UUTINEN: Jukureiden vuoden viimeisessä ottelussa ennätysyleisö!

Jukureiden ottelussa oli tiistaina kauden ennätysyleisö.Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Jukureiden vuoden viimeinen ottelu ja samalla Mestiksen runkosarjan viimeinen ottelu SaPKoa vastaan Kalevankankaalla keräsi kauden ennätysyleisön tiistaina.

Etelä-Savon herruudesta miteltiin Jukureiden ja SaPKon välillä tällä kaudella viidennen kerran. Paikalliskamppailua seurasi kauden ennätysyleisö, sillä 2000 katsojan raja meni rikki.

– Tiistaina Kalevankankaalla oli kauden ennätysyleisö, katsojia oli saapunut 2055. Jukurit kiittää kaikkia paikalle saapuneita, Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu kommentoi keskiviikkoaamuna.

– Vielä 2-0 tilanteessa ajassa 03.26 oli jonoa lipunmyynnissä ja jossakin vaiheessa ovilla oli 30-metrinen jono. Lipunmyynti on oma prosessinsa, joka vie aikansa. Tiistaina haastetta aiheutti lukijalaitteet, joista ei tosin ollut osuutta jonojen muodostumiseen.

Ennakoimalla sujuvammin otteluihin

Jukurit voitti ottelussa SaPKon lukemin 9-4 ja lehdistötilaisuudessa myös savonlinnalaisten vastuuvalmentaja Pasi Räsänen nosti hienon yleisömäärän esiin.

– Harmittaa ottelun lopputulos. Hieno määrä yleisöä ja emme pystyneet tarjoamaan parempaa, Räsänen kommentoi tiistaina ottelun jälkeen.

Jukureiden toimitusjohtaja näkee, että jääkiekko kiinnostaa Etelä-Savossa entistä enemmän.

– Katsojamäärän kasvu eilen oli hieno asia, harmittavasti kaikki eivät aivan ehtineet ottelun alkuun katsomoon asti.

– Meillä myydään ennakkolippuja vain joitakin satoja ja liigapaikkakunnilla vastaavasti ennakkoon menee yli 90 % lipuista.

– Katsojien, jotka käyvät yksittäisissä otteluissa, varmin ja helpoin tapa välttää jonot on ostaa lippu ennakkoon. Ja sekin on helppoa lippu.fi:n nettikaupasta tai muista ennakkomyyntipaikoista. Jos käy säännöllisesti otteluissa nopein, helpoin ja kaikista edullisin tapa on ostaa kausikortti, Tammiruusu vinkkaa.

Yritykset tarjoavat seuraavan kotiottelun sisäänpääsyn

Jukureiden seuraava kotiottelu perjantaina 8.1.2016 pelataan Hokkia vastaan yritysottelun merkeissä ja tuohon otteluun on vapaa pääsy. Yritykset tarjoavat otteluun sisäänpääsyn kaikille katsojille ja katsomopaikat täytetään sisääntulojärjestyksessä.

– Kausikorttilaisilla on etuoikeus omalle paikalleen, mutta muutoin ajoissa saapuvat saavat parhaat paikat. Katsojien tulee saapua kuitenkin lipunmyynnin kautta ja lunastaa lippu ovelta mukaansa.

– Hyvää uutta vuotta ja lämpimästi tervetuloa vuoden ensimmäiseen kotiotteluun, Tammiruusu kiittää samalla mukaan lähteneitä yrityksiä.

Jukurit – Hokki -kärkikamppailu perjantaina 8.1.2016 klo 18.30. Vapaan sisäänpääsyn tarjoavat paikalliset yritykset ja ovet tuohon ottelun avataan jo klo 17.00. Saavuthan ajoissa ja lunasta lippu mukaasi jäähallin ovelta.