Ennakkonäytös Ikioma Areenalla lähestyy - katso vinkit otteluun saapumiseen

Mikkelin Jukurien liigajoukkue pelaa keskiviikkona ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä Ikioma Areenalla. Viime viikonloppuna Pitsiturnauksen voittanut Turun Palloseura saapuu mittaamaan mikkeliläisten tason kauden kynnyksellä.

Jukurien ja TPS:n ottelu alkaa klo 18.30, mutta ovet Ikioma Areenalle avataan jo klo 17.00.

Ikioma Areenan lähimaastossa Kalevankankaalla suoritetaan koko kauden ajan rakennus- ja muutostöitä, jotka vaikuttavat myös Jukurien ottelutapahtumaan. Keskiviikon otteluun saapuessasi voit pysäköidä autosi Raviradantien viereen hiekkakentälle, Kalevankankaantien uudelle parkkialueelle sekä Raviradan valjastusalueelle.

Jukurien heimokortilla (kausikortilla) sinulla on vapaa sisäänpääsy myös harjoitusotteluihin. Kausikortin voi lunastaa henkilöllisyystodistusta vastaan keskiviikkona Jukurit Shopista klo 8.00-14.00 ja klo 17.00 alkaen Ikioma Areenalta lippuluukuilta.

Muistathan, että Jukurien kotiotteluiden irtoliput ovat ennakkoon ostettuina kolme euroa edullisemmat kuin ovelta ostettuna. Lippujen oston yhteydessä Nettilippuun ei tarvitse kirjautua, eikä Nettilippu veloita toimitusmaksua. Myös kuluttajamaksu sisältyy valmiiksi lipun hintaan.

Ennakkolippuja voi lunastaa Jukurit Shopista tai osoitteesta Nettilippu.fi. Mediakorteilla ennakkonäytöksiin on vapaa pääsy.

Ennakkonäytöksissä Jukurien ottelulippujen hinnat:

Ennakkoon: 5€ seisomakatsomo, 10€ muut istumakatsomot, 15€ pääkatsomot
Ovelta: 8€ seisomakatsomo, 13€ muut istumakatsomot, 18€ pääkatsomot

Lisätietoja ja neuvoja antaa:

Jukurit Shop
Hallituskatu 3 B
Avoinna arkisin klo 10.00-17.00
+358 40 163 0855
toimisto@jukurit.fi