Jukurien ja Kuoman monivuotinen yhteistyö jatkuu

Tuttu kumppani tukee mikkeliläisseuran liigataivalta.

Mikkelin Jukurit ja Kuoma-kenkien valmistajana tunnettu Kuomiokoski Oy jatkavat yhteistyötään myös tulevalla kaudella. Näin ollen jo vuonna 2000 alkanut kumppanuus saa jatkoa myös Liigassa.

- Meille on ilo jatkaa hyvää yhteistyötä Jukurien kanssa. Olemme olleet kumppaneita jo vuosikaudet tukien myös Jukurien junioreita, joten tämä jatkumo on luonnollista, kertoo Kuomiokoski Oy:n toimitusjohtaja Antti Puttonen.

Puttosen mukaan Jukurien liiganousu tuo yhteistyöhön entisestään lisäsyvyyttä.

- Vahva menestys Mestiksessä yhdistettynä liiganousuun parantaa toimintamahdollisuuksia ja kuljettaa myös näkyvyyttä aivan uudelle tasolle.

Jukurien myyntipäällikkö Pekka Pöyhönen iloitsee pitkäaikaisen kumppanuuden jatkumisesta myös tulevien uusien haasteiden edessä.

- Meidän yhteistyösopimus oli ensimmäinen, jonka teimme liigapaikan varmistuttua. Takana on pitkä yhteinen tie ja se tie johdattaa meitä edelleen yhdessä eteenpäin. Kyseessä on merkittävä kumppanuus, painottaa Pöyhönen.

- Näen, että eteläsavolaisen yritysten kannattaa toimia yhdessä. Tällöin toteutuu yritysten oma etu, mutta samalla koko maakunnan positiivinen yhteistyö. Urheilussa mukana oleminen on kaikkien etu ja tietenkin myös huvi, Puttonen viestittää.

Kuomiokoski Oy on Suomen vanhimpia kenkätehtaita. Yritys on perustettu 1928 ja sillä on toimipisteet Ristiinassa sekä Mäntyharjulla. Suomen lisäksi Kuoma-tavaramerkki tunnetaan useissa eri maissa.