Jukurit vahvistuu Janne Ritamäellä

Janne Ritamäki on valmis uusiin haasteisiin Mikkelissä.
29-vuotias laitahyökkääjä saapuu Mikkeliin vuoden sopimuksella.

Mikkelin Jukurit on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Janne Ritamäen, 29, kanssa. Sopimukseen sisältyy kuukauden mittainen koeaika.

Ritamäki liittyy joukkueen mukaan tulevana maanantaina 1. elokuuta, jolloin Jukurien liigajoukkueen harjoitukset alkavat omatoimisen harjoitusjakson jälkeen.

Heinolassa syntynyt 187-senttinen ja 92-kiloinen Ritamäki on edustanut edelliset neljä kautta Lahden Pelicansin liigaryhmää. Kaiken kaikkiaan Ritamäeltä löytyy 202 pelattua liigaottelua.

- Tämä on minulle loistava mahdollisuus, johon on hieno tarttua. Tarina, jota Mikkelissä rakennetaan, kiehtoo minua monella tavalla. Joukkue on nälkäinen liigatulokas ja Mikkelissä vallitsee kunnon kuhina Jukurien ympärillä, hehkuttaa Ritamäki.

Mitä tuot Jukureihin, Janne Ritamäki?

- Aktiivisuutta, luisteluvoimaa ja fyysisyyttä. Siinä ovat minun keskeisimmät vahvuuteni. Haluan myös iskeä tulevalla kaudella tehopisteitä. Kaiken kaikkiaan sellaista rymistelevää tekemistä oman joukkueen eteen, Ritamäki linjaa.

Olet harjoitellut tovin omatoimisesti. Mikä on fyysinen kunto?

- Oikein hyvä. On ollut mahdollisuus viettää erilainen kesä ja keskittyä täysin itselleni tärkeiden osa-alueiden kehittämiseen.

Mitä ajatuksia sinulla herää yhtälöstä Mikkelin Jukurit ja Liiga?

- Todella mielenkiintoisia! Mikkeliä ja Jukureita odottaa uusi seikkailu. Vaikka itselläni on pelattuja liigapelejä vyöllä, niin tämä vallitseva asetelma sytyttää kyllä totaalisesti.

Löytyykö Jukurien joukkueesta entuudestaan tuttuja pelaajia?

- Miika Roine, Sami Rajaniemi ja Antti Jaatinen ovat tuttuja jätkiä Pelicansin ajoilta. Jututin heitä Jukureihin liittyen ja kyllä heilläkin tätä projektia kohtaan on fiilikset aivan tapissa. Suositukset ja kehut joukkueen tekemisestä sekä valmennuksesta oli mukavaa kuultavaa. Nyt ei muuta kuin hommiin ja kohti Liigaa!