ENNAKKO: Jukurit lähtee hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan TUTOsta

Puolustaja Teemu Suhonen pelaa uransa 300:nnen Mestiksen runkosarjaottelun keskiviikkona Turussa. Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Jukurit matkaa keskiviikkona Turkuun TUTO Hockeyn isännöimään otteluun saalistamaan kauden ensimmäistä voittoaan kotijoukkueesta.

Jukurit palasi voittojen tielle viime viikolla, kun viikinkiryhmä haki voiton Heinolasta Peliittojen vieraana numeroin 3-8. Perjantaina Jukurit voitti kotonaan Hokin 5-1 kauden ennätysyleisön edessä.

Jukurit ja TUTO Hockey ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa ja molemmat kohtaamiset ovat päättyneet turkulaisten juhliin. Syyskuun lopulla TUTO Hockey voitti Jukurit Mikkelissä 0-2 ja sama toistui lokakuussa Turussa TUTOn ollen parempi jatkoajalla 3-2.

TUTO Hockey on Jukureiden tavoin voittanut tämän vuoden puolella kolmesta pelaamastaan ottelustaan kaksi. Turkulaisryhmä on kaatanut Kiekko-Vantaan ja KeuPa HT:n.

Nippelitieto:

TUTO Hockeyn rivit vahvistuivat, kun Aleksi Rutanen ja Kalle Moisio liittyivät turkulaisryhmään. Rutanen toipuu parhaillaan loukkaantumisesta ja Rutanen palasi TUTOon Espoon Bluesin try outilta.

Seuraa häntä:

Jukurit #2 Teemu Suhonen
Jukureiden puolustaja pelaa keskiviikkona Mestis-uransa 300:nnen runkosarjan ottelunsa. Tehopuolustaja on kuluneella kaudella iskenyt 32 ottelussa tehot 7+25=32.

TUTO Hockey #55 Topi Taavitsainen
Taavitsainen johtaa Mestiksen maalipörssiä 18 osumallaan, joista neljä häkkiä on tullut Jukureita vastaan. Taavitsaisen kokonaistehot tällä kaudella ovat 31 ottelusta 18+10=28. Rokottaako Taavitsainen myös keskiviikkona Jukureita?

Mestiksen ehkä jo klassikoksikin muodostuneen otteluparin toistaiseksi viimeinen mittelö Turussa kamppaillaan keskiviikkona klo 18.30 ja ottelu on nähtävillä Mikkelissä ravintola Päämajan vierasillassa ja Elisan Fanseat -palvelusta.