Yhdistä pelaaminen ja opiskelu Mikkelissä

Jukurit ja Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto ovat luoneet tavoitteellisesti urheileville B-junioreille räätälöidyn ohjelman. Ohjelma soveltuu myös A-nuorille.

Jukurit ja Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto ovat luoneet tavoitteellisesti urheileville B-junioreille räätälöidyn ohjelman. Ohjelma soveltuu myös A-nuorille.

Jukurien A- ja B-nuorten joukkueissa harjoittelet ammattivalmennuksessa ja Etelä-Savon Urheiluakatemian kautta saat lisää potkua harjoitteluun sekä yhdistät sujuvasti Liikunnan ohjauksen peruskurssin suorittamisen. B-nuorissa kiekkoilun lisäksi sinulla on jatkossa mahdollisuus päästä tavoittelemaan paikkaa A-nuorten Mestis-joukkueessa, Miesten Suomi-Sarjassa (Hydraulic Oilers) tai Jukurien edustusjoukkueessa.

Jääkiekkoilevan opiskelijan on hyvä tiedostaa, että

  • Liikunnanohjauksen peruskurssi on räätälöity Jukurien valmennustiimin kanssa lajin vaatimukset huomioiden eli urheilevan opiskelijan lähtökohdista. Jukurien harjoitusajankohdat ja otteluohjelmat huomioidaan jo kurssiaikatauluja suunnitellessa.
  • Liikunnanohjauksen peruskurssi mahdollistaa Etelä-Savon Urheiluakatemian harjoitukset kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin.
  • Hakuaikaa liikunnanohjauksen peruskurssille on 12.8.2014 saakka.
  • Kurssi on opintotukikelpoinen.
  • Paukkulan liikuntatilat, kuten kuntosalit ja liikuntasali ovat veloituksetta urheilijan käytössä aina, kun niille ei ole muita varauksia.
  • Kurssi sisältää arkipäivien aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä opiskelijatasoisen majoittumisen. Majoittuminen keskitetään Paukkulan kampuksen urheilijoille varattuun rakennukseen.
  • Liikunnanohjauksen peruskurssin koulutusmaksu on 125€ / viikko.
  • Lisätietoja saat ohjelmasta:

    Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto: noora.nousiainen@sno.fi


B-juniorit päävalmentaja, Juniori-Jukurit ry
Pasi Parviainen: 050-540 5411

A-nuoret päävalmentaja, Jukurit HC Oy
Jussi Hyvärinen: 040-708 8414

VALMENTAJAT!
Liikunnanohjauksen peruskurssi sopii mainiosti myös valmentajille tai valmentajiksi aikoville. Opiskelun ohessa voit kartuttaa valmennuskokemusta Juniori-Jukureiden joukkueissa. Ota yhteys:

Ville Suovalkama
Valmennuspäällikkö, Juniori Jukurit ry
040-5406560
ville.suovalkama@juniori-jukurit.fi