OTTELUENNAKKO: Jukurit ja TPS kohtaavat Ikioma Areenalla

Tällä heimolla Jukurit iskee Turun Palloseuraa vastaan.
Valmentaja Ville Nieminen peräänkuuluttaa aktiivisuutta kotijoukkueen peli-ilmeeseen.

Mikkelin Jukurien Liigaan valmistavat harjoitusottelut jatkuvat tänään kotikaukalossa Ikioma Areenalla. Jukurien vieraaksi saapuu Turun Palloseura.

Kyseessä on samalla Jukurien liigaryhmän ensiesiintyminen kotiyleisön edessä. Valmentaja Ville Nieminen ennakoi kotiyleisön läsnäolon tuovan joukkueelle positiivista latausta.

- Ensimmäinen peli kotijäällä ja nimenomaan mikkeliläisenä liigapelaajana. Siinä on asetelma, joka sytyttää meidän jätkiä, vaikka kyseessä onkin harjoitusottelu. Matka jatkuu ja meidän täytyy tarjota kotikaukalossa ryhdikäs esitys, linjaa Nieminen.

- Keskiössä on yksinkertaisesti pelin kehittäminen. Tämä teema pätee niin yksilöihin kuin koko joukkueeseenkin. Tiedostamme haasteen, mutta yhtä lailla näemme edessämme suuria mahdollisuuksia, jatkaa Nieminen.

Jukurien kokoonpanosta puuttuvat illan ottelusta puolustaja Samuli Piipponen sekä hyökkääjät Ville Hämäläinen ja Jesper Piitulainen.

- Hämäläinen ja Piitulainen ovat lievän vatsataudin kourissa. Piipposen ranne on puolestaan hieman arkana. On hyvä asia, ettei poissaolojen takana ole sen kummempaa vakavuutta tai dramatiikkaa. Terveystilanne on hyvä, taustoittaa Nieminen.

Millainen Jukuriheimo nähdään tänään TPS:ää vastaan? Siihen Niemisellä on olemassa lyhyt, mutta asiapitoinen vastaus.

- Haluamme olla aktiivisia ja ottaa vastustajalta tilan sekä ajan pois. Tähän pyritään ottelun ensimmäisestä vaihdosta alkaen.

Jukurien ja TPS:n taisto käynnistyy Ikioma Areenalla klo 18.30.

Tervetuloa!