Jukurit ja Auto-Kilta jatkavat yhteistä matkaa

Tuore yhteistyösopimus takaa liigamatkan laadun.

Mikkelin Jukurit ja vuonna 1964 perustettu autoalan yritys Auto-Kilta Oy kulkevat jatkossa yhteistä matkaa yhteistyösopimuksen voimalla. Vahva kumppanuus antaa muun muassa Jukurien liigajoukkueen pelaajille ja organisaation jäsenille turvallisen sekä laadukkaan autoratkaisun liigavauhdin tarpeisiin. Tämän lisäksi Jukurit ja Auto-Kilta yhdistävät omaa osaamistaan ja brändikokonaisuutta erilaisilla yhteisillä tapahtumilla.

- Jääkiekko on Suomen seuratuin urheilulaji ja on hienoa, että Mikkeli saa oman joukkueen liigakartalle. Jukurit yhdistää Etelä-Savon maakunnan ja yhteistyön syventäminen oli meille selkeä tahtotila liigapaikan varmistuttua. Sopimus syntyi helposti, kun Jukureilla oli myös aito kiinnostus tuotteitamme kohtaan, kertoo Auto-Killan myyntipäällikkö Mikko Oksanen tyytyväisenä.

- Auto-Kilta lähti hienosti mukaan liigaprojektiimme sekä yhteiskuntavastuulliseen toimintaamme. Kumppanuuden arvoa kasvattaa myös merkittävästi se, että henkilökuntaamme ajaa maailman turvallisimmalla autolla. KiltaDiilissä yhdistyvät järkevän taloudenpidon kannalta helppous ja taloudellisuus. Auto-Kilta huolehtii puolestaan siitä, että Jukurien autot pysyvät kunnossa ja toisaalta pystymme muokkaamaan sopimusta omien tarpeidemme mukaan, kiittelee puolestaan Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

Lue lisää yhteistyöstä osoitteesta www.autokilta.fi.


Auto-Kilta Oy on toiminut Mikkelissä vuodesta 2001 lähtien ja edustaa toiminta-alueella Volvo, Renault, Dacia, Hyundai sekä Isuzu -automerkkejä. Tämän lisäksi tarjontaan kuuluvat Continental-renkaat sekä autojen huolto-, varaosa-, katsastus- ja pesupalveluiden tarjoaminen.