ENNAKKO: Yritysten tarjoama Jukurit – Hokki Mestiksen kärkiotteluna perjantaina!

Kumpi kärkijoukkueista iskee hampaansa runkosarjan voittoon? Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Jukurit kohtaa perjantaina Mestiksen kärkiottelussa kotihallissaan Kajaanin Hokin. Otteluun on vapaa pääsy – kumpi kärkijoukkueista vie pisteet?

Jukureiden 15 ottelun mittainen voittoputki katkesi sunnuntaina Kiekko-Vantaata vastaan, eikä mikkeliläisryhmä ole onnistunut poistumaan Vantaalta kertaakaan tällä kaudella voittajana.

Jukureiden matka ei kuitenkaan takunnut pidempään, sillä keskiviikon loppiaisottelussa Heinolassa Jukurit palasi voittojen tielle ja kaatoi Peliitat maalein 3-8.

Hokki hengittää sarjataulukossa Jukureiden niskaan ja on viikinkiryhmää jäljessä seitsemän pistettä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Kajaanilaisryhmä hävisi keskiviikkona Jyväskylässä 3-1 ja on nälkäinen saalistamaan pisteitä sarjajohtajalta.

Jukurit ja Hokki ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolmesti. Syyskuussa Hokki voitti Jukurit Mikkelissä jatkoajalla ja Jukurit Hokin lokakuussa vieraissa niin ikään jatkoajalla. Marraskuussa pelattu ottelu päättyi Jukureiden voittoon Kajaanissa lukemin 0-3.

Molempien joukkueiden kokoonpanot vahvistuvat ottelupäivän aamuna, mutta mikkeliläisyleisöä miellyttää varmasti se, että Nuorten Leijonien kanssa maailmanmestaruuden voittanut Jukuri-joukkueen vastuuvalmentaja Antti Pennanen palaa penkin päähän.

Hokin kokoonpanosta ovat varmuudella pois kapteeni Mikael Seppälän lisäksi Jarkko Harjula ja Matti Kaarlela. Lisäksi Jesse Väkelä ja Markus Piispanen ovat kiinni armeijassa.

Nippelitieto:

Ottelu lopputulos on molemmille joukkueille tärkeä. Runkosarjaa on pelattu yli puolet ja perjantain ottelun voittaja iskee ensimmäisenä kiinni runkosarjan voittajan paikkaan.

Seuraa häntä:

Jukurit #18 Miro Mäkinen
Taistelija, joka etsii omaa rooliaan miesten peleissä. Taso noussut huomattavasti kauden edetessä ja keskiviikon ottelussa Peliittoja vastaan kirjautti kaksi syöttöpistettä. Mäkisen tehot tällä kaudella ovat 29 ottelusta 2+7=9.

Hokki #35 Antti Lehtonen
Hokin muutamasta tappiosta huolimatta erinomaisesti pelannut maalivahti pystyy parhaimmillaan pitämään joukkuettaan pystyssä. Myös maalivahtikollega Tuukka Smura saattaa olla avain Jukureiden pysäyttämiseen. Lehtosen torjuntaprosentti tällä kaudella on 90.80 %.

Jukurit – Hokki perjantaina klo 18.30. Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja ovet avataan jo klo 17.00. Saavuthan ajoissa paikalle, niin saat parhaat paikat!