UUTINEN: Eero Tuominen Jukurit HC Oy:n viestintäpäälliköksi

Jukureiden viestintäpäälliköksi on nimitetty Eero Tuominen. Tuominen aloittaa tehtävässään 1. toukokuuta.

Tuominen siirtyy Jukureiden palvelukseen Sanoma Media Finland Oy:stä, jossa hän on työskennellyt jääkiekkoon erikoistuneena toimittajana vuodesta 2013 lähtien.

Tuominen, 33, vastaa Jukureiden sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta. Lisäksi Tuominen kuuluu seuran markkinoinnista ja ottelutapahtumista vastaavaan työryhmään.

– Viestintä on tavoitteidemme ja asiakaskokemuksemme kannalta hyvin kriittinen osa-alue, joten sen toteuttamiseen ja kehittämiseen tulemme myös panostamaan. Saamme Eeron myötä organisaatioon juuri haluamaamme osaamista ja vielä oman kylän miehen, kommentoi nimitystä Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu.

– Tällä viikolla Jukureiden myynti- ja markkinointijohtajana aloittanut Joni Vesalainen ja toukokuussa aloittava Tuominen ovat olleet osa suunnitelmaamme alusta alkaen ja olen hyvin tyytyväinen, että palaset loksahtivat ongelmitta kohdilleen, Tammiruusu jatkaa.

Tuomisen mukaan Liigaan nouseminen vie Jukurit ja Mikkelin uuteen aikakauteen.

– Olen äärimmäisen iloinen ja ylpeä päästessäni osaksi Jukureiden yhteisöä ja mukaan kehittämään seuran toimintaa. Kaupungin omana kasvattina tiedän, miten paljon Jukurit merkitsee Mikkelille ja sen lähiympäristölle. Edessä siintää isoja haasteita, mutta ennen kaikkea mahdollisuuksia, kun Jukureista rakennetaan Liigassa ryhdikkäästi toimivaa ja eteenpäin haluavaa organisaatiota. Nyt on kirjaimellisesti meidän vuoro, kommentoi Tuominen.

– Pyrin luonnollisesti tuomaan mediamaailmassa oppimiani asioita Jukureiden, seuran yhteistyökumppanien ja ennen kaikkea kannattajien hyödyksi. Yksi tavoitteista on se, että tulevaisuudessa Jukureiden monikanavainen viestintä tavoittaa, koskettaa sekä herättää entistäkin enemmän tunteita oman kaupungin jääkiekkoylpeydestä, Tuominen visioi.

Tammiruusun mukaan Jukureiden organisaatiossa on nyt todella kovan luokan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän osaamista sekä kokemusta.

– Lopullisen organisaation kokoonpanon osalta on vielä muutamia avoimia kysymyksiä, mutta nekin tullaan ratkaisemaan lähiaikoina, Tammiruusu toteaa.

Tällä hetkellä viestintävastaavana toimiva Nita Ahola on tehnyt Tammiruusun mukaan hyvää työtä ja viestinnän osalta on jo kuluvan kauden aikana menty merkittävästi eteenpäin.

– Nita on toiminut työssään opiskelunsa ohella ja katsotaan hänen opiskelujensa päättymisen myötä, millaisessa roolissa hän tulee toimimaan seuran organisaatiossa jatkossa, Tammiruusu päättää.