Jukurit ja Nettilippu aloittavat yhteistyön

Mikkelin Jukurien ensi kauden liigaotteluiden pääsylippujen toimittaja on Nettilippu.

Uunituoreen yhteistyösopimuksen myötä Nettilippu vastaa omalla järjestelmällään Jukurien kotiotteluiden lipunmyynnin toimituksesta sekä toteutuksesta käytännössä.

- Olemme todella innoissamme ja tyytyväisiä yhteistyöstä Jukurien liigaorganisaation kanssa. Me molemmat toimijat olemme omilla toimialoillamme eteläsavolaisia tuotteita ja tämä nostaa esiin myös yhteistyömme paikallisen näkökulman, iloitsee Nettilipun toimitusjohtaja Pekka Kähönen.

- Muutama edellinen vuosi on mennyt meidän osalta tuotekehityksen parissa ja nyt on aika tuottaa nuo palvelut kuluttajien käyttöön. Meidän asiakas voi esimerkiksi maksaa ostamansa tuotteet kätevästi puhelinlaskuun, selvittää Kähönen.

Jukurien vt. toimitusjohtaja Jukka Toivakan mukaan lippujärjestelmäkumppanuuteen sisältyy kokonaisvaltainen lisäarvo.

- On hienoa, että myös lipunmyyntijärjestelmään löytyi eteläsavolainen vaihtoehto. Kaiken lisäksi kyseessä on helppokäyttöinen ja asiakkaalle edullinen vaihtoehto. Toivomme, että tällä yhteistyöllä saadaan myös lisää näkyvyyttä Nettilipulle tulevaisuudessa, tuumaa Toivakka.

- Päivittäinen kontaktointimahdollisuus Jukurien kanssa on tae jatkuvalle kehitystyölle, josta hyötyvät niin kuluttajat kuin alueen muut tapahtumien järjestäjätkin. Kotimaisena yrityksenä olemme nopeampi, joustavampi sekä edullisempi kuin esimerkiksi isot ulkomaiset lippujen toimittajat, taustoittaa puolestaan Nettilipun myyntijohtaja Pekka Lipiäinen.

Jukurien kausikortit ja otteluliput voi hankkia suoraan osoitteesta Nettilippu.fi.