Viikkoinfo 38/24: Kolmen ottelun viikko starttaa kotipelillä Kiekko-Espoota vastaan

Mikkelin Jukurit jatkaa Liiga-taivaltaan keskiviikkona Let´s Go Areenalla sarjanousija Kiekko-Espoota vastaan.

Kurssia kääntämään kotiyleisön eteen

Mikkelin Jukureila on edessä kolmen ottelun viikko. Keskiviikkona pelataan kotikaukalossa, kun Let´s Go Areenalle vieraaksi saapuu Liigaan noussut Kiekko-Espoo.

Perjantaina Jukurit matkustaa puolestaan TPS:n vieraaksi ja lauantaina kohdataan vieraskaukalossa Kiekko-Espoo.

Jukurit aloitti kauden komealla 7–3-voitolla HPK:sta. Viikonlopun vieraskiertueelta mukaan ei kuitenkaan pisteitä tarttunut, sillä perjantaina loistavan alun jälkeen Oulun Kärpät kiri lopulta 3–2-voittoon ja lauantaina Vaasan Sport oli puolestaan jokaisella osa-alueella etevämpi 4–1-lukemin.

Keskiviikkona olisikin makoisa paikka kääntää kurssi kotiyleisön edessä. Jukurien tehoduo Max Ellis ja Peter Abbandonato miehittävät Liigan pistepörssin kärkisijoja. Snaipperi Ellis on pistepörssin ykkönen tehoilla 5+1 ja pelintekijä Abbandonato löytyy kakkospaikalta 1+4-tehoilla. Super-Max on osunut kauden kaikissa kolmessa ottelussa ja johtaakin myös Liigan maalipörssiä. Pistepörssin kärkikymmeniköstö löytyy myös pirteästi kauden aloittanut Aleks Haatanen tehoilla 2+1.

Kiekko-Espoo pelasi Liigan avausviikolla kolme ottelua, joista se keräsi kaksi sarjapistettä kaatamalla lauantaina vieraskaukalossa TPS:n voittolaukauskilpailun jälkeen 2–1. Jukurit on sarjassa yhdeksäntenä ja Kiekko-Espoo löytyy sijalta 13.

Jukurien terveystilanne

Jukurien sairaslista:

Juuso Arola (päivä kerrallaan)

Niklas Peltomäki (päivä kerrallaan)

Isaac Johnson (tutkimukset kesken)

Severi Immonen (päivä kerrallaan)

Kauden ensimmäinen OP Suur-Savon omistaja-asiakkaiden etuottelu

Keskiviikon Jukurit–Kiekko-Espoo -ottelu on kauden ensimmäisen OP Suur-Savon omistaja-asiakkaiden etuottelu. Omistaja-asiakkaana voit hankkia 10 eurolla kakkoskategorian istumapaikan keskiviikon mielenkiintoiseen Liiga-mittelöön.

Lunasta etu OP-mobiilissa:

– Kirjaudu OP-mobiiliin. Valitse OP-mobiilissa oikeasta alalaidasta kohta Muut ja valitse: Omistaja-asiakas

– Valitsemalla kohdan ”Kumppaniedut” sekä klikkaamalla ”OP Suur-Savo” löydät valtakunnalliset ja paikalliset omistaja-asiakasedut

OP Suur-Savon omistaja-asiakkaiden etuottelut kaudella 2024–25:

18.9. Jukurit – K-Espoo

16.10. Jukurit – Lukko

20.11. Jukurit – SaiPa

21.12. Jukurit – TPS

18.1. Jukurit – SaiPa

5.3. Jukurit – Sport

Heimobuffet hemmottelee nälkäisiä

Lämmin ruoka ennen matsia?
-Kyllä, kiitos!


Heimobuffetissa on tarjolla koko perheen maistuvaa ruokaa alkaen tunti ennen kotiottelun alkua. Buffetiin katetaan jokaisena kotiotteluiltana salaatteja, lämmin ruoka, leipää, ruokajuomat (vesi, mehu) sekä jälkiruokakahvit.

Ruokalippuja voi ostaa ennakkoon Jukurit Shopista tai ruokailun voi maksaa suoraan Viikinkiravintolassa. Buffet on tarjolla aina ensimmäiselle erätauolle saakka.

Aikuiset 12€
Lapset 8€ (8-12v)
Lapset 6€ (3-7v)

Keskiviikon Kiekko-Espoo -ottelussa on tarjolla:

Smetanaista härkäpataa ja perunamuusia (L, G)

Mossen Grillin vieraana kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen

Tätä et halua missata!

Mossen Grilli on taas kuumana!

Let´s Go Areenan Viikinki-ravintolassa keskiviikon Kiekko-Espoo -ottelussa vieraana klo 18.10 on Mikkelin Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Tule ajoissa hallille kuuntelemaan Hakin mietteet ennen illan ottelua.

Jukurit Shopin uudet aukioloajat

Kauppakeskus Stellan Jukurit Shop palvelee kauden aikana seuraavien aukioloaikojen mukaisesti:

Ma suljettu

Ti 11-17

Ke 10-16

To 10-16

Pe 10-16

La 10-15

Tervetuloa ostoksille!

Tervetuloa liigaotteluun Let's Go Areenalle!

Toivotamme koko heimon tervetulleeksi Let's Go Areenalle liigakiekon pariin!

Alla muistilista Let's Go Areenalle saapumisesta ja ottelutapahtuman palveluista:

  • Lippujen ostaminen ennakkoon kannattaa aina, sillä ennakkolipulla pääset edullisemmin peliin! Hankkimalla ennakkolipun tai kausikortin, pääset myös aina sujuvammin areenalle sisälle.
  • Let's Go Areenan ovet avataan 1 tunti ennen ottelun alkua, klo 17.30.
  • Saavut areenalle kävetästi Heimobussilla tai taksilla. Autolla saapuville katsojille löytyy Let's Go Areenan välittömästä läheisyydestä reilusti maksutonta parkkitilaa. Myös kävellen tai polkupyörällä areenalle pääsee helposti, sillä areena sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, noin. 3 kilometrin päässä Mikkelin torilta.
  • Areenan pääsisäänkäynniltä löytyy kausikortti- ja ennakkolippujen sisäänkäynnin lisäksi noutolippujen ja vip-asiakkaiden sisäänkäynnit sekä lipunmyynti. Kausikorttilaiset ja ennakkolipun ostaneet pääsevät areenalle sisälle myös B-puolen ovista (harjoitushallin puolelta).
  • Viikinkiravintolamaailma palvelee hallin kaikissa myyntipisteissä koko ottelutapahtuman ajan. Ravintoloidemme tuotevalikoimat vaihtelevat myyntipisteittäin, joten opasteita seuraamalla löydät juuri sinulle maistuvimmat peli-eväät.
  • Osa katsomoistamme on anniskelualuetta, joten katsomoiden ikäraja on K-18.