TIEDOTE: Jukurien ja Lipiäisen tiet eroavat

Mikkelin Jukurit ja seuran toimitusjohtaja Pekka Lipiäinen ovat purkaneet Lipiäisen toimitusjohtaja-sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Mikkelin Jukurit ja seuran toimitusjohtaja Pekka Lipiäinen ovat purkaneet Lipiäisen toimitusjohtaja-sopimuksen yhteisymmärryksessä. Lipiäinen toimi seuran toimitusjohtajana keväästä 2013 alkaen.

Pekka Lipiäisen aikana Jukurit ylsi kolmesti Mestiksen finaaliin ja voitti kaksi mestaruutta. Tämän kevään Mestis mestaruuden myötä Jukurit sai oikeuden hakea SM-Liigan lisenssiä ja seuran mahdollinen liigapaikka selviää kuluvan syksyn aikana.

- Yksi tavoite saavutettiin tänä keväänä, kun saimme oikeuden hakea Liigalisenssiä. Voin hyvillä mielin jättää seuran nyt ja antaa tilaa uusille voimille, jotka toivottavasti vievät Jukurit SM-liigaan, toteaa Pekka Lipiäinen.

- Pekan aikana saavutettiin Jukurien pitkän ajan päätavoite, kun pääsimme hakemaan Liigalisenssiä. Kiitokset Pekalle hyvästä työstä seuran eteen. Pekalla on aina ollut iso Jukuri-sydän, onhan hän toiminut seurassa pelaajana, valmentajana ja nyt viimeksi toimitusjohtajana, jatkaa Jukurien hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

Jukurit uskoo liigalisenssipäätöksen tulevan elokuun aikana ja on ryhtynyt rakentamaan liigatoiminnan vaatimaa organisaatiota. Uusi toimitusjohtaja on valittu ja nimi julkaistaan elokuussa. Uuden toimitusjohtajan päätehtävä on rakentaa Jukuri-organisaatiosta liigatasoinen sekä varmistaa tulevan Mestis-kauden taloudellisesta tuloksesta positiivinen.

- Vaikka elämmekin nyt hieman epävarmuuden aikaa, emme ole jääneet odottelemaan päätöksiä. Työtä liigapaikan eteen on tehty jo kevään mestaruusjuhlista alkaen, kertoo Jukka Toivakka.

Lisätietoja:

Jukka Toivakka
050 2693
Hallituksen puheenjohtaja
Jukurit HC Oy