UUTINEN: Jukureiden Liigaannousujuhlaa juhlittiin Stellan Tähtitorilla

Jukureiden Liigaannousujuhlaa juhlittiin maanantaina Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla. Iltaa tähditti pelaajien lisäksi Krista Siegfrids.

Jukurit-yhteisö juhli Liigaan nousua maanantai-iltana Stellan Tähtitorilla. Illan aikana lavalla nähtiin tanssia, musiikkia ja kauden 2015–2016 joukkue kipusi myös lavalle. Faneja oli saapunut paikalle runsain määrin, hieman alle tuhatkunta.

Illan juontajaparina toimi Heikki ”Sidi” Siitonen ja Mikke ry:n Tiina Maczulskij. Tuttuun tapaan myös DJ Harald vastasi tapahtuman fiilismusiikista.

Jukurit HC Oy:n puheenjohtaja Jukka Toivakka avasi tilaisuuden, jonka jälkeen lavalle pääsi Mikkelin Kaupunginjohtaja Timo Halonen. Toivakka luovutti Haloselle Jukureiden aidon pelipaidan, jonka selässä komeili kantajansa nimi numeron 33 lisäksi. Tämä numero oli se äänimäärä, jolla Halonen valittiin tehtäväänsä Mikkelissä.

Jukuri-legendat Lasse Kanerva ja Martti Salminen nousivat myös lavalle. Heidän pelipaitansa on jäädytetty Kalevankankaan kattoon. Myös Jukurit SarvisClub oli mukana juhlatunnelmassa ja saapui juhlaan hienosti autokulkueella. SarvisClubin puheenjohtaja Peku Pulkkinen oli lavalla innoissaan joukkueen Liiganoususta.

Tanssi- ja musiikkipuolesta DJ Haraldin lisäksi vastasivat myös hiphop- ja street-tanssiryhmä 3D Crew, laulajat Samir Ataei & NJ, Jukureiden cheerleaderryhmä Blue Diamonds.

Illan yllätysohjelmanumerosta vastasi Jukureiden maalivahti Juhana Aho, joka lauloi Maamme-laulun juhlakansalle.

Jukurit kiittää paikalle saapunutta yleisöä ja kaikkia tapahtuman yhteistyökumppaneita. #KohtaLähtee -matka jatkuu kauden avausmatsin merkeissä keskiviikkona Kalevankankaalla klo 18.30, kun SaPKo saapuu Mikkeliin.