OTTELURAPORTTI: Jukurit taipui taistellen Sportille

Mikkeliläisten tulitus vaasalaisten maalille palkittiin vain yhdellä osumalla.

Jukuripakki Miika Koivisto väänsi miehekkäästi Sportin Olavi Vauhkosta vastaan.

Mikkelin Jukurien seurahistorian ensimmäinen Liiga-ottelu päättyi 1-3 (0-1, 0-1, 1-1) -tappioon Vaasan Sportia vastaan.

Loppuunmyyty Ikioma Areena sai todistaa latautuneen kotijoukkueen esitystä, mutta maalit ratkaisevat. Niin myös tälläkin kertaa.

Sportin maalivahti Mika Järviselle kirjattiin illan ottelussa napakat 35 torjuntaa, kun taas vastaavasti Jukurien maalivahti Sami Rajaniemi selvisi 13 torjunnalla.

- Ei saatu oikein tarpeeksi liikettä ja maskia Järvisen eteen. Hän sai ottaa torjuntansa vähän liian vapaasti. Ei siinä, hyvin hän pelasi, mutta meillä oli paikkamme ratkaista peli eduksemme, kommentoi Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahl avausottelun antia.

- Ykkössektorille täytyy saada jatkossa lisää aggressiivisuutta ja kovuutta. Pystyimme luomaan hyvin maalipaikkoja, mutta tehoja tarvitaan, jatkoi Hahl.

Samalla linjalla oli Jukurien hyökkääjä Henrik Koivisto.

- Tehot mukaan lauantaille KalPaa vastaan, niin hyvä tulee. Mielestäni meidän pelillinen ilme oli juuri niin nälkäinen, kun haluttiin. Jukurit on valmis taistelemaan pisteistä Liigassa, Koivisto naulasi tuntojaan.

Jukurien Liiga-taistot jatkuvat jo huomenna lauantaina. Tuolloin kyseessä on taistelu Savon herruudesta Kuopion KalPaa vastaan.

- Avauspelin nollaaminen tehtiin pikaisesti. Ymmärrämme, että suunnan täytyy viedä reippaasti eteenpäin, mietiskeli puolestaan mikkeliläisten seurahistorian ensimmäisen maalin tehnyt Janne Kumpulainen.

- Olihan se hieno tehdä mikkeliläistä jääkiekkohistoriaa, mutta ei se tässä nyt juurikaan lohduta. Joukkueena mennään ja tehdään. Tänään hävisimme joukkueena, jatkoi Kumpulainen.

Ottelun tilastopaketin löydät kätevästi täältä.