UUTINEN: Jukureiden Liiga-projekti kiinnostuksen kohteena – YLEn kiekkokierros Mikkelissä keskiviikkona!

YLEn kiekkokierros vierailee Mikkelissä keskiviikkona. Kiekkokierroksen lisäksi Nuorten MM-kisojen mestaruuspokaali on nähtävillä Kalevankankaalla.

Kiekkokauden huipentuman lähestyessä on Jukureiden liigaprojekti noussut jälleen kiinnostuksen aiheeksi. Tiistaina Kalevankankaalla vieraili YLEn Urheiluruutu, jonka vierailun tuotoksia on nähtävissä keskiviikon Urheiluruudussa.

Keskiviikkona Jukureiden kohdatessa runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa TUTOn, on Kalevankankaalla enemmänkin Jukureiden liigaprojektista kiinnostuneita vieraita. YLE Puheen kiekkotiimi Kaj Kunnaksen johdolla tuottaa illan kiekkokierroksen Kalevankankaalta käsin apunaan Riku Salminen ja Kimmo Kuhta. Ohjelmassa paneudutaan kiekkokierroksen ohella Jukureiden otteisiin ja erityisesti Jukureiden liigaprojektiin. Luvassa on yleisöhaastatteluja sekä Jukureiden organisaation avainhenkilöiden kanssa keskustelua siitä, miten Liigaan valmistautuminen etenee ja mitä Jukurit tuo tullessaan jääkiekon korkeimmalle sarjatasolle.

YLEn lisäksi keskiviikkona Kalevankankaalla vierailee jo iltapäivästä alkaen Liigan ja Nelosen delegaatiot sekä Urheilutoimittajien kerho.

Yle Puheen lähetys Kalevankankaalla alkaa noin 17.45. Jukurit – TUTO Hockey -ottelu alkaa klo 18.30. Tiistain naistenpäivän kunniaksi naisilla on otteluun vapaa pääsy. Ottelun aikana on mahdollisuus tutustua myös Nuorten MM-kisojen mestaruuspokaaliin, joka on nähtävillä Kalevankankaalla koko ottelun ajan. Voit myös kuvauttaa itsesi pokaalin kanssa!