Alexander Ruuttu liittyy Jukurien hyökkäykseen

Hyökkääjä Alexander Ruuttu Jukureihin marraskuun maajoukkuetaukoon saakka kestävällä sopimuksella.

Alexander Ruuttu saapui illalla Mikkeliin ja kävi tutustumassa nopeasti joukkueeseen.

Mikkelin Jukurit vahvistaa hyökkäystään Alexander Ruutulla. Ruuttu saapui Mikkeliin tänään ja liittyy joukkueen vahvuuteen heti huomenna. Ruutun sopimus on voimassa 3. marraskuuta saakka.

– Aku on hyvin tervetullut lisä meidän tämänhetkiseen tilanteeseen. Saadaan Akusta Jukureille kokenut pelaaja, joka pystyy pelaamaan Liigassa. Aku tuo meille kokemuksen lisäksi leveyttä ja monipuolisuutta, sillä hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassakin, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo.

Hyökkääjän hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun tarkemmissa tutkimuksissa selvisi yhdysvaltalaishyökkääjän Isaac Johnsonin olevan loukkaantumisen vuoksi sivussa arviolta kuusi viikkoa.

– Olen todella innoissani ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Pyrin tekemään joka päivä hommia joukkueen eteen. Aamulla tilanne selkeni, että tulen tänne. Kävin hakemassa kamat ja pakkasin auton, Alexander Ruuttu valottaa.

Ruuttu, 31, pelasi viime kaudella Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla DEL2-liigassa Krefeld Pinguinen riveissä 37 ottelua, joissa kertyi tehot 6+11=17.

Toisen polven kiekkoilija on pelannut urallaan Liigassa 426 runkosarjaottelua Jokereiden, Ilveksen, TPS:n, KalPan ja Ässien pelipaidassa.

Ruuttu pelaa Jukureissa numerolla 82.

Tervetuloa Heimoon, Alexander Ruuttu!