusjäähalli asetettiin käyttökieltoon kaudeksi 2024–2025. Junioreiden jäämäärä Mikkelissä on puolittunut normaaliin tilanteeseen nähden.

Tulevana kautena hyödynnämme lähialueen jäähalleja sekä harjoitteluun että kotiotteluiden pelaamiseen, jotta harrastaminen on mahdollista seuramme Junioreille. Jotta kustannukset eivät perheillä nousisi ylimääräisten reissujen johdosta, tarvitsemme tukeanne.

Toisen jäähallin käyttökiellon myötä, juniorijoukkueidemme suurin varainhankinta eli turnausten järjestäminen on mahdotonta järjestää normaaliin tapaan kaudella 2024-2025. Turnaustapahtumat ovat olleet joukkueille suuri tulonlähde kauden maksujen pitämiseen mahdollisimman pienenä.

Olet sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja, ole mukana tukemassa Heimoa.

Voit hankkia yhden tai useamman tuotteen, jolla tuet seuramme joukkueiden toimintaa. Tuki käytetään Juniori-Jukurien joukkueiden matkakustannuksiin, jolla korvataan Mikkelin puuttuvaa jääaikaa.

Tue Jukurien junioreiden toimintaa kaudella 2024-2025 täyttämällä lomake TÄÄLTÄ.

TUKIKAMPANJAN TUOTTEET

Heimopaketti – Puolimatka | Hinta 350 euroa

Bussikyyti vierasmatkalle yhteen suuntaan.

Heimopaketti – Savon Kierros | Hinta 700 euroa

Bussikyyti vierasmatkalle meno- ja paluumatka.

Heimopaketti – Eväspaketti | Hinta 360 euroa

Peli- ja harjoitusmatkan eväät koko joukkueelle 30 henkilölle.

Heimopaketti – Jäämaksu | Hinta 95 euroa

Osta jäätä joukkueelle ottelua- ja harjoitustapahtumaa varten 1 tunti.

Ole osa tarinaa - liity sinikeltaiseen Heimoon: Tule mukaan omistajaksi ja Heimon sisäpiiriin

Mikkelin Jukurit pelaa yhdeksättä Liiga-kauttaan. Seuran ja joukkueen identiteetti on viime vuosina kirkastunut. Liigataipaleen alkuvuosina sekä viime kausina rakennetun ja saavutetun osaamisen pohjalta on hyvä jatkaa seuraaviin kausiin uusiutuvan joukkueen kanssa.

Olemme osoittaneet, että Jukurien resursseilla voi rakentaa menestyvän joukkueen SM-liigaan. Jukurien tapa toimia, harjoitella ja pelata on tuonut positiivisen ja vahvan lisän muiden liigaseurojen rinnalle. Tarinamme ytimessä on myös yhteisöllisyys - Vahvistamme koko Heimon voimin alueen elävyyttä ja elinvoimaisuutta.

Liigassa pelaamisen ja menestymisen ohella myös seuran urheilutoiminnan ja talouden kehittyminen on keskeistä. Kauden 2023-2024 menestyksestä huolimatta viime tilikausi tulee olemaan tappiollinen​​​​​​​. Varmistaaksemme toiminnan kehitysmahdollisuudet myös jatkossa, järjestämme Heimolle osakeannin.

Osakeannilla kerättävillä varoilla on tarkoituksena vahvistaa Jukurit HC Oy:n omaa pääomaa sekä kassavaroja. Kerättävillä varoilla mahdollistetaan osaltaan Jukurien liiketoiminnan kehittäminen, urheilullisen menestyksen tavoittelu myös tulevaisuudessa sekä toiminnan kehittäminen taloudellisesti kestävälle pohjalle.

Pääset omistajaksi merkitsemällä vähintään kymmenen osaketta (á 50 euroa) 500 eurolla. Annin jälkeen Jukurit HC Oy:ssä on enintään 56 000 osaketta, joista 36 000 tulee nykyisten osakkaiden osakkeista.

Osakeanti toteutetaan, mikäli osakemerkintöjä tulee vähintään 5 000 osakkeelle.

Liity mukaan sinikeltaiseen Heimoon!​​​​​​​

Mossen Grillissä mielenkiintoisia vieraita

Mossen Grilli on taas kuumana!

Let´s Go Areenan Viikinki-ravintolassa keskiviikon Ässät -ottelussa Mossen Grillin vieraana klo 18.10 on Rivipelaaja -kirjan kirjoittanut Riina-Maria Metso ja Pauli Levokari.

Lauantain KooKoo -ottelussa Mossen Grillissä on vieraana klo 16.40 Jukurien toimitusjohtaja Antti Laakso.

Mossen Grillissä virittäydyt parhaan Liiga-viihteen pariin!

Tervetuloa liigaotteluun Let's Go Areenalle!

Toivotamme koko heimon tervetulleeksi Let's Go Areenalle liigakiekon pariin!

Alla muistilista Let's Go Areenalle saapumisesta ja ottelutapahtuman palveluista:

  • Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä ennakkolipulla pääset edullisemmin peliin! Hankkimalla ennakkolipun tai kausikortin, pääset myös aina sujuvammin areenalle sisälle.
  • Let's Go Areenan ovet avataan 1 tunti ennen ottelun alkua, keskiviikkona klo 17.30 ja lauantaina 16.00.
  • Saavut areenalle kävetästi Heimobussilla tai taksilla. Autolla saapuville katsojille löytyy Let's Go Areenan välittömästä läheisyydestä reilusti maksutonta parkkitilaa. Myös kävellen tai polkupyörällä areenalle pääsee helposti, sillä areena sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, noin. 3 kilometrin päässä Mikkelin torilta.
  • Areenan pääsisäänkäynniltä löytyy kausikortti- ja ennakkolippujen sisäänkäynnin lisäksi noutolippujen ja vip-asiakkaiden sisäänkäynnit sekä lipunmyynti. Kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet pääsevät areenalle sisälle myös B-puolen ovista (harjoitushallin puolelta).
  • Viikinkiravintolamaailma palvelee hallin kaikissa myyntipisteissä koko ottelutapahtuman ajan. Ravintoloidemme tuotevalikoimat vaihtelevat myyntipisteittäin, joten opasteita seuraamalla löydät juuri sinulle maistuvimmat peli-eväät.
  • Osa katsomoistamme on anniskelualuetta, joten katsomoiden ikäraja on K-18.