OTTELURAPORTTI: "Rosvo" ryösti vierasvoiton Vaasasta!

Miika Roineen vuoro vapisuttaa Vaasan Sportia.
Miika "Rosvo" Roine ratkaisi voiton Jukureille.

Mikkelin Jukurien kova kolmen pelin viikko sai iloisen päätöksen perjantai-iltana Vaasassa.

Jukurit haki kotijoukkue Sportista makean voiton voittolaukauskilpailun jälkeen. Loppunumerot Jukureille 3-2 (2-1, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1).

Mikkeliläisten maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat hyökkääjät Miika Roine ja Henrik Koivisto. Roine nousi lopulta myös koko ottelun voittomaalin tekijäksi voittolaukauskilpailussa.

- Tämä maistuu! Okei, harjoituspeli, mutta urheilija haluaa voittaa aina. Me saimme taas hyvää kokemusta voittamisesta, mietiskeli "Rosvo" ottelun jälkeen tyytyväisenä.

- Isossa kuvassa ottelu oli meidän hallintaa. Jatkoajallakin oli paikkaa ratkaista ottelu, mutta hyvä näinkin.

Roine nostettiin perjantain otteluun ykköskentän vasempaan laitaan. Se on paikka, jossa tulosta odotetaan tapahtuvaksi. Nyt sitä myös nähtiin.

- Kyllähän se eräänlainen näyttöpaikka oli. Jesper Piitulaisen ja Turo Asplundin kanssa tulosta on syytä kyetäkin tekemään. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kun saadaan vielä tuosta viikonloppu palautua kovasta viikosta, Roine summasi.

Jukurien päävalmentaja Risto Dufva analysoi kulunutta viikkoa tyytyväisenä ottelun jälkeen.

- Meille oli tärkeää yhdessäolon lisäksi päästä vetämään liigarytminen viikko. Saimme nähdä miten pelaaminen ja oleminen kestävät kasassa. Kyllä kesti. Pelasimme mielestäni parhaan pelimme nyt perjantaina, Dufva kertoi.

- Annettiin kaikille pelaajille peliaikaa ja vastuuta. Tarvitsemme laajalta rintamalta tekijöitä myös kauden aikana. Kaikki pelaajat pystyivät täyttämään roolinsa. Talvea ajatellen tämä on erittäin tärkeä asia.

Perjantain ottelun tilastopaketti avautuu Liigan tarjoamana täältä.

Jukurit esiintyy seuraavan kerran Mikkelissä Ikioma Areenalla ensi keskiviikkona. Vastassa Jyväskylän JYP.