ENNAKKO: Loppiaisena Heinolaan - palaako Jukurit takaisin voittojen tielle?

Keskiviikkona mennään taas, Peliitat kohdataan Heinolassa.Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Jukurit pelaa vuoden toisen ottelunsa vieraissa keskiviikkona, kun viikinkiryhmä matkaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi loppiaisottelussa.

Loppiaiskeskiviikon ottelua isännöi Peliitat. Heinolalaisryhmä on kuluvalla kaudella pelannut pirteää jääkiekkoa ja ryhmä pitääkin sarjataulukossa paikkaa seitsemän.


Peliittojen pirteistä otteista valmentaja Lauri Merikivi on ollut tyytyväinen, vaikka joukkueen tilille on matkan varrella kerääntynyt myös tappioita, viimeisimpänä sunnuntaina häviö JYP-Akatemialle Jyväskylässä lukemin 4-1.


Jukureiden vuoden ensimmäinen ottelu sunnuntaina päättyi tappioon Peliittojen tavoin, kun K-Vantaa oli kotonaan parempi maalein 3-1. Tuohon otteluun päättyi myös Jukureiden hurja voitto- ja pisteputki ja keskiviikkona mikkeliläiset yrittävätkin palata voittojen tielle.


Jukurit ja Peliitat ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja Jukurit on voittanut molemmat kohtaamiset, joten Peliitoilla on revanssin paikka keskiviikkona.


Jukureiden kokoonpanossa saatetaan nähdä hieman muutoksia, sillä edellisen ottelun kesken jättäneen Jaakko Turtiaisen pelikunto selviää keskiviikkoaamuna ja lopulliset kokoonpanot selviävät myös ottelupäivän aamuna.


Nippelitieto:

Joukkueiden molemmissa kuluvan kauden kohtaamisissa Jukurit on iskenyt ottelun ensimmäisen maalin ylivoimalla.


Seuraa heitä:


Jukurit #1 Mika Norja
Maalivahdin tontilla hyvin viihtyvä torjuntasankari pelaa keskiviikkona uransa 100:nnen Mestis-ottelunsa. Norjan torjuntatilastot näyttävät seuraavia lukemia: Norja on torjunut yhteensä 525 kertaa ja torjuntaprosentti on 90.99 %.


Peliitat #24 Tuukka Rajamäki
30 ottelua Peliittojen paidassa tällä kaudella viilettänyt 24-vuotias hyökkääjä on nostanut omaa tasoaan roimasti verrattuna edelliseen kauteen ja on iskenyt tehot 6+6=12.

Peliitat - Jukurit loppiaiskeskiviikkona klo 17.00. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan ja keskiviikon bussiin mahtuu nopeimmat mukaan vielä!Mikkelissä ottelun näyttää Jukureiden vierasillassa ravintola Päämaja ja ottelu on katsottavissa myös Elisan Fanseat -palvelusta.