OTTELUENNAKKO: Jukurit haastaa Ässät Porissa

- Tänä iltana keskiössä ovat erikoistilanteiden kokoonpanot ja myös kentällisten koostumukset, linjaa Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahl.
Tältä näyttää Jukurien kokoonpano Porin Ässiä vastaan.

Mikkelin Jukurien tiukka kolmen ottelun viikko länsirannikolla käynnistyy tänä iltana Porissa Ässiä vastaan.

Edessä siintää takuuvarmasti latauspitoinen ilta, sillä kyseessä on samalla porilaisseuran kauden ensimmäinen esiintyminen Isomäen kotiyleisön edessä. Mikkeliläisille illan ottelu on kauden kolmas harjoitusottelu.

- Meille asetelma on haastava mielenkiintoisella tavalla. Sytykettä ja latausta ei tarvitse erikseen hakea, pohtii Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahl.

- Palasia viilaillaan kohdalleen erä erältä ja peli peliltä. Tänä iltana keskiössä ovat erikoistilanteiden kokoonpanot ja myös kentällisten koostumukset. Tässä vaiheessa mennään selkeämmällä sapluunalla. Koko ajan edetään sarja-avausta kohti ja kokoonpanoon täytyy kyetä reagoimaan sen mukaan.

Jukurien kokoonpanosta puuttuu alaraajavammasta toipuva hyökkääjä Olli Sipiläinen. Muutoin viikinkiryhmän terveystilanne on hyvä.

Jukurien maalilla aloittaa TPS:ää vastaan viime viikolla loistanut Sami Rajaniemi.

- Ässät mittaa meidän tämän hetken valmiuden kovalla otteella. Isketään omilla vahvuuksilla vastaan ja kehitetään pelaamistamme. Siitähän näissä harjoitusotteluissa on pitkälti kyse, tuumaa Hahl.

Ässien ja Jukurien vääntö alkaa Isomäessä klo 18.30.