RAPORTTI: Sunnuntaipelailua Vantaalla - Jukurien voittoputki ei saanut jatkoa

Jukurit ei ole onnistunut poistumaan Vantaalta voittajana.Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Jukureiden voittoputki ei saanut jatkoa, kun sunnuntaipelailuksi jääneessä kamppailussa pisteet jäivät Kiekko-Vantaalle lukemin 3-1.

uoden ensimmäinen ottelu alkoi Vantaalla tasaiseen tahtiin. Ensimmäisellä kaksikymmenminuuttisella kiekko pomppi molempien joukkueiden lavoissa ja erän erikoisimmaksi tilanteeksi jäi hetki, kun joukkueet päästelivät tunteitaan nyrkit heiluen.

Kiekko-Vantaa vyöryi Jukureiden maalille heti toisen erän alkuun ja onnistui iskemään illan ensimmäisen osuman. Maalista vastasi Pekka Niemimaa, jonka napakka laukaus upposi Jukuri-vahti Mika Norjan selän taakse.

Jukurit yritti aloittaa kiriä kotijoukkueen 1-0 -maalin jälkeen, mutta vaarallisimmissakin paikoissa lohipaitojen maalivahti Jani Kautto esti Jukureiden maalintekoyritykset.

Hieman ennen ottelun ja erän puoliväliä kotijoukkueen Lassi Raitanen pääsi yllättämään Jukurit toistamiseen ja huudatti kotiyleisöä 2-0 -osumallaan.

Jukureiden kiri sai ensimmäisen onnistumisen kolmannessa erässä, kun Niko Laakkonen löysi Teemu Turusen, joka hienolla yksilösuorituksella iski Jukureiden illan ensimmäisen osuman ja Trio Areenan taululle lukemat 2-1.

Viikinkipaitojen ilta synkkeni entisestään, kun ajassa 55.47 Kiekko-Vantaa pääsi jälleen kahden maalin karkumatkalle. Uransa ensimmäisen Mestis-maalin iskenyt Teemu Väisänen nakutti 3-1 päätöslukemat Julius Rantaeskolan ja Valtteri Heikkilänsyötöistä.

Jukurit yritti kiriä ottelua tasoihin lopussa vielä ilman maalivahtia, mutta laimeaksi jäänyt kiri jätti pisteet lopulta Kiekko-Vantaalle maalein 3-1.