UUTINEN: Jukureiden Liigaan nousujuhla maanantaina 14.9. klo 19.00

Jukureiden Liigaan nousujuhlia juhlitaan maanantaina 14.9. klo 19.00 Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla. Juhlaan ovat saapumassa iso joukko Jukureiden taustavoimia ja paikalle odotetaan suurta yleisöä.

Tunnelmia kuullaan mm. Jukureiden puheenjohtaja Jukka Toivakalta. Kaupungin tervehdyksen tuo Mikkelin uusi kaupunginjohtaja Timo Halonen. Lavalla nähdään myös Jukurilegendat Lasse Kanerva ja Martti Salminen, joiden pelipaidat on jäädytetty Kalevankangas Areenan kattoon.

Luvassa on vauhdikkaat ja iloiset juhlat, sillä lavalla nähdään hiphop ja street tanssiryhmä 3D Crew, laulajat Samir Ataei & NJ, Jukureiden cheerleading tanssiryhmä Blue Diamonds ja DJ Harald. Juhlatunnelman räjäyttää Euroviisuistakin tuttu Krista Siegfrids. Juhlan päätteeksi tämän kauden Jukuri joukkue saapuu lavalle. Tapahtuman juontajina toimivat jäähallilta tuttu ääni Sidi Siitonen sekä Tiina Maczulskij Mikke ry:stä.

Jos kaapista löytyy nostalgisia Jukuri-vaatteita tai sinikeltaisia vaatteita, niin yleisöä kannustetaan pukeutuvan niihin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät Kalevankangas Areena Oy ja Mikke Ry yhteistyössä Jukureiden kanssa. Tapahtuman mahdollistajat ovat: Länsi-Savo, Mikkelin kaupunki, Kauppakeskus Stella, Mainostoimisto Kixit, Ramirent sekä suuri joukko talkoolaisia.


Lisätietoja:

Toni Maczulskij
myyntipäällikkö
Jukurit HC Oy
0440 575 830
toni.maczulskij@jukurit.fi